Dermokil 150ml Yüz Temizleme Jeli

77 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
79,90 TL
Kurumsal Fatura
85,40 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,83 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermokil 150ml Yüz Temizleme Jeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYYILDIZ GİYİM KOZ.GIDA SAN TİC LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: AYYILDIZ GİYİM KOZMETİK GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0126080399400001 Vergi Kimlik Numarası: 1260803994
    Bu ürün AYYILDIZ GİYİM KOZ.GIDA SAN TİC LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermokil 150ml Yüz Temizleme Jeli

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Ek Özellik Organik
  • Kullanma Amacı Arındırıcı
  • Boy 100 - 200 ML
  • Etki Arındırıcı
  • Kullanım Amacı Temizlik
Geri Bildirim Ver

Dermokil 8697916000716 150 ml Yüz Temizleme Jeli Arındırıcı

Dermokil 150 ml arındırıcı yüz temizleme jel, su bazlı bir üründür. Akışkan yapıya sahip olan ürünün içerisinde sabun bulunmadığı için fazla köpürmez. Bu da ciltten arındırmayı kolaylaştırır. Jel, ciltteki fazla yağlanma sorununu giderir. Arındırıcı etkisi sayesinde akneli ciltlerin temizliğinde dahi etkilidir. Ayrıca siyah nokta temizliğinde de kullanabilirsiniz. Cildi ferahlatırken yumuşattığını da fark etmeniz mümkündür. Derinlemesine temizlik sağlayan ürünü rutin bakımınıza ekleyerek etkili sonuçlar alabilirsiniz. Taşınabilir boyutta olması da seyahatlerde yanınıza almanızı mümkün kılar. Bu sayede her yerde cildinizin pürüzsüz, sağlıklı ve yumuşak görünmesini sağlayabilirsiniz. Ürünün güzel kokusu da temizlik sonrası cildinizde kalarak ferah hissin uzun süre devam etmesini sağlar.

  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • Sabun içermez.
  • Durulaması kolaydır.

Dermokil 150 ml Yüz Temizleme Jelinin Özellikleri Nelerdir?

Dermokil 150 ml Yüz Temizleme Jelinin Özellikleri Nelerdir?

Dermokil yüz temizleme jeli; kil, gliserin, allantoin, zeytinyağı ve papatya özünden üretilir. İyileştirici etkisiyle bilinen kil, cildi derinlemesine temizler. Besleyerek sıkılaşmasını sağlayan bu madde, emici özelliğe sahiptir. Bu da ciltteki fazla yağı ve kiri arındırmasını mümkün kılar. Peeling etkisi görerek ciltteki ölü derinin gitmesinde etkilidir. Gliserin ise nemlendirici özelliğiyle bilinen bir maddedir. Ciltteki kurulukları giderir ve cildi iyi şekilde nemlendirir. Allantoin de iyileştirici ve yatıştırıcı özelliğinden dolayı temizleme jeline eklenir. Bu sayede problemli ciltlerin dahi yenilenmesi sağlanır. Zeytinyağı da cildi yumuşatması için gliserini destekler. Papatya özü ise hastalıklı ciltleri dahi iyileştirir. Deri dökülmelerinin yanı sıra sivilce ve leke izlerinin onarılmasında da yardımcıdır. Cildin gergin ve sıkı görünüm kazanmasını sağlayarak daha sağlıklı bir görünmesi mümkün olur.

Dermokil Yüz Temizleme Jeli Nasıl Bir Etkiye Sahiptir?

Dermokil 150 ml arındırıcı yüz temizleme jel, cildin sağlıklı dokularının yeniden uyarılmasını sağlar. Ürün içeriğindeki malzemeler bu etkide önemli rol oynar. Derinlemesine temizlik yapan ürünün asıl etkisi, arındırıcı olmasıdır. Hastalıklı ve problemli ciltlerde dahi etki eden ürün, uzun süreli kullanıma uygundur. Ciltteki ölü tabakaların arınması sağlanırken sağlıklı dokunun da nem ihtiyacı karşılanır. Bu sayede daha sağlıklı ve canlı bir görünüm elde edilir. Üstelik üründe cilt için zararlı kimyasallar olan paraben ve parfüm de yoktur. Bunun yanı sıra jelin içeriğinde hayvansal ürünler de kullanılmaz. Bu sayede vegan ürün arayışında olan kişiler de hayvanlar üzerinde denenmeyen bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Sizler de Dermokil 150 ml arındırıcı yüz temizleme jel yorumlarına göz atarak kullanan kişilerin memnuniyetini öğrenebilirsiniz.

Dermokil Arındırıcı Jel Nasıl Kullanılır?

Dermokil 150 ml yüz temizleme jeli günlük bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Sabah ve akşamları ıslak yüzünüze masaj yaparak uygulamanız gerekir. Sabun yerine kullanabileceğiniz bu ürün fazla köpürmez. Bu da durulama esnasında kolaylık sağlar. Cildinizde bekletmenize gerek kalmadan ürünle yüzünüzü yıkadıktan sonra bol suyla durulayabilirsiniz. Hem el hem de yüz yıkama cihazıyla uygulanabilen bu ürünü rahat ettiğiniz şekilde yüzünüze sürebilirsiniz. Ardından cildinizi nemlendirmeyi ihmal etmemeniz gerekir. Jelin nemlendirici etkisinin yanı sıra cildin nem ihtiyacını buna yönelik olan ürünlerle karşılamak daha doğru bir tercih olacaktır. Üründen aldığınız miktara bağlı olarak bir paket jel, 15 ila 30 gün arası kullanım imkânı sunar. İlk kullanımda dahi fark edilen derin temizlik hissi, kullanıcıların ürüne devam etmesini sağlar. Uzun süreli kullanımda ise ürünün fark edilen olumlu etkileri artarak devam eder. Sizler de cildinizi derinlemesine arındırmak isterseniz bu ürünü edinebilirsiniz. Dermokil 150 ml arındırıcı yüz temizleme jel fiyatını öğrenmek için Trendyol web sitesini ya da mobil uygulamayı ziyaret edebilirsiniz.