Dermokil Gül Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Jeli 300 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
88,80 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil Gül Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Jeli 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermokil Satıcı Ünvanı: T T M PAZARLAMA TİCARET İTHALAT İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815050027800028 Vergi Kimlik Numarası: 8150500278
    Bu ürün dermokil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermokil Gül Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Jeli 300 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Dermokil Gül Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı 300 ml Yüz Temizleme Jeli

Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jeli, günlük kullanıma son derece uygundur. Yüz temizleme jeli, sabunsuz ve alkolsüz özel formülüyle cildi arındırır. Son derece özel bir formüle sahip olan bu ürün, cilde ferahlık ve rahatlık hissi sağlar. Ayrıca Dermokil gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jelinin içeriğindeki bileşenler sayesinde düzenli kullanımda genişleyen gözenekleri de sıkılaştırır. Pek çok yönden fayda sağlayan bu temizleme jeli, cildinizin pürüzsüz ve ışıldayan bir görünüme kavuşmasına destek olur. Günlük kullanımda vazgeçemeyeceğiniz jel, cildin üst tabakasına yapışan kir ve yağdan teninizi derinlemesine temizler. Cildi doğal nem dengesine kavuşturan bu jel, 300 ml boyutunda olduğu için uzun vadeli kullanıma uygundur.

  • Form: Jel
  • Kullanım Amacı: Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim: 300 ml

Dermokil Gül Özlü Temizleme Jelinin İçeriği Nedir?

Dermokil Gül Özlü Temizleme Jelinin İçeriği Nedir?

Dermokil yüz temizleme jelinin içinde güzel kokusuyla bilinen ve birçok fayda sağlayan gül suyu yer alır. Ürünün içinde bulunan gül suyu, cildin pH seviyesini normale getirerek dengeler. Ayrıca bu ürün, gül içeriği sayesinde sivilce ve akneyi de önler. Yüz temizleme jelindeki gül suyu, fazla yağların yüzünüzden giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca sivilce kaynaklı bakteri üremesi de pH dengeleme özelliğiyle yok edilir. Dermokilin özel formülü, cildi tonlandırır ve genişlemiş gözenekleri sıkılaştırır. Ürün cildinizde oluşan kızarıklığı ve tahrişi de kolaylıkla hafifletir. Günlük yüz bakımında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu jel; yağ, kir ve kalıntılardan cildinizi kolaylıkla temizler. Ürünün cildi yormadan temizleyen formülü, gülün birbirinden faydalı yapısı sayesinde gerçekleşir. Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jeli, sabunsuz ve alkolsüz özel formüle sahiptir.

Gül Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Temizleme Jeli Ne İşe Yarar?

Dermokil Gül Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Temizleme Jeli Ne İşe Yarar?

Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jeli, cildinizi pek çok yönden rahatlatır. Jelin içinde bulunan gül suyunun en iyi tarafı, yan etkisinin olmamasıdır. Gül suyu, yüksek antioksidan içerdiğinden cildi sağlıklı tutarak yaşlanma etkilerini azaltır. Ürün, güneş yanıklarını yatıştırmayı ve iyileştirmeyi sağlar. Yüz temizleme ürünü, cildi dış etkenlere karşı güçlendirir ve tenin yapı taşlarını koruma altına alır. Ürünün içinde bulunan gliserin, cildin pH dengesini kontrol altına alır ve cilt tonu eşitsizliklerini giderir. Ürün, temizleyici özelliğiyle yüz yıkama esnasında kalıntı ve kirleri ciltten kolaylıkla uzaklaştırır. Ürün, su tutucu bir bileşen olduğu için ciltte oluşan çatlama ve pullanma sorunlarının da önüne geçer. Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jeli, bakım ürünlerinin cilt tarafından iyice emilmesini sağlar.

Dermokil Gül Özlü Yüz Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

Dermokil Gül Özlü Yüz Temizleme Jeli Nasıl Kullanılır?

Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jeli, sabah ve akşamları nemli yüze masaj yaparak uygulanır. Ürün kullanıldıktan sonra cildin tamamen temiz olması için jelin bol suyla durulanması gerekir. Temizleme jeli, haricen kullanılır. Gül özlü temizleme jelini hassas göz çevresiyle temasından kaçınmanız önemlidir. Ayrıca temas hâlinde gözü de bol suyla durulayabilirsiniz. Ürünü, çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza etmeniz sağlıkları açısından gereklidir. Ayrıca ürünü oda sıcaklığında korumalısınız. Ürünü sizden önce almış ve kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Trendyol’dan Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jeli yorumlarına bakabilirsiniz. Yüzünüzü temizlerken pek çok faydaya da sahip olmak istiyorsanız Dermokil 300 ml gül özlü gözenek sıkılaştırıcı yüz temizleme jelini platformdan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.