Dermadolin Kadolin Şampuan 300 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermadolin Kadolin Şampuan 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pharmasu Satıcı Ünvanı: YUSUF ERPOLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3680049238
    Bu ürün Pharmasu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadolin Şampuan Kepek Ve Yağlanmaya Karşı 300 Ml Kadolin Şampuan Kepek Ve Yağlanmaya Karşı 300 Ml

Ürün Özellikleri

  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dermadolin Kadolin Şampuan 300 ml

Kullanıcılar hava durumu, şampuan kullanımı, cilt tipi ve saç yıkama sıklığı gibi nedenlerden dolayı kepek sorunu ile karşı karşıya kalabiliyor. Saç derisinin yeterince nemli olmaması ve kuru kalması da kepek oluşumunun nedenleri arasında yer alıyor. Kepek sorunu yaşayan bireylerin kepeğe karşı geliştirilen doğru ürünleri tercih etmeleri öneriliyor. En iyi kepek şampuanı çeşitleri arasında yerini alan Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml düzenli ve doğru kullanımda etkisini gösteriyor. Saç derisini kepekten arındırmaya yardımcı olan kepek şampuanı cilde dost malzeme kullanılarak üretiliyor. Kadolin şampuan 300 ml, üretiminde kullanılan malzemenin hem sağlıklı hem de doğal olması nedeniyle kullanım esnasında herhangi bir sorun yaşanmıyor. Normal ve boyalı saçlara uygun olan Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml başarılı ve etkili içeriği ile öne çıkıyor.

 
  • Ürün 300 ml boyutundadır.
  • Yapısında parfüm ve 3 aktif madde bulunmaktadır.
  • Saç derisindeki pullanma ve kaşıntı sorununun önüne geçmektedir.

Dermadolin Kadolin Şampuan Özellikleri

Dermadolin Kadolin Şampuan Özellikleri

Etkili ve doğal içeriği ile kullanıcıların ilk tercihi olan dermadolin kadolin şampuan 300 ml kepek ve yağlanma sorununu ortadan kaldırıyor. Kepek sorununa özel olarak geliştirilen şampuan, kaliteli ve sağlam materyal kullanılarak üretilen şişe içerisinde gönderiliyor. Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml kullanıcılara dayanıklı şişede sunulmasından dolayı gönderim esnasında dökülme ya da akma sorunu yaşanmıyor. Aktif madde ve parfüm içeriği ile öne çıkan ürün düzenli ve doğru ölçüde kullanıldığında pullanma ve kaşıntıyı gideriyor. Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml özellikleri incelendiğinde içeriğinde provitamin B5 ve E vitamini bulunduğu görülüyor. 300 ml boyutu ile uzun süre kullanabileceğiniz kepek şampuanı hem normal hem de boyalı saçlara uyum sağlıyor. Tüm saç tiplerine uygunluğu kanıtlanan ürün gerek normal gerekse boyalı saçlar için kullanılabiliyor. Arındırıcı etkisi bulunan kepek şampuanının saç yapısında meydana gelen yağlanmayı ve kepeklenmeyi engellediği görülüyor. Pullanma, kaşıntı, kepek ve yağlanma sorununa iyi gelmesi için Kadolin Şampuan 300 ml düzenli olarak uygulanması gerekiyor.

 

Dermadolin Kadolin Şampuan Kullanımı

Dermadolin Kadolin Şampuan Kullanımı

Günlük kullanıma uygun olarak geliştirilen şampuan en iyi kepek şampuanları arasında bulunuyor. Ürün içeriğine bakıldığında bitkisel katran, salisilik asit, mısır, buğday, E vitamini, soya proteini, provitamin B5 bulunduğu görülüyor. Düzenli ve doğru kullanımda Kadolin şampuan 300 ml kepek sorununa karşı kısa sürede çözüm sunuyor. Medikal şampuanlar arasında yer alan kepek şampuanının kullanım esnasında saçlı deri yüzeyinde tutulması önem taşıyor. Kadolin şampuan 300 ml uygulama aşamasında ilk adım olarak saçın ıslatılması bulunuyor. Kullanıcıların ıslak saç üzerine uygulaması gereken kepek şampuanı, durulanmadan saç yüzeyinde bekletiliyor. Kepek şampuanının etkili sonuç verebilmesi için masaj yapılarak saç derisine uygulanması da büyük önem taşıyor. Dermadolin kadolin şampuan 300 ml 3 dk ile 5 dk boyunca bekletildikten sonra durulanarak saçtan arındırılıyor.

 

Dermadolin Kadolin Şampuan Fiyatı ve Yorumları

Dermadolin Kadolin Şampuan Fiyatı ve Yorumları

En iyi saç bakım ürünlerini kullanıcılarla buluşturan Trendyol, geniş ürün yelpazesini en uygun fiyatlarla sunuyor. Kepek sorununa özel olarak geliştirilen formülü ile dikkat çeken Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml Trendyol bünyesinde sizleri bekliyor. Trendyol üzerinden Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml fiyat detayları hakkında bilgi alabilir ve ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz. Dermadolin Kadolin şampuan 300 ml kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmeleri Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.