Dermosept El Dezenfektanı 1000 Ml

89,90 TL
(89,90 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
120 TL94,80 TL
1.000 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119 TL113 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dermosept El Dezenfektanı 1000 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MRT MEDİKAL MARKET Satıcı Ünvanı: MURAT ERSEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3513771696800017 Vergi Kimlik Numarası: 3680140049
    Bu ürün MRT MEDİKAL MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMOSEPT El ve Cilt Temizleyici 1000 ml EL VE CİLT TEMİZLEYİCİ 1 LİTRE-Klinik ve muayenehanelerde enjeksiyon, fonksiyon öncesi antiseptisinde kişisel hijyeni korumada ve sürdürmede,özellikle kış aylarında, okullarda ve toplu taşıma alanlarında gribal hastalıkların yayılmasını önlemede Ameliyat yoğun bakım servisleri ve muayenehaneler gibi riskli alanlarda Para kullanan herkesin bulaşıcı hastalığa yakalanmasını önlemede umuma açık yerlerde her türlü aracın ortak kullanımından sonra el ve cilt hijyeninin gerek görültüğü her yerde kullanılır.El ve cildi yıpratmaz, katkı maddesi sayesinden derinlemesine yumuşaklık sağlar.Bileşimi: %10 (a/h) izopropanol (cas no:71-23-8) %60 (a/h) elit alkol (cas no: 64-17-5)
Geri Bildirim Ver