Dermokil Sen De Kat Kendi Maskeni Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml

74 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
79,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
2.000 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
84,30 TL
Kurumsal Fatura
80,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil Sen De Kat Kendi Maskeni Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAY YILDIRIM Satıcı Ünvanı: BAY YILDIRIM GRUP DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0150097356800001 Vergi Kimlik Numarası: 1500973568
    Bu ürün BAY YILDIRIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sen De Kat Kendi Maskeni Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml Nasıl Kullanılır? Belirtilen miktarda malzemeler metal olmayan bir kapta macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Göz ve dudak çevresi hariç yüz ve boyun bölgesine, el veya fırça yardımıyla ince bir tabaka halinde uygulanır. Ilık su ile durulanır. Sadece T bölgesi, burun veya alın gibi bölgesel uygulama yapılabilir. İhtiyaca göre maske uygulamasından sonra nemlendirici kullanılabilir. İçindekiler Clay, Charcoal Powder, Calendula Officinalis Flower Oil, Glycerine, Caprylic Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Hacim 180 ml
  • Form Toz
  • İçerik E Vitamini
  • Tip Kağıt
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Dermokil Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml

Cilt güzelliği ve kişisel bakım söz konusu olduğunda akla gelen ilk ürünlerin başında olan maskeler, genellikle doğal ürünlerden seçilir. Cilde uygulandığında pek çok faydası olduğu bilinen kil maskeler, dilediğiniz doğal yağlar ile harmanlanarak daha faydalı olması sağlanır. Cilt bakımında doğallığa önem verenlerin tercihlerinden olan Dermokil kil maske farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarına hassasiyetle yanıt verir. Kullanacağınız maskeye bitki yağları gibi çeşitli takviyeler yaparak cildinizin ihtiyacı olan bakımı kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Dermokil kendin yap maske cilt bakımında uzun yıllar boyunca tercih edilen kilin sağladığı faydaları, içerisinde katkı maddesi olmadan sizlere sunar. Bu nedenle çoğu insan tarafından cilt bakımında sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gelir. Cildinizin ihtiyacı olan bakımı sağlamanıza yardımcı olacak bu ürünün etkisini kısa sürede gözlemleyebilirsiniz.

  • Gözenekleri açıcı
  • Mineral deposu
  • Cildi gençleştirici

Dermokil Kil Maskesi Özellikleri ve Faydaları

Dermokil Kil Maskesi Özellikleri ve Faydaları

Yeryüzünde çeşitli şekillerde bulunan kil, farklı amaçlarla uzun zamandır insanlara hizmet eder. Eski zamanlardan bu yana insanlar saçlarını ve ciltleri temizlemede bu ürünü kullanır. Son zamanlarda kozmetik ürünlere alternatif olarak ortaya çıkan en doğal cilt bakım ürünlerinin başında gelen Dermokil Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml ambalajıyla cildi pürüzsüzleştirmeye ve aydınlatmaya yardımcı ürün olarak tercih edilir. Yağlı cilt tipine sahip kişilerin akne, sivilce gibi yüzde aşırı yağlanmanın neden olduğu cilt problemlerini gidermeye yardımcı olur. Kendin yap maske sayesinde gözenekleri tıkayan siyah noktalardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz. Dermokil, içeriğindeki özel mineral ve vitaminler ile cildinize en doğal özeni gösterir. Dermokil Kömürlü Kil Maskesi kullananlar üründen memnun kaldıklarını ifade ederler. Kömürün cilde verdiği rahatlama hissi ile cildin taptaze ve canlı kalmasına yardımcı olur.

Cildinizin İhtiyacı Olan Doğal Maskeler

Cildinizin İhtiyacı Olan Doğal Maskeler

Cilt bakımında seçilebilecek en doğal ürünlerden biri olan kil maskeler, oldukça ekonomik olduğu için sıklıkla tercih edilir. Dermokil Kendin Yap Kil Maskesi içeriğinde bulunan farklı özler, masajlı uygulama ile cildinize etkili ve dengeli bir bakım sağlar. Cildin nem dengesini korumaya yardımcı olurken derinlemesine temizlik de yapar. Sahip olduğu özler ile cildinizin ışıltılı bir görünüm kazanmasına destek olur. Kömürlü kil maskesi doğal peeling etkisine sahiptir ve bu nedenle cildinizde akne oluşumunu engeller. Ciltte zaman içerisinde meydana gelen yağ, kir ve ölü hücrelerden peeling etkisi sayesinde arınmasını sağlar. Bu sayede tıkalı gözenekleri açar ve cildin nefes almasına yardımcı olur. Dermokil Kömürlü Kil Maskesi en iyi bakımı yapmanıza yardımcı olur. Günlük hayatın ve koşuşturmacanın bıraktığı yorgunluğu atmanızı sağlayarak cildinizi hem yeniler hem gençleştirir.

Dermokil Kömürlü Kil Maske Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Dermokil Kömürlü Kil Maske Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Cilt bakımı yönünden çok yönlü bir özelliğe sahip olan kil maddesi her tür cildi temizler, sıkılaştırır, gözenekleri kapatır, besler ve ciltte bulunan toksinleri dışarı çıkarmaya yardımcı olur. Çok amaçlı ve kullanımı oldukça basit olan Dermokil Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml fiyatı da oldukça uygundur. Erişimi oldukça kolay olan bu ürün cildi beslediği için cilt sağlığının devamlılığında önemli bir role sahiptir. İçerisine ekleyeceğiniz diğer besleyici yağlar ile birlikte yüzünüzde meydana gelebilecek akne sorunlarını rahatlıkla giderebilir ve cildinizi kolayca nemlendirebilirsiniz. Dermokil uzmanları tarafından cildinize en uygun şekilde ve özenle hazırlanmış karışımlar, kişisel bakımınızın baş yardımcısı olabilir. Dermokil Kendin Yap Kömürlü Kil Maskesi 220 ml yorumları okuyarak hakkında daha çok bilgiye sahip olabilir, diğer müşteriler ile deneyimlerinizi kolaylıkla paylaşabilirsiniz.