Dermokil Kil & Kenevir Yağlı Ayak Maskesi 35 Ml

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
81 TL59,99 TL
Kurumsal Fatura
69,33 TL
Kurumsal Fatura
79,53 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil Kil & Kenevir Yağlı Ayak Maskesi 35 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahall-e Satıcı Ünvanı: ONENAR GLOBAL GIDA TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643079074200001 Vergi Kimlik Numarası: 6430790742
    Bu ürün Mahall-e tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kil & Kenevir Yağlı Ayak Maskesi 35 Ml
Geri Bildirim Ver

Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesı

Günlük hayatta evde ya da işte yapılması gereken birçok iş bulunur. Bu iş yoğunluğunda yıpranan vücut, oldukça yorulur. Vücudun yorgunluğu çeken başlıca organ ise ayaklardır. Bu organlar, özellikle iş ya da okul günlerinde ayakkabının içerisine hapsolur. Ayakkabı içerisine hapsolan ayaklar terler ve sıkışır. Burada terleyip kuruduğundan dolayı, birçok bakteri üretimine neden olur. Aynı zamanda havasızlık yüzünden derisi oldukça kurur. Tüm bunlar tabanda nasır gelişimi ya da kötü kokuya sebep olur. Bununla birlikte sürekli hareket halinde ve sıkışıp kaldığından ötürü topuk kısmında çatlaklar meydana gelir. Dermokil 35 ml ayak bakım maskesi bu gibi istenmeyen durumlara çözüm olarak üretilen bir çeşit kil maskesidir. Size gereken bakımı sağlar ve cildin nem dengesini koruyarak hava almasını sağlar.

  • Kil maskesi
  • Ferahlık hissi
  • Nem dengesi

Beğenilen Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesı Özellikleri

Beğenilen Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesı Özellikleri

Ürünün size ihtiyaç duyduğunuz bakımı sağlayan birçok özelliği bulunur. Bu özellikler vücut bakımınız için son derece önemlidir. Peeling etkisi ile bakım yapan ürün, vücut için çok sayıda yararı bulunan kil ve kenevir tohumu yağından üretilir. 20 dakika gibi kısa bir zamanda topukta bulunan çatlaklara karşı etkili bir çözüm sağlar. Cildin üst kısmında oluşan ölü deriyi temizleyerek canlılık kazandırır. Cildi pürüzsüz hale getirerek kötü görüntüyü ortadan kaldırır. Ayakkabılar içerisinde hapsolan ve havasız kalan ayakları nemlendirir. Bu sayede cildin nem dengesi ve hava alması sağlanır. Aynı zamanda yorgunluktan ve ayakkabıya sürtünüp sertleşen deriyi yumuşatır. Ürün, tüm cilt tiplerine uygun olarak geliştirilir. Bir çift patik şeklinde ayağa giyilen Dermokil ayak bakım maskesi 20 dakika bekletilir ve istenen sonuç bu şekilde sağlanır.

Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesi Yorumları ve Avantajları

Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesi Yorumları ve Avantajları

Ayak bakım maskesi yapmak, sizi sadece fiziksel olarak değil, mental olarak da rahatlatır. Ferahlayıp hava alan ve yorgunluğu azalan ayaklar sizi gün içinde son derece aktif ve mutlu hissettirir. Ürünü kullanmaya başladıktan itibaren kısa sürede hafiflik yaşarsınız. Topuk çatlaklarından arınan ayaklar, kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ürünü satın almadan önce altında bulunan yorumları okumak fikir oluşması açısından önemlidir. Dermokil 35 ml ayak bakım maskesi yorumları ürünü kullanan müşteriler tarafından yapılır. Bu yorumlar incelendiğinde ürünün ayağı son derece yumuşattığı ve pürüzsüz hale getirdiği görülür. Gün içinde çok yorulan ve havasız kalan ayaklarınızı rahatlatma amacı ile, bu ürünü bakım rutinine eklemeniz sizin için son derece mantıklı bir tercih olur. Ürünü kullandıktan sonra memnun kalmanız halinde sevdiklerinize de tavsiye edebilirsiniz.

Cep Dostu Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesı Fiyatı

Cep Dostu Dermokil 35 ml Ayak Bakım Maskesı Fiyatı

Ürünün fiyatları sağladığı fayda ve avantajlara göre belirlenir. Tüm bu özellikler Dermokil 35 ml ayak bakım maskesi fiyatının belirlenme sürecinde etken oluşturur. Ürün, bir çift çorap şeklinde görünür. 35 ml olan maske bir paket içerisinde sıkıca kapatılmış halde bulunur. Ayağa giyilen maske, yaklaşık 20 dakika boyunca burada bekletilir. Süre dolduğunda maskeyi çıkardığınız andan itibaren sağladığı yumuşaklığı dokunarak anlayabilirsiniz. Ürünün tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilmesi, dikkat çeken avantajlarından biridir. İçerisinde bulunan kil ve kenevir tohumu yağı ile son derece doğal ve sağlıklıdır. Kaliteli ve steril şartlarda Dermokil tarafından üretilen bu bakım maskesini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Gün içinde sürekli havasız kalan ve yıpranan ayaklarınız için ideal maskedir. Bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.