DermaDerm Cilt Yüz Beyazlatıcı Leke Giderici Gece + Gündüz Kremi

254,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DermaDerm Cilt Yüz Beyazlatıcı Leke Giderici Gece + Gündüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Andia Satıcı Ünvanı: FARUK APEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710337304
    Bu ürün Andia tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermaderm Cilt Yüz Beyazlatıcı Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremi Set 100ml + 100ml. Dermaderm Krem Beyazlatıcı etkili Arbutin ve bitki özleri ile üretilmiştir. Cilt tonunu açmaya yardımcı olur. Cilde rengini Melanin dediğimiz hücreler verir. Melanin amino asit tirosinden meydana gelmiştir. Melanin cildimizin epidermis tabakasında bulunur, cilde eşit ve doğal bir renk verir. Ancak yukarıda belirttiğimiz nedenler ve özellikle güneşin zararlı etkilerinden ötürü ciltte melanin dengesi bozulur, cildin bazı bölgelerinde daha fazla renk hücresi oluşur bu nedenle cildin bazı bölgelerinde koyulaşma meydana gelir. Özellikle yanak, dudak üstü ve alın bölgesinde lekeler meydana gelir. Melazma özellikle kozmetik tipi cilt lekelerine verilen tıbbi isimdir. Dermaderm Beyazlatıcı etkili krem içerisinde bulunan bitkisel kökenli ham maddeler sayesinde cilt tonunu açmaya yardımcı olur. Cildi canlandırır. Dermaderm Leke Kremi iki üründen oluşur. Gece ve Gündüz Leke kremi saf bitki özleri içerir, %100 doğal bitki özlerinden üretilmiştir. Dermaderm Beyazlatıcı Etkili Krem Nasıl Kullanılır? Dermaderm Gece Kremi: Gece yatmadan önde tercihen temiz cilde parmak uçları ile uygulanır. Silinmez, gece boyunca cildinizde kalır Dermaderm Gündüz Kremi: Sabah uygulanır ve durulama gerektirmez. Aşırı terleme ve yüzmeden sonra yeniden uygulanmalıdır. Yaz aylarında güneşe maruz kalmadan 15 dakika önce uygulanır ve her 6 saatte bir tekrarlanması gerekir. Önemli Not: Bu ürünün etkili olabilmesi için Gece ve Gündüz Kremi beraber kullanılmalıdır. Net: 100ml + 100ml Set.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

DermaDerm ARMALEKE2 100 g Leke Giderici Gece Kremi + 100 g Leke Giderici Gündüz Kremi

Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kremi, cildinizin sağlıklı ve genç görünmesi için kullanabileceğiniz bir bakım ürünüdür. Özel ve güçlü içeriği ile bu gelişmiş krem, cildinizin aydınlık ve eşit bir görünüme kavuşmasını sağlar. Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kremi kullanımını kolay ve konforlu hâle getiren özel bir ambalaj tasarımına sahiptir. Tüp formlu ambalaj kremin hava ve ışıkla temasını önleyerek etkinliğinin korunmasını sağlar. Bu paketleme ayrıca kremin gün içinde rahatlıkla çantada taşınabilmesini sağlar. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz her an yüzünüzü nemlendirebilirsiniz.

  • Miktar: 100 g
  • Form: Krem
  • Kullanım Alanı: Nemlendirme - Leke giderme

Dermaderm Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremlerinin İçeriği Nedir?

Dermaderm Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremlerinin İçeriği Nedir?

Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kremi oldukça etkili bir içeriğe sahiptir. Yoğun bir formülasyona sahip olan ürün cildi iyi şekilde nemlendirir. Ayrıca içeriğindeki özel ajanlar sayesinde tendeki ton eşitsizliklerinin giderilmesine de yardımcı olur. Kremin formülünde %3 arbutin ve saf bitki özleri bulunur. Kremin formülünde yer alan arbutin maddesi yaşlanma, güneş ve yanlış uygulamalar gibi çeşitli sebeplerle oluşmuş lekelerin giderilmesine yardımcı olur. Dermaderm 100 g gece ve gündüz kremi % 100 doğal bir içeriğe sahiptir. Bu doğal içerik ürünün tüm cilt tipleri tarafından kullanılabilmesini mümkün hâle getirir. Hassas bir ten yapısına sahip kişiler bile Dermaderm kremi tercih edebilir. Krem ayrıca SPF 50+ güneş koruması da içerir. Bu özelliğiyle ciltte yeni leke oluşumunun önlenmesine de yardımcı olur.

Dermaderm Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremlerini Kimler Kullanabilir?

Dermaderm Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremlerini Kimler Kullanabilir?

Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kremi oldukça geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Bu etkili krem, cildinde leke ve renk eşitsizliği sorunu olan herkes tarafından kullanılabilir. Ürünün özel içeriği hem gündüz hem de gece kullanımına elverişli olduğu için kullanım kolaylığı sağlar. Basit bir cilt bakım rutinine ihtiyaç duyan yoğu kişiler, bu kullanışlı kremi tercih etmek isteyebilir. Dermaderm 100 g leke giderici gece kremi ayrıca içerdiği yüksek güneş korumasıyla açık renkli ve güneşin zararlı etkileri karşı hassas ciltler tarafından da kullanılabilir. Ürünü tercih edebilecek bir diğer grup ise leke oluşumuna yatkın bir cildi bulunan kişilerdir. Cildinde aktif leke bulunmayan kişiler ürünün nemlendirici etkisinden faydalanırken yüzlerini pigment artışına karşı koruma altına alabilir.

Dermaderm Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremleri Nasıl Kullanılır?

Dermaderm Leke Giderici Gece ve Gündüz Kremleri Nasıl Kullanılır?

Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kreminin kullanımı oldukça pratiktir. Ürünün gelişmiş içeriği kolayca emilmesini sağlayan bir dokuya sahiptir. Bu sayede ürün uygulandıktan sonra saniyeler içinde emilerek geride kalıntı bırakmaz. bu özel form Dermaderm leke giderici gece ve gündüz kreminin uygulanmasını da kolaylaştırır. Yeterli miktarda kremi temiz cildinize parmak uçlarınızla masaj yaparak yedirebilirsiniz. Bu işlem için farklı bir araç gereç kullanmanız gerekmez. Üründen istenilen etkinin elde edilebilmesi için cildin temiz olması oldukça önemlidir. Bu nedenle uygulamadan önce ciltteki makyaj çıkarılmalı ve cilt uygun malzemelerle temizlenerek kirlerden arındırılmalıdır. Dilerseniz Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kremi yorumlarını inceleyerek satın alanların ürün hakkındaki değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Dermaderm 100 g leke giderici gece ve gündüz kremi fiyatı sayesinde bütçe dostudur. Bu etkili kremi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.