Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.526,98 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Starbox Satıcı Ünvanı: NO 06 İLAÇ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631175414200001 Vergi Kimlik Numarası: 6311754142
    Bu ürün Starbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her gün bu ikonik eksfoliasyon yapan toz ile daha aydınlık ve yumuşak bir cilde sahip olun. Pirinç bazlı toz formül su ile temas ettiğinde aktive olup cildi cilalayıcı Papain, Salisilik Asit ve Pirinç Enzimlerini açığa çıkarır. Fitik Asit ve Pirinç Kepeğinden oluşan cildi Aydınlatıcı Kompleks, Yeşil Çay ve Meyankökü ile cilt tonunu dengelemeye yardımcı olurken rahatlatıcı Kolloidal Yulafı ve Allantoin cildi sakinleştirir. Her gün kullanılacak kadar naziktir.
  • Ciltten ölü deri hücrelerini, birikimleri atar, cilt tonunu dengeler.
  • Daha aydınlık ve yumuşak bir cilt sağlar.
  • Günlük kullanılacak kadar naziktir.
  • Bir çay kaşığı Daily Microfoliant®'ı nemli ellerinize alın ve yumuşak krem kıvamına gelene kadar köpürtün. Tüm yüze dairesel hareketler ile göz çevresi hariç uygulayın. 1 dakika masaj yapın ve ciltten durulayın. Multi-Active Toner ve önerilen Dermalogica nemlendiriciniz ile devam edin.
  • İçerikler: Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Sodium Cocoyl Isethionate, Colloidal Oatmeal, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrogenated Coconut Acid, Allantoin, Papain, Salicylic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, PCA, Populus Tremuloides Bark Extract, Cyclodextrin, Sodium Isethionate, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Copolymer, Maltodextrin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Sodium Dehydroacetate, Hydrolyzed Corn Starch Hydroxyethyl Ether, Water/Aqua/Eau, Limonene, Citric Acid.
  • Ürün içerikleri zaman zaman güncellenebilir. En yeni ve tam içerik listesi için ürün ambalajına bakınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • İçerik Salisilik Asit
  • Kullanım Amacı Arındırıcı
Geri Bildirim Ver

Dermalogica 666151020467 74 g Daily Microfoliant

Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, eksfoliasyon yapan toz formunda bir üründür. Nazik yapısı, ürünü günlük olarak bile kullanıma uygun kılar. Ürün kolaylıkla su ile aktive edilerek kullanılır. Uygulaması oldukça kolaydır. Ölü deri tabakasını yok ederek cildi yumuşatır. Renk tonunun eşitlenmesine yardımcıdır. Dermalogica Daily Microfoliant, arındırıcı bir ürün olmasına rağmen cildi aşındırmaz ve kızarıklık bırakmaz. Hassas ciltlerde bile başarılı sonuçlara ulaştırır. İlk kullanımdan itibaren cildinizdeki değişimi görebilirsiniz. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, düzenli kullanımı sağlandığında uzun vadede kalıcı sonuçlar sunar. Kullanımından sonra cildi kurutmaz. Temiz ve canlı bir his verir. Duruladıktan sonra, ardında kalıntı bırakmaz. Sağlığa zararlı ağır kimyasallar içermez. Cilde uyumluluğu, uzmanlar tarafından onaylanmıştır.

  • Hassas ciltler için uygundur.
  • Günlük olarak kullanılabilir.
  • Kullanımından önce su ile aktive edilmesi gerekmektedir.

Dermalogica 74 gr Daily Microfoliant Tozun İçeriği Nedir?

Dermalogica 74 gr Daily Microfoliant Tozun İçeriği Nedir?

Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, pirinç bazlı toz formüle sahiptir. Su ile temas ettiğinde içerisindeki parlatıcı etkiye sahip; papin, salisilik asit ve pirinç enzimleri aktive olur. İçeriğindeki, fitik asit ve pirinç kepeği cildi aydınlatmaya yardımcı olurken; yeşil çay ve meyan kökü cilt tonunun eşitlenmesini sağlar. Rahatlatıcı etkisi bulunan, kolloidal yulafı ve allantoin ürünün, içeriğinde bulunan yatıştırıcı malzemelerdir. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr aydınlatıcı toz, yıllar boyu cildinizde birikmiş ölü deriden ve kalıntıdan kurtulmanıza yardımcı olur. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, kargolama işlemi sırasında alabileceği darbelerden korumak amacıyla özenle paketlenir. Son kullanma tarihi, göndermeden önce kontrol edilir.

Dermalogica Daily Microfoliant Tozu Kimler Kullanabilir?

Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, normal cilde sahip her yetişkinin kullanılabileceği bir üründür. Cilt problemleri yaşayan kişiler doktorlarına danışarak ürünü uygulamaya başlayabilirler. Cildini kurutmadan ve germeden derinlemesine temizlemek isteyen kullanıcıların tercih edebileceği bir üründür. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr; sivilcelenme, leke, renk eşitsizliği gibi pek çok farklı sorun yaşayan kişilerin bu problemlerini aşmasına yardımcı olur. Şikayetlerin derecesine göre değişmek kaydıyla, birkaç kullanımdan itibaren gözle görülür sonuçlar almak mümkündür. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr yorum yapan kullanıcıları tarafından da pek çok farklı cilt sorununa çözüm olmuş bir ürün olarak tanımlanmıştır. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, ciltte çiziklere sebep olmadan ölü deriyi temizlemeyi başarabilen bir üründür. Bu sayede iri taneli ve kimyasal peelinglere alternatif arayan kullanıcılar için uygun bir seçim haline gelir.

Dermalogica 74 gr Daily Microfoliant Toz Nasıl Kullanılır?

Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr, serum ve nemlendirici gibi emilen ürünlerden önce uygulanması gereken bir temizleyicidir. Ürünü uyguladıktan sonra dilediğiniz diğer cilt bakım ürünlerinizi kullanmanızda bir sakınca yoktur. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr uzmanlar tarafından da tavsiye edilmektedir. Elinize aldığınız, yaklaşık bir çay kaşığı ürünü su ile yumuşak krem kıvamına gelene kadar köpürtün ve ardından masaj yaparak bir dakika boyunca yüzünüze uygulayın. Göz çevresi ile temasından kaçının. Nazik ve dairesel hareketlerle uygulama işlemini sürdürün. Bol su ile ürünü yüzünüzden tamamen durulayın. Bu işlem birkaç dakikadan daha fazla zamanınızı almayacaktır. Her seferinde ufak bir miktar ürüne ihtiyacınız olduğundan, bir kutusu, sizlere uzun zaman yetebilmektedir. Dermalogica Daily Microfoliant 74 gr fiyatları, oldukça zengin içeriğe sahip olmasından ve özel yapısından dolayı oldukça uygundur.