Dermo Clean Sdf19 Bitkisel Anti Seboreik Saç Ve Cilt Şampuanı

251 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dermo Clean Sdf19 Bitkisel Anti Seboreik Saç Ve Cilt Şampuanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇ UZMANLAR Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZGÜ AKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170253209
    Bu ürün GENÇ UZMANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sdf19 Herbal Antiseborrheic Skın & . Sdf19 Herbal Antieborrheic Skin & Hair Shampoo, kafa derisinin yanı sıra vücudun diğer bölgelerindeki plakları azaltmak için vücutta da kullanılabilir. Cildi nemlendirir, yatıştırır ve besler, ayrıca kaşıntı ve kızarıklığı azaltır. İçindekiler: Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Betaine, Cocamide Dea, Cetrimo-nium Chloride, Partum, Hydrolyzea Wheat Protein, Phenoxyetnanol, Caprylyl Glycol, C12-13 Alkyl Lactate, Glycerin, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Sodium Pca, Panthenol, Juniperus Communis Fruit Oil, Climbazole, Acrylates/Vinyl Neo-decanoate Crosspolymer, Allantoin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Özet Bilgi: Ciltte oluşan kabuklanmalarının önlenmesine, kaşıntıyı azaltmaya, cildi yatıştırmaya ve tahrişi önlemeye yardımcı olur. Ürün Faydaları: Ciltte ve saçınızda oluşan kabuklanmaları giderir. Kızarıklık oluşumunu ve kaşıntıyı azaltır. Cildi ve saçınızda yatıştırır. Cildi ve saçınızda nemlendirir cildinizi besler. Etken Maddeler: Katran , Çay ağacı yağı , Aloe vera , Allantoin , Çinko piritiyon , Pantenol , Hidrolize buğday proteini

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dermo Clean Sdf19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml

Saç ve cilt bakımı, kişisel bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Her biri için ayrı ürün kullanmak ise bazen yorucu olabilir. Dermo Clean SDF19 saç ve cilt şampuanı 300 ml ürününü hem saçlarınız hem cildiniz için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Antialerjik yapısı sayesinde alerjik reaksiyon göstermekten korkmanıza gerek kalmaz. Bitkisel formülü sayesinde cildinize ve saç derinize maksimum yararı sağlar. Her cilt tipi için uygun olarak üretilen bu ürün sayesinde farklı bir arayış içerisine girmenize gerek kalmaz. Saç derisinde görülen kepeklenme, pullanma ve dökülmeleri gidermek için özel olarak formüle edilir. Bitkilerden elde edilen vitaminler sayesinde ciltte ve saçta yeniden yapılanmaya yardımcı olur. Siz de bu ürünü bakım rutininize ekleyerek etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

  • Antialerjik yapı
  • Her cilt tipine uygun içerik
  • Bitkisel formülasyon

Dermo Clean SDF19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml Özellikleri

Dermo Clean SDF19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml Özellikleri

Dermo Clean SDF19 şampuan, bitki özlüdür. Bitkilerden elde edilen vitaminler ve omega yağ asitleri sayesinde saç derisinin yeniden yapılanmasını hızlandırır. Sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Cilt ve saç derisinde; hava kirliliği, sıcaklık, güneş etkisi, mevsimsel değişimler gibi pek çok faktöre bağlı olarak çeşitli problemler görülebilir. Bu ürün; pullanma, kuruluk, deri döküntüsü ve kepeklenme gibi sorunlara karşı cilt yapılanmasını hızlandırır. Her cilt tipine uygun olarak üretilir. Vücudunuzdaki hassas ya da problemli bölgelerde ve saç derisinde kullanabilirsiniz. İlave olarak bir ürün kullanımına gerek olmaz. 300 ml hacme sahiptir. Düzenli kullanım halinde cilt sorununu çözüme ulaştırılabilir. Arındırıcı etkisi sayesinde cildinizi yeniler. Antialerjik olması ile gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu ürüne sahip olarak pullanma, dökülme ve kepeklenme gibi sorunlarınızdan kolay ve hızlı bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Dermo Clean SDF19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml Kullanımı

Dermo Clean SDF19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml Kullanımı

Dermo Clean şampuan, özellikle saç derisinde görülen deri döküntüsü gibi sorunları çözmek için tercih edilir. Bitkisel formülasyonu ile sağladığı vitaminler ve yağ asitleri sayesinde derinin yapılanmasını hızlandırır. Böylece vücudunuzu ve saçlarınızı sağlıklı bir görünüme ulaştırır. Düzenli kullanım halinde etkili bir sonuç alabilirsiniz. Her cilt tipine uygun olması sebebiyle cildinize uygun şampuanı aramakla vakit kaybetmeniz gerekmez. Vücudunuzda problem olan yerlerin temizliğinde de bu ürünü kullanabilirsiniz. İçerisindeki omega yağ asitleri sayesinde derinizin yenilenmesini sağlar. Sabah ve akşam olmak üzere, sorunlu olan bölgeye tabaka halinde uygulanır. Köpürterek kullanılan bir formüldür. Bitkisel formülü ile egzama, sedef, liken gibi cilt hastalıklarına da iyi gelir. Dermo Clean SDF19 saç ve cilt şampuanı 300 ml yorumlarını inceleyerek ürün hakkında kullananların görüşlerine ulaşabilirsiniz.

Cazip Dermo Clean Sdf19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml Fiyatı

Cazip Dermo Clean Sdf19 Saç ve Cilt Şampuanı 300 ml Fiyatı

Bitkisel bir formülasyondan üretilen bu ürün, pek çok çevresel faktör sebebiyle sağlıklı olmayan derilerin yenilenmesine yardımcı olur. Tüm cilt tiplerinin uygulamasına elverişli olarak üretilen antialerjik bir yapıdadır. Düzenli kullanımda sağlıklı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Pullanma, dökülme gibi cilt sorunlarınızın tekrarlanmamasını sağlar. Kullananlar tarafından rahatlatıcı ve arındırıcı etkisi, oldukça beğeni toplar. Dermo clean SDF19 saç ve cilt şampuanı 300 ml fiyatı, ürünün içeriği ve sunduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Uygun fiyatlı ve etkili bir üründür. Farklı cilt tiplerinin ihtiyacını karşılar. Siz de hem vücudunuz hem de saç deriniz için yenilenme etkisine ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Markanın hem cilt hem de saç için etkili olan formülünü Trendyol’da bulabilir ve avantajlı fiyatı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.