DermaDerm Saç Dökülmesine Karşı Hd 77 Topical Losyonu 250ml

165 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 7 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DermaDerm Saç Dökülmesine Karşı Hd 77 Topical Losyonu 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: esaglikkozmetik Satıcı Ünvanı: DURDANE ERTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3720380285
    Bu ürün esaglikkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermaderm Saç Dökülmesine Karşı İkili Keratin Biotin Formula HD-77 Solüsyon Losyon 250 ml Dermaderm Saç Dökülmesine Karşı Topical Losyon 250ml doğal özler ile formüle edilmiş bir üründür. Dermaderm Saç Dökülmesine Karşı Topical Losyon 250ml paraben, silikon, alkol ve sentetik ürün içermez. Dermaderm Saç Dökülmesine Karşı İkili Keratin Biotin Formula HD-77 Solüsyon Losyon 250ml kanserojen madde içermez. İçerik: Doğal ve bitki özleri, Keratin, Biotin. Kullanım: Nemli saçlara masaj yapılarak uygulanır. Net: 250 ML

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Form Yağ
Geri Bildirim Ver

DermaDerm Saç Losyonu 2 X 100 ml Saç Dökülmesine Karşı Trendyol'da

DermaDerm saç losyonu, saç dökülmesi sorunu yaşayan kişiler için geliştirilmiş bir üründür. İki adet 100 ml'lik şişe içeren bir pakettir. İçeriğindeki etken maddeler sayesinde saç dökülmesini önlemeye ve saçların daha güçlü ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. İçeriğindeki ProcapilTM ve biotin sayesinde saç dökülmesine karşı etkilidir.

 
  • Alkol ve paraben içermez
  • Unisex kullanım
  • Günlük uygulama için uygun

Dermaderm Saç Losyonu 2 x 100 Ml Saç Dökülmesine Karşı Özellikleri

Dermaderm Saç Losyonu 2 x 100 Ml Saç Dökülmesine Karşı Özellikleri

Dermaderm saç losyonu 2 x 100 ml saç dökülmesine karşı saç köklerini besleyerek saçların daha sağlıklı ve güçlü çıkmasını sağlar. Kadın ve erkeklerin kullanımına uygundur. DermaDerm saç losyonu, saç dökülmesi sorunu yaşayan kişiler için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. İçerisindeki ProcapilTM ve biotin, saç köklerini besleyerek saçların daha sağlıklı ve güçlü çıkmasına yardımcı olur. Saç dökülmesinin nedenleri arasında yer alan hormonal dengesizlik, stres ve yetersiz beslenme gibi faktörlere karşı mücadele eder. Paraben, silikon ve alkol içermez. Saç tellerine kolayca nüfuz eder ve saç diplerine etki eder. Kadın ve erkeklerin kullanımına uygundur. Günlük kullanıma uygundur. Saç dökülmesine karşı etkili olması yanında saçların daha parlak, hacimli ve sağlıklı görünmesine de yardımcı olur. Losyonun saç derinize nüfuz etmesi için, hafifçe masaj yaparak uygulanması gerekir. Losyonun etkisini artırmak için, günde iki kez sabah ve akşam kullanmanız önerilir.

 

Dermaderm Saç Losyonu 2 x 100 Ml Saç Dökülmesine Karşı Kullanımı

Dermaderm Saç Losyonu 2 x 100 Ml Saç Dökülmesine Karşı Kullanımı

8697400690416 kodu ile satışa sunulan Dermaderm saç losyonu, saç dökülmesini önlemeye yardımcı olmak için formüle edilmiştir. İki adet 100 ml'lik şişe içerir ve dışarıdan kullanım içindir. Saçları şampuanlayın ve kurulayın. Saç derisine ve saç köklerine doğrudan uygulayın. Parmak uçlarıyla hafifçe masaj yaparak losyonu saç derisine yedirin. Losyonu saçlarda en az 4 saat bekletin. İdeal kullanım olarak, gece boyunca saçta kalması daha etkili ve hızlı çözüm alınması için önemli bir püf noktasıdır. Losyonu saçlardan durulamadan önce saçı yıkayın. Düzenli kullanımda, DermaDerm saç losyonu saç dökülmesine karşı etkili bir üründür. Herhangi bir yan etki veya alerjik reaksiyon oluştuğunda kullanımı durdurarak bol su ile yıkamanız gerekir. Ayrıca, ürünü kullanmadan önce üzerinde yer alan talimatları okumanız ve takip etmeniz önerilir. Dermaderm saç losyonu 2 x 100 ml saç dökülmesine karşı içeriği sayesinde saç dökülmelerini azaltabilir hatta ortadan kaldırabilirsiniz.

 

Dermaderm Saç Losyonu 2 x 100 Ml Saç Dökülmesine Karşı Fiyatı

Dermaderm Saç Losyonu 2 x 100 Ml Saç Dökülmesine Karşı Fiyatı

DermaDerm saç losyonu saç dökülmesine karşı geliştirilen etkili formülü sayesinde saç dökülmesini önlemeye yardımcıdır. İçeriğindeki aktif bileşenler saç dökülmesine neden olan faktörlere karşı mücadele eder. Saç dökülmesi, birçok faktörün bir araya gelmesi sonucu ortaya çıkabilir. Genetik yatkınlık, hormonal değişiklikler, stres, beslenme eksiklikleri ve çevresel faktörler bulunur. DermaDerm saç losyonu, saç dökülmesine neden olan bu faktörlerle mücadele etmek için etkili bileşenler içerir. Keratin, biotin, arginin, niasinamid, pantenol, çinko PCA ve glisin gibi aktif bileşenler, saçları güçlendirerek dökülmesini önler. Ayrıca, saç köklerini besleyerek ve saç derisini nemlendirerek sağlıklı saç büyümesini destekler. Dermaderm saç losyonu 2 x 100 ml saç dökülmesine karşı yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dermaderm saç losyonu 2 x 100 ml saç dökülmesine karşı fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.