Dermoskin Acnmat Güneş Koruyucu Jel Krem Spf 50+ + Saç Kremi Hediyeli Paket 200 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dermoskin Acnmat Güneş Koruyucu Jel Krem Spf 50+ + Saç Kremi Hediyeli Paket 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dermoskin AcnMat Güneş Koruyucu Jel Krem SPF 50+ + Dermoskin AcnMat Güneş Koruyucu Jel Krem, renksiz, beyazlatmayan ve yağlı olmayan yapısıyla cilde ipeksi bir his verir. Suya dayanıklıdır. Cildin hem UVA hem de UVB ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olur. Ürünün UVA açısından güçlendirilmesinde Butyl Methoxydibenzoylmethane dışında, Tinosorb M ve Tinosorb S gibi güçlü yeni jenerasyon filtreler kullanılmıştır. İçeriğindeki Linoleic Acid – Linolenic Acid (Vitamin F), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Panthenol (Vitamin B5) ve Allantoin sayesinde cildin bariyer tabakasını güçlendirerek güneşin verdiği zararlara karşı cildin korunmasına ve cilde bakım yapmaya yardımcı olurlar. Yoğun nem vererek hassasiyeti azaltır. AHA esterleri ile yağsız bir yapıda olup akne oluşumuna sebep olmaz. İçeriğinde bulunan CELLIGENT® sayesinde
  • DNA koruması sağlayarak eritemin azalmasına, DNA hasarının oluşmasını engellemeye, Epidermal kök hücrelerini UV etkisine karşı koruyarak yeni epidermal dokunun oluşması için gerekli doğal fonksiyonları sağlamaya yardımcı olur.
  • UYGULAMA Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce, cilde eşit dağılacak biçimde güneş kremini sürünüz. Terleme, yüzme, havluyla silinme sırasında ürün kaybı olacağından Dermoskin Güneş Koruyucu Kremi yeniden uygulayınız. Uzun süre güneşte kalındığında sıkça tekrarlayınız. UYARILAR Haricen kullanılır. 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız. Dermoskin Saç Bakım Kremi Tüm saç tiplerine uygun olup saçları ağırlaştırmadan ve yağlandırmadan nemlendirir. En karışık saçların bile kolayca açılıp, taranmasına yardımcı olur. Kırılan ve yıpranan saç uçlarının beslenmesi ve yumuşaması için gerekli olan bakımı yapar. Tüm saç tipleri için uygundur. UYGULAMA Saçların kolay taranması için saçlı deriye değmeyecek şekilde sadece saçlara ve saç uçlarına uygulanır. UYARILAR Saçlı deriye değmeden sadece saçlara ve saç uçlarına uygulanmalıdır. Haricen kullanılır. 15-25°C arasında oda sıcaklığında, nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacakları yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözünüze temas etmesi halinde bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver