Genel Markalar Spf 50+ Beyazlatıcı Etkili Güneş Koruma Serumu 50ml

209 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,95 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Spf 50+ Beyazlatıcı Etkili Güneş Koruma Serumu 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İyi Geldi Satıcı Ünvanı: FIRAT EMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3340293360
    Bu ürün İyi Geldi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • elose Güneş Koruma Serumu cildi Güneşin zararlı ışınları olan UVA ve UVB ışınlarından korur. Yaz ayları ve kış aylarında kullanılabilir. Bileşiminde bulunan organik güneş koruma hammaddeleri sayesinde cilde güneşten tam koruma sağlar. Düzenli kullanıldığında cildin yaşlanmasını önler ve güneş ışınlarının cilde zarar vermesini önlemeye yardımcı olur. Lazer, epilasyon ve peeling uygulanan cilt tipleri güneşten daha çok etkilenir bu nedenle özellikle lazer ve epilasyondan sonra güneş serumu kullanılmalıdır. elose Güneş Koruma Serumu gözenekleri tıkamaz ve yağlandırmaz bu nedenle makyajdan önce güvenle kullanılabilir. Yağlı olmadığı için sivilce yapmaz. Gerçek SPF 50+ değerindedir. SPF, İngilizce’de Sun Protection Factor demektir ve bu da ürünün koruma miktarını gösterir SPF 50+ Avrupa standartlarında alabileceğimiz en yüksek koruma faktörüdür.
Geri Bildirim Ver