Genel Markalar Mobilya Çocuk Yatak Bariyeri - Beyaz Yatak Korkuluğu - Bebek Yatak Baza Bariyeri Yerli Üretim

139 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mobilya Çocuk Yatak Bariyeri - Beyaz Yatak Korkuluğu - Bebek Yatak Baza Bariyeri Yerli Üretim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 45likmösyö Satıcı Ünvanı: GÜRAY DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 2910342928
    Bu ürün 45likmösyö tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Derin Mobilya Çocuk Yatak Bariyeri - 90 cm Bebek Yatak Baza Korkuluğu Ahşap Yatak Bariyeri
  • yatak kenarına monte ederek çocuğunuzun yataktan düşme riskini azaltabilirsiniz. Kolay takılıp çıkartılabilir. Yatak kenarında iz bırakmaz. Yetişkin ve çocuk karyolalarına uyar. KARYOLA GÜVENLİĞİ Bebeğinizin karyolası
  • Oyun oynayacağı, uyuyacağı, içinde çok uzun zaman geçireceği, dolayısıyla güvenli ve rahat olması gereken bir alandır. Ayrıca bebeğiniz karyolasında iken genellikle sizin görüş alanınızın dışında ve tek başına olacaktır. Dolayısıyla çocuğunuza karyola seçerken ve kullanırken dikkat edilmesi gereken çok önemli püf noktaları vardır. Karyola Seçerken: Kırılmış, çıkmış, kaybolmuş parçası olmayan, bağlantı vidaları yerinde ve iyice sıkılı, sağlam bir karyola olmasına, Yatak şiltesinin karyolaya sıkıca girmesine- bebeğin başının veya vücudunun bir bölümünü sokmaması için şilte ile karyola arasında iki parmaktan daha az boşluk olmasına, Bebekler kimi zaman karyolanın yan parmaklık-bariyerlerini kemirdikleri için, kurşun bazlı boya ile boyanmış karyolalar sağlık açısından tehlikeli olabilir. Dolayısı ile çatlamış veya soyulmuş boyasının olmamasına dikkat edilmelidir. Bu yüzden boyasız kaplama ürünler seçmek daha doğru olacaktır. Karyolanın ve karyola üzerinde bulunan bariyerin uçları ve kenarları keskin olmamalıdır. Keskin kenarlar çocuğunuz için çok büyük risk taşır. Karyola ve bariyerde kullanılan bağlantı vidalarının kesinlikle korumalı vida olmasına özen gösterilmeli. Yatakta ve yatak bariyerinde bulunan her türlü çıkıntı yada sivri alanlar çocuğunuz için çok büyük bir risk taşıyacaktır. Bebeğinizin boyu 85 cm. veya 18 aylık oldu ise karyoladan çıkıp yatak bariyeri kullanarak erişkin yatağına geçmesini, Bebeğin odasına duman detektörü yerleştirmenizi ve uygun şekilde çalışıp çalışmadığını en az ayda bir kez kontrol etmenizi öneririz. Bebeğinizi odasında yalnızken bebek telsizi ile dinleyip, izlemenizi ve sık sık bakıp kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Tüm ailelere sağlıklı, mutlu ve kazasız günler dileriz.

Ürün Özellikleri

  • Koruyucu Kilit Çeşidi Dolap Kilidi
  • Tip Koruyucu Kenar
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver