Dermoskin Be Bright Aha Bha Krem 33 Ml + Acgun Arındırıcı Mask 30 Ml 2'li Avantaj Paket

524,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dermoskin Be Bright Aha Bha Krem 33 Ml + Acgun Arındırıcı Mask 30 Ml 2'li Avantaj Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Be Bright AHA/BHA Krem 33 ml Eksfoliasyon işlemi, cildin ölü hücrelerinin atılmasıyla doğal epidermal yenilenme işlemidir. Ürünün formülünde yer alan güçlü eksfolianlardan Alfa Hidroksi Asitlerin ve Beta Hidroksi Asitin birlikte kullanılması
  • renk tonu eşitsizlikleri, leke, ince çizgiler, kırışıklıklar, sivilce, sivilce izleri ve siyah noktaların giderilmesinde, cildin aydınlanması ve gevşeyen cildin elastikiyet kazanmasında tek başlarına uygulanmalarından daha etkindir. Normal ve yağlı ciltlerin kullanımına uygundur. Karma ve kuru ciltlerde nemlendirici ile birlikte cildi alıştırarak belli aralıklarla kullanılmalıdır. Uygulama Be Bright Aydınlatıcı Tonik ile temizlenmiş cilde AHA /BHA Krem sadece geceleri uygulanır. Eğer ilk defa böyle bir krem kullanıyorsanız, öncelikle cildinizin yapısının normal veya yağlı bir cilt olması gerekmektedir. Karma veya kuru ciltler, doktor tavsiyesi ve yoğun nemlendiriciyle birlikte kullanabilir. İlk uygulamada, cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin atılmasına yardımcı olduğu için ciltte yanma, batma, karıncalanma ve kızarıklık olması çok doğaldır. Kremi uygulamaya önce haftada 3 gün ile başlayıp, daha sonra gün aşırı uygulayabilirsiniz. Cildiniz alıştıktan sonra her gün en az 12 hafta düzenli olarak uygulamanız önerilir. UYARILAR Ürün sadece geceleri haricen kullanılır.
  • 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.
  • Ürünü göz ve göz çevresine yakın uygulamayınız.
  • Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.
  • Foto hasardan cildin korunması için, gündüz kapatıcı olarak Be Bright SPF 50+ Likit Fondöten veya Dermoskin Ultra Face Protection SPF 97 Krem kullanılması önerilir.
  • AcGun Onarıcı Gece Kremi 30 ml Uygun konsantrasyondaki AHA ve BHA asit karışımlarının keratolitik etkisiyle cildi hassas bir şekilde soyarak siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Ayrıca kolajen sentezinin arttırarak, ince kırışıklıkların, yüzeysel sivilce izlerinin ve güneş lekelerinin giderilmesine, cildin ve vücudun diğer bölgelerinin beyazlanmasına yardımcı olur. Sivilceli veya sivilceye yatkın yağlı ciltlere özel olarak formüle edilmiştir. Uygulama Acgun Canlandırıcı Tonik ile silinmiş ve temizlenmiş yüzünüze ince tabaka şeklinde sürünüz. Cildin önceden temizlenmiş olması kremin emilimini artırır. UYARILAR Haricen kullanılır.
  • 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz.
  • Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız. Ürünü uyguladıktan hemen sonra güneşe çıkmayınız. Kesinlikle kuru ciltlere uygulamayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
Geri Bildirim Ver