Dermokil Natural Skin Kil Içerikli Leke Karşıtı Ve Aydınlatıcı Yüz Maskesi 75 Ml

85 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
84,90 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dermokil Natural Skin Kil Içerikli Leke Karşıtı Ve Aydınlatıcı Yüz Maskesi 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aleynakozmetik Satıcı Ünvanı: PERİHAN CACEKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960007937
    Bu ürün aleynakozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermokil Natural Skin Kil İçerikli Leke Karşıtı ve Aydınlatıcı Yüz Maskesi 75 ml Cildin renk tonunu düzenleyerek lekelerin giderilmesine yardımcı olur. İçeriğindeki doğal granüller ile cilde peeling etki yapar. Yeşil kil ile gözenekleri temizler ve uzun süre ferahlık sağlar.Kullanımı
  • Temiz yüze bir tabaka halinde tatbik edilmeli, göz ve çevresi bu uygulanmadan korunmalıdır. Yüze uygulandıktan yaklaşık 10 dk sonra ılık su ile yıkanıp cilt temizlenmelidir. Bu uygulama cilt ihtiyacına göre haftada 2-3 defa tekrarlanabilir. Hassas ciltlerde maske ince bir tabaka halinde uygulanıp bekleme süresi kısaltılmalıdır.Tam bir cilt bakımı için maskeden sonra cilt tipine uygun tonik veya arkasından nemlendirici kullanılmasını öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
Geri Bildirim Ver