Dermokil Aknejenik Maske 75 gr

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
250 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil Aknejenik Maske 75 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: By Miesposa Satıcı Ünvanı: MİESPOSA DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK HİZMETLER SATIŞ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621108691300001 Vergi Kimlik Numarası: 6211086913
    Bu ürün By Miesposa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bentonit içerikli özel formülü aknejenik ciltler için geliştirilmiştir. Siyah gözenek porlarını azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Ciltte biriken yağ ve kiri temizler, cilde nem desteği sağlar. Kullanımı
  • Temiz yüze bir tabaka halinde tatbik edilmeli, göz ve çevresi bu uygulanmadan korunmalıdır. Yüze uygulandıktan yaklaşık 10 dk sonra ılık su ile yıkanıp cilt temizlenmelidir. Bu uygulama cilt ihtiyacına göre haftada 2-3 defa tekrarlanabilir. Tam bir cilt bakımı için maskeden sonra cilt tipine uygun tonik ve arkasından nemlendirici kullanılmasını öneririz..

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Form Jel
  • Tip Tüp
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Dermokil Aknejenik Maske 75 gr

Dermokil, insanlar arasında oldukça fazla bilinen bir cilt bakım markasıdır. Bu ürünü insanlar ciltleri için kullanır ve kullanımı sıklıkla tercih edilir. Ürün, yoğun bir formdadır ve bakım maskesidir. Siyah nokta oluşumunu önlemek amacıyla tercih edilir. Ürün, tüm cilt tipleri için uygun bir seçenektir. Dermokil aknejenik maske ilk kullanımda etkisini gösterir ve 51-75 ml şeklinde satışa sunulur. Bu da sizlere uzun bir süre için oldukça yeterli olur. Bentonit içerikli özel formüle sahiptir. Cilt için oldukça yumuşak bir yapısı vardır. Dermokil aknejenik ciltler için siyah nokta ve pürüz karşıtıdır. Sahip olduğu kaliteli yapısı ile birçok insanın dikkatini çeker. Cilt bakım rutinini çeşitlendirmek isteyenler kişiler için ideal bir üründür.

  • Tüm cilt tipleri için
  • Siyah nokta önleyici
  • Özel ve zengin formül

Dermokil 75 gr Aknejenik Maske Özellikleri

Dermokil 75 gr Aknejenik Maske Özellikleri

Bentonit içerikli formülü, aknejenik ciltler için özeldir. Özenle formüle edilen bu ürün, sıklıkla akne ve siyah nokta için tercih edilir. Düzenli olarak cilt bakımı yapan insanlar için bu maske iyi bir üründür. Evde düzenli olarak yaptığınız bakım rutinine bu ürünü gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz. Bu maske siyah gözenek porlarını azaltır ve bu özelliği de klinik olarak testlerden geçer. Yoğun geçen bir gününüzün ardından bu maske ile cildinizdeki yorgun görünümü azaltabilirsiniz. Görünüm konusunda oldukça yapıcı bir üründür. Dermokil aknejenik maske 75 gr cildinizde biriken yağ ve kiri temizler. Üretim sürecinde insan sağlığı için zararlı olan herhangi bir madde kullanılmaz. Bu nedenle sizlere güvenli bir şekilde tüketim olanağı sunar. Dermokil maske ile haftada bir ya da ihtiyaç sıklığınıza göre bakım yapabilirsiniz.

Dermokil 75 gr Aknejenik Maske Avantajları

Dermokil 75 gr Aknejenik Maske Avantajları

Cildinize ihtiyacı olan nem desteğini sağlar. Kullanımı da oldukça basittir. Temizlenen cildinize tabaka halinde sürebilirsiniz. Göz ve çevresini bu uygulamadan korumanız önerilir. Yüzünüze sürdükten yaklaşık 10 dakika kadar sonra ılık suyla yıkayıp temizleyebilirsiniz. Bu maskenin cildinize uygulanması, sizin ihtiyacınıza göre haftada 2 ya da 3 kez tekrarlanabilir. Yaptığınız bu bakımı tamamlamak için, maskeden sonra kendi cilt tipinize uygun bir tonik ve ardından nemlendirici kullanabilirsiniz. Dermokil aknejenik maske 75 gr yorumları genel olarak bu tarz ürünlere ilgi ve ihtiyaç duyan insanlar tarafından yapılır. Yorumlar genellikle ürünün ne ölçüde kaliteli içeriklere sahip olduğu, avantajları ve nasıl kullanıldığı ile ilgilidir. Sizler de bu ürünü daha önce satın alan ve cilt bakımları için kullanan insanların yaptığı yorumları okuyarak, onların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

Dermokil 75 gr Aknejenik Maske Fiyatları

Dermokil 75 gr Aknejenik Maske Fiyatları

Dermokil maske oldukça kaliteli bir cilt ürünüdür. Aynı zamanda sizlere sunduğu yapıcı özellikleri bakımından da birçok kişi tarafından tercih edilen bir cilt bakım ürünüdür. Taşınabilir boyutta olan kutusu ile seyahat ederken yanınızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede gittiğiniz yerlerde de cilt bakım rutininize devam edebilirsiniz. Bu özelliği ile öne çıkar. Bu ürünün paketlenme biçimi tam olarak ürün içeriğine göredir. Dermokil aknejenik maske 75 gr satın alarak ürüne sahip olabilir ve aynı gün içerisinde cilt bakımınız için kullanmaya başlayabilirsiniz. Dermokil aknejenik maske 75 gr fiyatı ürünün kaliteli içerikleri ve özel formülü düşünülerek belirlenir. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu Dermokil maske ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için Trendyol’u ziyaret edebilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Ürünü benzer cilt sorunu olan sevdikleriniz için de sipariş edebilirsiniz.