DermaDerm Doğal Yüz Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi

174 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
15 saat 3 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
143,50 TL
15 saat 3 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
149,95 TL
15 saat 3 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
3 saat 3 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DermaDerm Doğal Yüz Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADALAR TİCARET Satıcı Ünvanı: ADALAR İNTERNET SATIŞ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007138890800001 Vergi Kimlik Numarası: 0071388908
    Bu ürün ADALAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • . . . İçerik: Purified water, cetyl alcohol, ethylhexyl palmitate, propylene glycol, octyldodecyl neopentanoate, methyl glucose, dioleate, beewax, euxyl K100, diazolidinyl urea, green tea extract, arbutin. Kullanım: Temiz cilde sabahları uygulanır. Net: 100 ml.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

DermaDerm Bitkisel &cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi SPF 50 100 G

Sağlıklı cilt görünümü herkes için önemlidir. Ancak güneş, beslenme ve psikolojik etmenlere bağlı olarak ciltte birtakım problemler meydana gelebilir. Bu problemlerden biri de cilt lekeleridir. Cilt üzerinde kötü bir görünüm yaratan bu lekeler pek çok farklı unsur nedeniyle oluşabilir. Bilindiği üzere cilt, dış etkenlere fazlasıyla açıktır. Bu nedenle de korunması ve bakımına dikkat edilmesi gerekir. Dolayısıyla düzenli temizliğe ve hijyenine özen göstermek kadar koruma amaçlı da birtakım ürünler kullanmak gerekir. Bu yönden Dermaderm bitkisel &cilt beyazlatıcı gündüz kremi SPF50 100 g öne çıkan ürünlerdendir. Cildinde leke görünümü ya da ton farklılıkları bulunan kişiler bu izleri azaltıp yok etmeye yardımcı olan ürünü deneyebilirler. Ürün, aydınlatıcı etkiye sahip olduğu için lekesiz cilde sahip olan kişilerin kullanımına da uygundur.

  • Ton eşitler
  • SPF 50
  • Tüm cilt tiplerine uygun

DermaDerm Bitkisel Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi Özellikleri

DermaDerm Bitkisel Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi Özellikleri

Özellikle yaz mevsiminde güneşe maruz kalan cilt üzerinde meydana gelen lekeler ten renginin olduğundan koyu görünmesine sebep olabilir. İstenmeyen bir görünüm oluşturması sebebiyle can sıkıcı bir durumdur. Dermaderm beyazlatıcı krem sayesinde bu durum önlenebilir. Ürün, ilk olarak içerisinde yer alan SPF+50 sayesinde cildin güneş ışınlarından korunmasını mümkün kılar. Leke olan bölgeye ya da tüm yüze uygulanır ve durulanmaz. Bu sayede gün boyu cilt üzerinde bir koruma sağlar. Yaz mevsiminde güneşe çıkmadan 15 dakika önce sürülmesi önerilir. Aynı zamanda 6 saatte bir yenilenmesi gerekir. Aşırı terleme ya da denize girip çıktıktan sonra ise hemen tazelenmesi gerekir. %100 orijinal olan Dermaderm gündüz kremi, cildin nem dengesini koruma da etkin rol oynar. Sağlıklı cilt görünümünü destekleyerek saf ve doğal bir görünüm kazandırır. Ürün, sahip olduğu doku sayesinde yapışkan ya da yağlı bir his bırakmaz.

DermaDerm Bitkisel Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi Avantajları

DermaDerm Bitkisel Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi Avantajları

Farklı dış etkenlere bağlı olarak gelişen cilt lekeleri üzerinde aydınlatıcı etkiye sahip olan 8697400690638, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Özellikle yüzün dudak üstü, yanak ve alın gibi yüksek kısımlarında meydana gelen lekelerin azaltılmasında etkin rol oynar. Koyu lekelerin rengini açarak cilt üzerinde beyazlatıcı bir etki sağlar. Var olan lekelerin giderilmesinin yanı sıra yeni leke oluşumunun da önüne geçer. UVA ve UVB güneşin zararlı ışınlarından korunmayı sağlayan filtreler sayesinde cildin melanin dengesinin bozulması engellenebilir. Dermaderm bitkisel &cilt beyazlatıcı gündüz kremi SPF50 100 g kullananlar tarafından da beğenilir. Ürün, aynı zamanda yaşlanma, hormonal bozukluklar ve farklı nedenlerle oluşmuş lekelerin giderilmesinde de etkilidir. Dermaderm bitkisel &cilt beyazlatıcı gündüz kremi SPF50 100 g yorumları kısmından müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede satın alacağınız ürünün etkileri hakkında gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

DermaDerm Bitkisel Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi Fiyatı

DermaDerm Bitkisel Cilt Beyazlatıcı Gündüz Kremi Fiyatı

Ürün pratik kullanımı, etkili formülü ve yumuşak dokusu ile öne çıkar. Verdiği başarılı sonuçla ilgi gören krem hem var olan lekelerin giderilmesinde hem de yeni lekelerin oluşumunun engellenmesinde kullanılır. Dermaderm bitkisel &cilt beyazlatıcı gündüz kremi SPF50 100 g fiyatı da uygun aralıklarda tutulur. Bu sayede herkes tarafından ulaşılabilir bir ürün haline gelir. İçerisindeki SPF +50 koruma faktörü sayesinde güneş kaynaklı oluşabilecek lekelerinde önüne geçilebilir. İçeriğindeki arbutin, bitki özleri ve güneş filtreleri ile etkili bir formüle sahiptir. Ürün, gündelik kullanıma uyum sağlayan içeriği ile rahat ve keyifli bir deneyim yaşatır. Nemlendirici özelliklere sahip olan krem, kullanım sonrası ciltte yumuşak bir etki bırakır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman Dermaderm bitkisel &cilt beyazlatıcı gündüz kremi SPF50 100 g satın al seçeneği ile satın alabilir, canlı ve aydınlık bir görünüme sahip olabilirsiniz.