Dermatix Ultra Yara Jeli 15 gr Ameliyat , Kesik , Yanık , Sezeryan

600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
620 TL550 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
569,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dermatix Ultra Yara Jeli 15 gr Ameliyat , Kesik , Yanık , Sezeryan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Starbox Satıcı Ünvanı: NO 06 İLAÇ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631175414200001 Vergi Kimlik Numarası: 6311754142
    Bu ürün Starbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermatix Ultra Yara Jeli 15 gr Dermatixsi Ultra Jel, yara izlerinin görünümünü düzeltmeyeyardımcı olan, kendiliğinden kuruyan şeffaf silikon jeldir. Temiz ve ipeksi bir doku bırakmak üzere kendiliğinden hızlıca kurur.Görünmeyen, kokusuz ve yağsız bir tabaka oluşturur.Kabarmış yara izlerini yumuşatmaya, kırmızı ve koyu renkli yara izlerininrenginin açılmasına yardımcı olur. Anormal yara izi oluşma riskini azaltmak ve en iyi görünümü elde etmek içinyaraya bir jel veya silikon tabaka uygulanması önerilmektedir. Uluslararası kılavuzlarda silikonun anormal skarların önlenmesindeöncelikli rolü olduğu belirtilmektedir. Kullanım Şekli:Yara izi bölgesini yumuşak bir sabun veya suyla temizleyip,hafif hafif dokunarak temizleyin. Dermatix Utra Jel'i parmağınızın ucunadamlatarak kapanmış yara izinin üzerine az miktarda sürünüz.Tamamen kuruduktan sonra Dermatix Ultra Jel üzerine, yara izini saklamak için,makyaj uygulayabilirsiniz. 5079918879 whtsp destek bilgi alabilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Jel
  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Dermatix Ultra Yara Jeli 15 gr

Dermatix marka yara jeli yara izlerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olan bir sağlık bakım ürünüdür. Müşteri memnuniyeti yüksek olan bu ürün ayrıca ciltteki kesik, çatlak veya sıyrık gibi küçük yaraların tedavisi için de kullanılır. Dermatix ultra yara jeli 15 gr kendiliğinden kuruyan şeffaf silikon jel yapısına sahiptir. Serinletici yapısı sayesinde hızlı etki gösterir. Ayrıca temiz ve ipeksi bir doku bırakmaya da yardımcı olan bu ürün ağrıyı yüksek ölçüde yatıştırır. Jel, yara üzerinde görünmeyen yağsız bir tabaka oluşturarak iyileşme sürecini olumlu yönde etkiler. Aynı zamanda kabarmış yara izlerini de yumuşatır. Optimum nemlendirici özelliği sayesinde cildinizin hızlı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olur. Siz de bu ultra jeli tercih ederek yara izi oluşma riskini minimuma indirebilirsiniz.

  • Serinletici yapı
  • Uzun süre güvenli kullanım
  • Hızlı iyileşme süreci

İyileştirici Etkisiyle Öne Çıkan Dermatix Jel

İyileştirici Etkisiyle Öne Çıkan Dermatix Jel

Dermatix ultra jel koruyucu bir tabaka oluşturarak yara yüzeyini nemlendirir. Bu ürün bölgenin temizliği için bandaj, pansuman, tampon gibi tıbbi malzemelerle birlikte kombine olarak da kullanılabilir. Bandajlama ya da pansuman öncesi yara yatağına fazla jel sürülmesi gerekir. Bu sayede pansuman, bandaj ya da tampon ile yüzey arasındaki boşluğu doldurarak iyileşme sürecinin kısalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu jel anormal iz oluşma riskini de azaltır. Ultra yara jeli optimum nemlendirme özelliğine sahiptir. Enfeksiyonların önlenmesine yardımcı olarak cilde uygulanmasını kolaylaştır. Siz de tahriş edici ve acı verici özelliklere sahip olmayan bu Dermatix marka jeli uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Sağlıklı bir iyileşme süreci için bölgenin temizliğini büyük bir titizlikle yapmanız gerekir. Siz de bu ultra jeli temizlenmiş bölgeye gerektiği kadar rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Etkili Dermatix Yara Jeli 15 gr Avantajları

Etkili Dermatix Yara Jeli 15 gr Avantajları

Şeffaf, silikon yapıya sahip Dermatix marka jel, yara üzerine sürüldüğünde ipeksi ve temiz bir his bırakır. Ayrıca bu ürün kabarmış izleri yumuşatmaya yardımcı olur. Kırmızı ya da koyu renkli yara izlerinin açılmasını sağlar. Ürün, görünmeyen yağsız, kokusuz bir tabaka oluşturur. Uluslararası kılavuzlarda anormal iz oluşum riskini azaltıp iyi görünüm elde etmek için yaraya bir jel ya da silikon tabaka uygulanması gerektiği önerilir. Bu ürünü kullanmadan önce ilgili bölgeyi yumuşak bir sabun ya da suyla temizlemeniz gerekir. Sonrasında Dermatix ultra yara jeli yaranın üzerine bir miktar sürebilirsiniz. Parmağınızın ucuna ürünü damlatarak kapanmış yaralara uygulayabilirsiniz. Tamamen kuruduktan sonra ise izi saklamak adına makyaj uygulayabilirsiniz. Dermatix ultra yara jeli 15 gr kullananlar memnuniyetini yorumlarda dile getirir. Siz de bu yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Ultra Jel 15 gr Fiyatları ve Yorumları

Her Bütçeye Uygun Ultra Jel 15 gr Fiyatları ve Yorumları

Dermatix jel yaraların yüzeyine bakım uygulamak adına sıkça kullanılır. Tahriş edici ve acı verici özelliklere sahip olmayan jel müşterilerin ilgi odağında yer alır. Dermatolojik olarak test edilen bu ürün duyarlılığa yol açmaz. Bu sayede uzun süre güvenle kullanabilirsiniz. Dermatix ultra yara jeli 15 gr fiyatları her bütçeye hitap eder. Sizi memnun edecek ve ihtiyaçlarınıza karşılık verecek bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Siz de yara bakımında güvenle kullanabileceğiniz bu ürün hakkında detaylı bilgi almak için Dermatix ultra yara jeli 15 gr yorumları kısmına göz atabilir, ürünü satın alan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. İhtiyaçlarınız ve zevkiniz doğrultusunda bu jeli endişe etmeden satın alabilirsiniz. Siz de her bütçeye uygun bu kullanışlı ürünü kişisel ihtiyaçlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla güvenli ve rahat alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.