Dermo Clean Sunsure 50 Spf Anti Akne & Antı Agıng 100 ml

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dermo Clean Sunsure 50 Spf Anti Akne & Antı Agıng 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo Clean Laboratories Satıcı Ünvanı: DERMO CLEAN İSTANBUL İLAÇ KOZMETİK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481019830700012 Vergi Kimlik Numarası: 4810198307
    Bu ürün Dermo Clean Laboratories tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMOKOZMETİK ECZANE ÜRÜNÜ GÜNEŞ KORUYUCU Sunsure Anti Akne & Anti Aging Akne ve Yaşlanma Karşıtı 100 ML İçeriğindeki hammaddeler Fransız firması Croda'dan temin edilmekte olup klinik çalışmaları Croda tarafından yapılmıştır. Akneye sivilceye meyilli ciltler için üstün koruma sağlar. İçinde bulunan Ac Net sayesinde akne ve sivilcelerinizin çoğalmasını engeller. Tetiklenmelerini önler nemlendirir. 100 ml şişe ambalaj ve su bazlı formülü ile güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce cildinize uygulayınız. Özellikle terleme, yüzme ve kurulama sonrasında korumayı devam ettirmek için gün içinde uygulamaya devam ediniz. Günlük kullanıma uygundur. Matrixyl 3000 ve AC Net ile cildinizi şımartın güvenle koruyun!Dünya kozmetik devi Fransız firması Croda Sederma tarafından geliştirilen klinik çalışmaları yapılan Matrixyl 3000 ve AC Net çok değerli bir antiaging anti akne bileşendir.Matrixil 3000 tüm güneş serimiz içinde mevcuttur. Cildinizi güneşin yaşlandırıcı ve yıpratıcı etkilerine karşı korunmasına yardımcı olur. Yüzünüzde yeni akne oluşumunu engellemeye destek olur. Cildinizi güneşin olumsuz etkilerine karşı korunmasına destek olurken, güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı da hücrelerinizi korur ve kendilerini yenilemesini destekler. Cildinizin renk tonunu dengeler. Sunsure Anti Akne & Anti Aging Akne ve Yaşlanma Karşıtı İçin Güneş Kremi Özellikleri: · Cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korur.· Su bazlı formülasyonu ciltte yağlanma ve leke bırakmaz.· Bileşimindeki doğal aktif maddeler sayesinde cildinizi nemlendirir ve yeniler.· Yumuşak su bazlı dokusu sayesinde cildinizden hemen emilir.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver