Dermoskin Lip Care F30 Nemlendirici Dudak Koruyucu

165 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dermoskin Lip Care F30 Nemlendirici Dudak Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PharmaRiver Satıcı Ünvanı: EROL TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1397592888000001 Vergi Kimlik Numarası: 8350001380
    Bu ürün PharmaRiver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dudaklar küçük bir alanı kaplamasına rağmen bakımı, insan vücudu için önemli bir konfordur. Kuru, soğuk veya çok güneşli havalarda nemini kaybeden dudaklar kurur ve çatlarlar. Gün içinde UVA ve UVB’nin zararlı etkilerine karşı korumasızlardır. Dudaklarınızın yaşayacağı sorunlar için özel olarak hazırlanmış “Kurumuş Çatlamış Dudakları Yumuşatan ve Koruyan” birbirini tamamlayan iki çeşit Lipcare Stick içeren settir. Dermoskin Lip Care Stick SPF 30 ve Dermoskin Lip Care Stick For Dry Skin Ürünü kargo görevlisinden teslim alırken mutlaka kontrol ediniz.Hasar olması durumunda mutlaka tutanak tutturunuz. Firmamız E-Fatura mükellefidir. Faturalarınız E-mail adresinize gönderilir. Kargoda yaşanan gecikmeler firmamızla ilgili değildir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver