Desar Deri Erkek Siyah Hakiki Deri Mont 112

3.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Desar Deri Erkek Siyah Hakiki Deri Mont 112

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESAR DERİ Satıcı Ünvanı: HASAN İŞİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2084512530000001 Vergi Kimlik Numarası: 4820065536
    Bu ürün DESAR DERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Sınıf hakiki deri. Yüksek kalitede Krom ürün aksesuarları. El işçiliği ile dikim yapılmaktadır. Türk Deri ve Kürk Endüstrisi Onaylı. Kullandığımız deriler piyasadaki en iyi deriler olup ürünlerimiz garanti kapsamındadır.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Hakiki Deri
  • Kumaş Tipi Deri
  • Yaka Tipi Gömlek Yaka
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Cep Tipi Cepli
  • Cep Çift Kapaklı
  • Kol Boyu Uzun
  • Boy Regular
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • type 2
Geri Bildirim Ver

Desar Deri Siyah Erkek Hakiki Deri Mont Ürünleri Trendyol'da!

Deri ceketler, tarzınızın tamamlayıcı parçası olur. Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli uzun kol mont, son derece şık bir tasarım çizgisi taşır. Birinci kalite deriden üretildiği için uzun süre size eşlik eder. Ürünün dokusunda herhangi bir bozulma meydana gelmez. Mont, standart ölçülere sahip olduğu için üzerinize tam oturur. Cepleri ve fermuarı sayesinde günlük hayatta rahatlıkla kullanılır. Farklı tarzlara uyum sağlayan bu deri montu özel günlerinizde giymek için de tercih edebilirsiniz.

  • Renk: Siyah
  • Materyal: Hakiki Deri
  • Aksesuarların Üretim Malzemesi: Krom

Desar Deri Siyah Hakiki Deri Erkek Montun Özellikleri Nelerdir?

Desar Deri Siyah Hakiki Deri Erkek Montun Özellikleri Nelerdir?

Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli uzun kol mont, tasarım detaylarıyla dikkat çeker. Söz konusu deri erkek montunda kullanışlı cepler bulunur. Bu ceplere; telefon, cüzdan, anahtar ve kartlık koyabilirsiniz. Ürünün ellerinizi soğuk havadan korumak için de uygun cepleri bulunur. Dilerseniz önemli eşyalarınızı ilgili deri monttaki iç ceplere yerleştirebilirsiniz. Desar Deri erkek siyah hakiki deri mont, fermuarı sayesinde kolayca açılıp kapanır. Takılma yapmayan fermuar, günlük hayatta konfor sağlar. Söz konusu erkek deri montu her zaman rahatça kullanabilirsiniz. Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli uzun kol mont, hareket kabiliyetinizi kısıtlamaz. Ölçüleri sayesinde kolda ve omuz bölgesinde konforsuz bir hissin oluşmasını sebebiyet vermez. Ağır olmadığı için konfor beklentinizi karşılar. Söz konusu erkek deri montu günlük olarak gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz.

Desar Deri Cepli Hakiki Deri Erkek Mont Şık mıdır?

Desar Deri Cepli Hakiki Deri Erkek Mont Şık mıdır?

Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli uzun kol mont, farklı tarzlara uyum sağlayan bir üründür. Spor ve şık bir tasarım çizgisi taşıdığı için daima keyifle kullanılır. Tişörtlerin üzerinde rahat ve estetik bir duruş sergiler. Gömlekle kullanıldığında özel günlerde modern bir tarz yakalamayı mümkün kılar. Siyah rengi sayesinde farklı kıyafetlerle kolayca kombinlenir. Desar Deri erkek hakiki deri siyah ceket, tasarım detaylarıyla da şık bir görünüm yaratır. Gömlek yaka tipine sahip olduğu için zamansız bir çizgi taşır. Uzun süre kullanabileceğiniz son derece tarz bir üründür. Söz konusu deri erkek mont, kaliteli bir dokuya sahiptir. Hakiki deri yüzeyi sayesinde özel günlerde şıklığınızı tamamlar. Böylece kendinizi daima tarz hissetmeniz mümkün olur. Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli montu her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Desar Deri Uzun Kol Hakiki Deri Erkek Mont Kaliteli midir?

Desar Deri Uzun Kol Hakiki Deri Erkek Mont Kaliteli midir?

Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli uzun kol mont, birinci kalite materyallerden üretilir. Hakiki deriden üretildiği için dokusunda bozulma meydana gelmez. Ürünün yüzeyinde yıpranma ve soyulma olmaz. Söz konusu mont, bu sayede uzun süre keyifle kullanılır. İlk günkü siyah rengini daima korumaya devam eder. Sıvıyla temas etse dahi söz konusu renkte solma meydana gelmez. Desar Deri erkek siyah hakiki deri mont, kalın bir dokuya sahiptir. Kış aylarında sizi soğuğun etkilerine karşı korur. Ayrıca mevsim geçişlerinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Söz konusu erkek deri montun ceplerinde ve fermuarlarında materyal olarak krom kullanılır. Bu materyal, dış etkenlere karşı dayanıklı bir yapıdadır. Sıvıdan dolayı kararma yapmaz. Korozyona uğramadığı için uzun süre rahatlıkla kullanılır. Arzu ederseniz Desar Deri erkek siyah hakiki deri cepli uzun kol mont yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atabilir, ürünü deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu kaliteli hakiki deri erkek montu, online alışverişin tercih edilen adresi olan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.