Dermokil Güneş Kremi Natural Spf 50 100 ml

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dermokil Güneş Kremi Natural Spf 50 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURCAN Satıcı Ünvanı: HAMDİ GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Vergi Kimlik Numarası: 4130115805
    Bu ürün UĞURCAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermokil Güneş Kremi 50 Spf 1 Paket (1 X 100 Ml)
Geri Bildirim Ver

Dermokil AMNPQRS3 Spf 50 100 ml Natural Güneş Kremi

Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi, etkili özellikleri ve kaliteli içeriğiyle kullanıcılardan tam not almayı başaran bir üründür. Söz konusu krem, yaz veya kış fark etmeksizin, güneşe maruz kaldığınız her mevsimde cildinizi korur. Güneş ışınlarının cildinize zarar vermesini engellemek üzere geliştirilen özel bir formüle sahiptir. Hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanıma uygun olan Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kreminin öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kullanım Bölgesi: Yüz ve Vücut
  • Miktar: 100 ml
  • Form: Krem

Dermokil Natural Spf 50 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Dermokil Natural Spf 50 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi, cildinizi korumak üzere özel olarak geliştirilen bir üründür. UVA ve UVB ışınlarına karşı etkilidir. Söz konusu ürünün UVA ve UVB filtreleri, güneş ışınlarını ciltten yansıtır. Bu sayede krem, ışınların cildinize zarar vermesini önler. Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi, cildi yağlandırmayan bir etkiye sahiptir. Ürünü sürdükten sonra cildinizde yapışkan bir his veya beyaz kalıntı oluşmaz. Bununla beraber ürün cilde ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırır. Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi, aynı zamanda leke karşıtı etki de gösterir. Bu sayede cildinizde güneşten kaynaklanan renk değişikliklerinin oluşması engellenir. Ürünün doğrudan güneş ışığına maruz kalmayacak bir şekilde saklanması önem arz eder. Bu sayede güneş kremi, son kullanma tarihine kadar tazeliğini korur.

Dermokil Natural Spf 50 Güneş Kremini Kimler Kullanabilir?

Dermokil 100 ml 50 faktörlü natural güneş kremi, birçok kişi tarafından rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Bahsi geçen güneş kreminin zararlı bir madde olan paraben içermemesi önemlidir. Bu sayede kozmetik ürünlerin içeriği konusunda hassas olanlar bu güneş kremini tercih edebilirler. Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi, 1 yaş ve üzerindeki çocuklar için de uygundur. Söz konusu ürün, çok yüksek güneş koruması sağlamak isteyen kişiler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Dermokil 100 ml 50 faktörlü natural güneş kremini hem yüzünüz hem de vücudunuzun diğer bölgeleri için kullanabilirsiniz. Boyut olarak da bir hayli büyük olan ürün, uzun süre kullanabilecekleri bir güneş kremi arayanlar için idealdir.

Dermokil Natural 100 ml Spf 50 Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Dermokil SPF 50 natural güneş kremi, doğru bir şekilde uygulandığında oldukça iyi performans gösteren bir üründür. Kullanım miktarı ve zamanı talimatlara uygun olduğunda üründen tam verim almanız mümkün hâle gelir. Söz konusu güneş kreminin güneşe çıkmadan minimum 20 dakika önce uygulanması gerekir. Elinize bir miktar Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi almanız ve masaj yaparak ürünü cildinize sürmeniz yeterlidir. Söz konusu güneş kreminin göz çevresine uygulanmaması gerekir. Ürünü sürerken gözle temas etmemesine dikkat edilir. Güneşin altında uzun süre kalacaksanız ürünün tekrarlanması gerekir. Ayrıca suya girmeniz veya terlemeniz durumunda da güneş kremi etkilerini yitireceği için ürünün yinelenmesi büyük önem arz eder. Güneşin altında kalma sürenize bağlı olarak kremi 2 saatte bir tekrarlamanız tavsiye edilir. Dilerseniz Dermokil 100 ml SPF 50 natural güneş kremi yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcıların ürünle ilgili görüşlerini öğrenebilir, onların deneyimlerinden yararlanma fırsatı edinebilirsiniz. Ardından bu kaliteli ve etkili güneş kremini Trendyol üzerinden uygun fiyatlara sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.