Dermoskin Unisex Çocuk için SPF50+ Güneş Koruyucu Spray 100 ml +Şapka

95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dermoskin Unisex Çocuk için SPF50+ Güneş Koruyucu Spray 100 ml +Şapka

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermoland Satıcı Ünvanı: DERMOLAND SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097164500001 Vergi Kimlik Numarası: 2930971645
    Bu ürün Dermoland tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sun Protection Kids SPF50+ Spray + ŞApka Hediyeli Çocuklar hassas ve korumasız bir cilt yapısına sahip olduğu için kullanılması önerilir. Dermoskin Spray For Kids, çok yüksek koruma sağlayan, UVA-UVB filtreleriyle çocuğunuzun cildini güneşin zararlı etkilerinden güvenli bir biçimde korur. Ürünün UVA açısından güçlendirilmesinde Avobenzone dışında, BEMT ve MBBT gibi güçlü yeni jenerasyon filtreler kullanılmıştır. Suya dayanıklı, hızlı emilen, ipeksi yapısıyla kuma ve tere karşı dayanıklıdır. Cilt bakımı için formülünde yer alan Vitamin E ile tahriş ve kızarıklığı önler. Yoğun nem vererek hassasiyeti azaltır. Çocuklar için en iyi güneş koruyucu olarak bilinmektedir. Bu ürünün formülasyonunda kullanılan UV filtreler, organik ve inorganik filtreler olup Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği rapor kapsamına uygun olarak hazırlanmıştır. Etken Maddeler: Avobenzone (Butyl Methoxydibenzoylmethane) Tinosorb M Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) Vitamin E (Tocopheryl Acetate) Vitamin F (Linoleic Acid – Linolenic Acid) Panthenol(Vitamin B5 ) Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Extract Tüm Ciltler için kullanıma uygundur. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. UYGULAMA Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce, cilde eşit dağılacak biçimde güneş kremini sürünüz. Terleme, yüzme, havluyla silinme sırasında ürün kaybı olacağından Dermoskin Dermoskin Sun Protection Spray For Kids’i yeniden uygulayınız. Uzun süre güneşte kalındığında sıkça tekrarlayınız. 6 aydan küçük çocuklar için kullanmadan önce doktorunuza danışınız. UYARILAR Haricen kullanılır. 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.
Geri Bildirim Ver