Dermoskin Be Bright Yaşlanma Karşıtı Retinil Yüz Serumu 33 ml

344,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,90 TL
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL313,50 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
351,18 TL330,62 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermoskin Be Bright Yaşlanma Karşıtı Retinil Yüz Serumu 33 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eczacın Satıcı Ünvanı: ECZACIN SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324093219200001 Vergi Kimlik Numarası: 3240932192
    Bu ürün eczacın tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Be Bright Retinil Yüz Serumu Dermoskin Be Bright Retinil Yüz Serumu, tüm cilt tipleri için ve cilt tonunu açmak ve kırışıklıkları önlemeye karşı cilde bakım yapan kadifemsi yapıda bir serumdur. Retinil serumun güçlü yaşlanma karşıtı etkisi olup kolajen sentezini artırarak kırışıklık oluşumunu baskılar, ayrıca cilt tonunun açılmasına yardımcı olur. Etken Maddeler %1 Vitamin A (Retinil Palmitate): Yaşın ve güneşin etkisiyle oluşan kırışıklık Ayrıca en az hassasiyet yapan A Vitamini türevidir. Retinil Palmitat enzimatik olarak ester bağının ayrılmasıyla deride Retinole dönüşür ve daha sonra oksidatif süreçler yoluyla Retinoik Asit’e dönüşür. Retinoik Asit, eksfolyan değildir, cilt hücreleri ile reseptörler sayesinde iletişime geçer. İletişime geçtiği cilt hücrelerinin fonksiyonlarını sağlıklı ve normal olarak (hasarlı ve yaşlı olarak değil) yürütmeleri yönünde komutlar verir. En etkili anti-aging etken maddesidir.
  • %5 Vitamin E (Tocopheryl Acetate): Serbest radikallere karşı güçlü bir antioksidandır. Cildi UV ışınlarının zararlarından korumaya, kırışıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Hasar görmüş cildi yatıştırıcı etkisi vardır.
  • Cilt Tipi Normal ve yağlı cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Hassas ve kuru ciltlerde doktor tavsiyesine göre belli aralıklarla, cildi alıştırarak uygulanmalıdır. UYGULAMA Cildinizi Be Bright Aydınlatıcı Tonik ile temizledikten sonra Be Bright Retinil Yüz Serumundan 3-4 damla ince bir tabaka halinde tüm yüzünüze, özellikle kırışıklık derinliğinin çok olduğu yerlere gözünüze temas etmeyecek şekilde sürünüz. Eğer cilt daha önce Retinil Palmitat içeren serumlara alışık değilse ürün günaşırı, yani haftada 3 defa ve sadece geceleri uygulanmalıdır. Herhangi bir hassasiyet oluştuğunda Be Bright Peptit Kompleks Kremi’nin besleyici ve nemlendirici etkisiyle karışım halinde kullanmak daha etkili olacaktır. Ürün tek başına veya birlikte sadece gece uygulanır. Gündüz kullanılmaz. Cildin foto hasardan korunması için Be Bright SPF 50+ Likit Fondöten veya Dermoskin Ultra Face Protection SPF 97 Krem kullanılması önerilir. UYARILAR Haricen kullanılır.
  • 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.
  • Retinil Yüz Serumu sadece gece uygulanır.
  • Hamilelikte kullanımı önerilmez.
  • Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Dermoskin Be Bright 33 ml Yaşlanma Karşıtı Retinil Yüz Serumu

Cildiniz stres, sağlıksız beslenme, yetersiz su tüketimi ve kötü alışkanlıklar sebebiyle yıpranabilir. Zaman faktörü de vücut dokunuzun esnekliğini kaybedip sarkmasına neden olabilir. Tüm bu olumsuz durumlara karşı cildinizi korumak ve onarmak sizin elinizdedir. Teninize ihtiyaç duyduğu desteği vermek için kaliteli ve sağlıklı bakım ürünlerini tercih etmek faydalı olacaktır. Bakım konusunda sunduğu yüksek kaliteyle tanınan Dermoskin, özel içerikli ürünleriyle beklentilerinizi karşılayabilir. Bunlardan bir tanesi olan Dermoskin Be Bright 33 ml yaşlanma karşıtı retinil yüz serumu, teninizi sıkılaştırarak yaşlanma belirtilerinin azalmasını sağlar. Bunların yanı sıra renk eşitsizliklerinin giderilmesine de katkıda bulunur.

  • Yaşlanma karşıtı etki gösterir.
  • Cilt tonunu eşitler, leke oluşumunu engeller.
  • Cildi onarır ve yatıştırır.

Dermoskin Yaşlanma Karşıtı 33 ml Retinil Yüz Serumu İçeriği

Dermoskin Yaşlanma Karşıtı 33 ml Retinil Yüz Serumu İçeriği

Dermoskin Be Bright 33 ml yaşlanma karşıtı retinil yüz serum içeriğinde %1 vitamin A yani “Retinil Palmitat” yer alır. Retinolun kararlı hâle getirilmiş versiyonu olan bu içerik, cildinizi onararak hücrelerinizi yeniler. Kolajen üretimini tetikleyen retinil yüz serumu yaşlanma belirtilerine karşı mücadele eder. Elastikiyetini kaybeden derinin sıkılaşmasına yardımcı olur. Gözeneklerin küçülmesini sağlar. Böylece cildinizin dolgunlaşmasına katkıda bulunur. Ayrıca yüzünüzdeki derin çizgilerin yok edilmesinde de oldukça etkilidir. Serumun içeriğinde yer alan bir diğer madde ise %5 oranında E vitamini ve tokoferil asetattır. Bakım ürünlerinde yaygın bir şekilde kullanılan tokoferil asetat, antioksidan özelliğe sahiptir. Teninizdeki hücre hasarını önleyerek canlılığın kaybedilmesine engel olur. Tokoferil asetat içeriği cildinizi güneşin zararlı UV ışınlarından koruyarak leke oluşumunun önüne geçer. Ayrıca Dermoskin Be Bright yüz serumunun güçlü içeriği cilt tonunuzun açılmasına da yardımcı olur.

Dermoskin Yaşlanma Karşıtı Retinil Yüz Serumu Kaliteli mi?

Dermoskin Be Bright 33 ml yaşlanma karşıtı retinil yüz serumu, güçlü formülü sayesinde düzenli kullanım ile benzersiz bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Yüz serumunun içeriğinde yer alan retinil palmitat ve tokoferil asetat gibi etkili bileşenler daha sağlıklı ve genç görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Cildin sıkılaşmasını destekleyen retinil palmitat deride retinole dönüşürek oksidatif süreçlerin sonrasında a vitaminin bir türevine dönüşür. Cildi minimum düzeyde tahriş eden bu madde güçlü bir yenileyicidir. Retinil yüz serumunun içeriğinde yer alan tokoferil asetat da bakım ürünlerinde çokça tercih edilen nitelikli bir maddedir; leke oluşumunu engeller ve güçlü bir antioksidandır.

Dermoskin Yaşlanma Karşıtı Retinil Yüz Serumu Kimler Alır?

Dermoskin yaşlanma karşıtı yüz serumunu genç bir cilt görünümü arzulayan kullanıcılar tarafından tercih edilebilir. Özellikle cilt tonunu eşitlemek ve yaşlanma belirtilerini azaltmak isteyenler için de oldukça ideal bir üründür. Güneşin yaşlanma, leke oluşumu gibi istenmeyen etkilerinden kaçınmak istiyorsanız bu yüz serumunu tercih edebilirsiniz. Ancak ürün her cilt tipi için uygun olmayabilir. Normal ve yağlı cilt tipine sahip olanlar Dermoskin yüz serumunu rahatlıkla kullanabilir. Ancak hassas ve kuru cilt yapısına sahip olanlar ürünü kullanmadan önce mutlaka bir uzmana danışmalıdır. Kullanımında sakınca görülmediği takdirde cilde az miktarda ve alıştırılarak uygulanmalıdır. Ürünün hamile kişiler tarafından kullanılması tavsiye edilmez. Ayrıca Dermoskin Be Bright 33 ml yaşlanma karşıtı retinil yüz serumu gündüzleri cilde uygulanmamalıdır, yalnızca gece kullanımı için uygundur. Trendyol üzerindeki Dermoskin Be Bright 33 ml yaşlanma karşıtı retinil yüz serumu yorumlarını okuyarak siz de ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz. Serumu satın almış kullanıcıların deneyimlerini ve memnuniyet durumlarını da aynı şekilde yorumları inceleyerek öğrenebilirsiniz.