Dermokil Kil Ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesi 300 Gr. Nemlendirici Ve Besleyici Saç Maskesi

185,07 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dermokil Kil Ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesi 300 Gr. Nemlendirici Ve Besleyici Saç Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kil ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesi 300 gr. Saç Maskesi

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 0,5 L ve altı
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dermokil dermohairmask Kil ve Hindistan Cevizli 300 g Saç Bakım Maskesi

Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli saç bakım maskesi, kuru ve yıpranmış görünümün giderilmesine yardımcı olur. Özellikle bakımsız saçların canlılığını artırmak için tercih edilen ürün, hindistan cevizi yağının içeriğiyle daha besleyici hâle gelir. Kökten uca bakım için etkili içeriğe sahip olan Dermokil saç maskesi, birkaç kullanımda etkisini gösterir. Farklı saç tipleri için ideal bir ürün olan killi maskenin doğal bileşenleri, parlaklığı artırarak daha yumuşak ve ipeksi bir doku ortaya çıkarır. Saçlardaki sert ve kabarık görünümün ortadan kalkması amacıyla Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli saç bakım maskesinden destek alınabilir.

  • Marka: Dermokil
  • İçerik: Vegan
  • Miktar: 300 g

Dermokil Kil ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesi Ne İşe Yarar?

Dermokil Kil ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesi Ne İşe Yarar?

Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli saç bakım maskesi, kökten uca bakım yaparak yumuşaklığı ön plana çıkarır. Çok fazla işlem görmüş ve boyaya maruz kalmış saç tipleri için ideal bir ürün olan Dermokil maske, yıpranmaya karşı bariyer oluşturur. Fön ve maşa gibi ısıl işlemlerin oluşturduğu elektriklenmeyi de minimuma indiren Dermokil saç bakım maskesi, duş sonrası kullanım için idealdir. Matlaşmış ve kuru saçlarda etkili olan maske, ihtiyaç duyulan nem dengesini sağlar. Dermokil hindistan cevizli saç maskesinin düzenli şekilde kullanılması ağırlık hissinin ortadan kalkmasına yardımcı olur. Kille zenginleşen saç maskesi, potasyum ve kalsiyum gibi minerallerle besleyicilik sağlar. Saçların kökten uca onarılmasında etkili olan maske, yağ dengesini sağlayarak canlılığı artırır.

Kil ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesini Kimlere Göredir?

Dermokil Kil ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesini Kimlere Göredir?

Dermokil maske, hasar görmüş saç tiplerinin tamamında kullanıma uygundur. Saç derisinde oluşmuş kuruluğu gidermek için etkili olan ürün, gözeneklerin açılmasına yardımcı olur. Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli saç bakım maskesinin kullanımıyla dökülmeler engellenerek köklerin nefes alması sağlanır. İçeriğinde yer alan aqua, clay, sitrik asit, magnezyum, hindistan cevizi yağı ve karbonat gibi malzemeler, saçlardaki katı görünümü ortadan kaldırarak diplerdeki tıkanıklığı giderir. Nemlendirici yağ asitlerine sahip olan hindistan cevizi, duş sonrası ortaya çıkan kuruluk hissini minimuma indirir. Tamamen vegan içeriğe sahip olan Dermokil saç maskesi, hayvanlar üzerinde test edilmediğinden çevre dostudur. Hayvansal içerikleri talep etmeyen kişiler, Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli saç bakım maskesini güvenle kullanabilir.

Dermokil Kil ve Hindistan Cevizli Saç Bakım Maskesi Kullanımı

Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli bakım maskesinin kullanımından önce saçların ideal bir şampuanla temizlenmesi gerekir. Duş sonrasında tamamen durulanan saçlara, maskeden bir ceviz tanesi kadar uygulama yapılır. Saç diplerinden başlayacak şekilde parmaklarla masaj yapılarak tüm ürünün yedirilmesi gerekir. Kökten uca doğru yavaşça yedirilen saç maskesi, ortalama 10 dakika bekletilir. Uygulama sonrasında, saçları maskeden arındırmak için bol suyla durulama yapılır. Kurutma işlemi ve diğer faktörler sonucunda ortaya çıkan nem kaybını önlemek amacıyla ürünü düzenli şekilde uygulamak gerekir. Rutin kullanımda benzersiz bir etki oluşturan saç maskesi, duş sonrasında ferah bir his oluşur. Dermokil saç maskesini muhafaza etmek için kapağı hava almayacak şekilde sıkılır. Temiz ve kuru ortamda muhafaza edilen ürünün, güneş ışığından uzak tutulması yeterlidir. Dermokil 300 g kil ve hindistan cevizli saç bakım maskesinin yorumlarında, kullanıcıların yaptığı tüm değerlendirmeler yıldız puanlarına göre sıralanır. Trendyol üzerinden sepete ekleyeceğiniz saç maskesi için hızlı ve güvenli ödeme seçeneklerini kullanarak hemen sipariş oluşturabilirsiniz.