Dermoskin Be Bright Peptit Kompleks Krem 33 Ml 8697796000905

348,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,35 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,89 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermoskin Be Bright Peptit Kompleks Krem 33 Ml 8697796000905

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Be Bright Peptit Kompleks Krem Dermoskin Be Bright Peptit Kompleks Krem, yaşlanma karşıtı ve uzun süreli nemlendirme özelliği olan, cildin yumuşaklığını artırmaya yardımcı, ipeksi yapıda bakım kremidir. Tüm cilt tiplerine uygundur. UYGULAMA Cildinizi Be Bright Aydınlatıcı Tonik ile temizledikten sonra yeterli miktarda ürünü, gözünüze temas etmeden tüm yüzünüze eşit bir şekilde yayarak uygulayınız. Be Bright Peptit Kompleks Krem gece ve gündüz kullanıma uygun olup güçlü, besleyici ve nemlendirici etkisiyle tüm cilt tiplerine uygulanabilir. Cildin foto hasardan korunması için Be Bright SPF 50+ Likit Fondöten veya Dermoskin Ultra Face Protection SPF 97 Krem kullanılması önerilir. RETİNİL YÜZ SERUMU + PEPTİT KOMPLEKS KREM 1-Retinil Yüz Serumundan 3-4 damla Peptit Kompleks Kreme karıştırılarak gece uygulanır. (Bu kombinasyonun hamilelikte kullanımı önerilmez.). 2- Peptit kompleks Krem, tek başına gündüz cilde uygulanır. Tüm cilt tiplerine uygundur. Uygulama gündüz foto hasardan cildin korunması için kapatıcı olarak Be Bright SPF 50+ Likit Fondöten veya Dermoskin Ultra Face Protection SPF 97 Krem kullanılması önerilir. PEPTİT KOMPLEKS KREM + VİTAMİN C PLUS (Anti-Aging ve Cilt Beyazlatma) Cildin tümüne yetecek kadar her iki üründen de 2 pompa karıştırılarak gece ve gündüz kullanıma uygundur. Gündüz foto hasardan korunmak için Dermoskin Ultra Face Protection SPF 97 Krem kullanılması önerilir. UYARILAR Haricen kullanılır.
  • 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.
  • Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Şişe
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Dermoskin Be Bright Peptit Kompleks Krem 33 ml

Yüzünüzün çok fazla güneşe maruz kalması, makyaj malzemelerinin sıklıkla kullanılması ve nem oranının azalması neticesinde cildinizde problemler oluşur. Zamanla kirli hava ve diğer dış faktörlerin etkisinden dolayı cildiniz yıpranır. Yüzde kırışıklıklar meydana gelmekle birlikte cilt bariyeri bozulmaya başlar. Kırışıklık, leke gibi sorunları minimum düzeye indirmek için günlük bakım rutinleri oluşturulması gerekir. Yüz bakımında peeling, tonik ve cilt problemlerine yönelik ürünler uygulanmak ve son olarak iyi bir nemlendirici ile yüzü dinlendirmeniz gerekir. Yaşlanma karşıtı Dermoskin Be Bright Peptit kompleks krem ile yüzünüz ipeksi bir yumuşaklığa kavuşur. Gece ve gündüz uygulanabilen bu ürün tüm cilt tiplerine uygundur. Özellikle tenin nemlenmesi ve yumuşaklığının artması için kullanılır. Herhangi bir kokusu olmayıp uzun süre nemlendirme özelliği bulunur.

  • Yoğun nemlendirme
  • Tüm cilt tiplerine uyumlu
  • İpeksi yapı

Doğal Dermoskin Be Bright Kompleks Krem Özellikleri

Doğal Dermoskin Be Bright Kompleks Krem Özellikleri

Yüzün daha parlak ve sağlıklı gözükmesinin istiyorsanız öncelikle cildin olabildiğince nefes almasını sağlamanız gerekir. Cildiniz yıllar geçse de hep aynı tazeliğini korumak istiyorsanız Dermoskin Be Bright Peptit kompleks krem 33 ml ürün kullanabilirsiniz. Özellikle peeling ve tonik sonrası gece kullanıldığında gündüz pamuksu bir tene sahip olursunuz. Yoğun nemlendirici özelliği sayesinde tende ağırlık yapmadan bu ürün ile nem oranı dengelenmiş olur. Doğal içeriği sayesinde cilde zararlı herhangi bir kimyasal içermez. Gece ve gündüz kullanıma uygundur. Karma, kuru ve yağlı ciltlerin kullanabileceği eşsiz bir üründür. Özellikle makyaj bazı olarak kullanabilir ve bu şekilde makyajınızın gün boyu güzel gözükmesini sağlayabilirsiniz. Bakım rutinine siz de bu ürünü ekleyebilirsiniz. Ancak ürünün cildinizde alerjik bir durum oluşturup oluşturmadığını öğrenmek için küçük bir bölgeye uygulamanız faydalı olur.

Etkileyici Dermoskin Be Bright Kompleks Krem Avantajları

Etkileyici Dermoskin Be Bright Kompleks Krem Avantajları

Dermoskin Be Bright Peptit kompleks krem 33 ml kullananlar, kokusunun bulunmamasından ve yüzde oluşan kırışıklıklara etkili çözüm sunulmasından dolayı memnun kalır. Müşteriler bakımlarında ürünü rahatlıkla kullandıklarını, ürünün yüzlerinde ağırlık hissi vermeden ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturduğunu belirtirler. Ürün tüm cilt tiplerine uygulanabilir niteliktedir. Ancak ürünün cildinizde alerjik bir durum oluşturup oluşturmadığını öğrenmek için küçük bir bölgeye uygulamanız faydalı olur. Makyajlarınızda baz olarak kullanarak cilde uygulanan ürünlerin doğal ve şık gözükmesine vesile olur. Dermoskin Be Bright Peptit kompleks krem 33 ml yorumları incelendiğinde müşterilerin istenilen nem düzeyine bu ürün sayesinde ulaştıkları ifade edilir. Gece ya da gündüz kullanıma uygun olan ürünün oda sıcaklığında muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Tüm yüze eşit bir şekilde yayarak uygulanmakla birlikte göz ile temas söz konusu olduğunda su ile durulayınız.

Uygun Dermoskin Be Bright Kompleks Krem Fiyatı

Uygun Dermoskin Be Bright Kompleks Krem Fiyatı

Her ne kadar ürün 33 ml boyutunda olsa da uzun ömürlü bir üründür. Müşteriler özellikle bereketli olmasından dolayı Dermoskin Be Bright Peptit kompleks krem 33 ml satın alır. Bütçe dostu olan bu ürün sayesinde cildinizde istenilen ipeksi yumuşaklığa sahip olabilirsiniz. Yoğun nemlendirici özelliği ile olması gereken nem oranı sağlanır. Özellikle zamanla meydana gelen kırışıklıklara bu ürün ile savaş açılır. Genç ve sağlıklı görüntünüzü tamamen koruyabilirsiniz. Dermoskin Be Bright Peptit kompleks krem 33 ml fiyatı, üretiminde kullanılan malzemelerin kalitesine ve maliyetine göre belirlenir. Bütçe dostu bu ürün sayesinde cilt bariyeri kuvvetlenir. Cildi arındırdıktan sonra dairesel hareketler ile tüm yüze uygulayabilirsiniz. Gece kullandıktan sonra sabah pamuksu bir cilde uyanmanızı sağlar. Uygun fiyat aralığı ve avantajlarıyla bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.