Derby N78 Yapıştırıcı 40 Gr. Tüp

35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Derby N78 Yapıştırıcı 40 Gr. Tüp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOZAN TİCARET/BERKAN TOZAN Satıcı Ünvanı: BERKAN TOZAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1755534154000011 Vergi Kimlik Numarası: 8590228778
    Bu ürün TOZAN TİCARET/BERKAN TOZAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün tanımı:derby tüp,solvent bazlı polikloropren içeren bir yapıştırıcıdır.kullanıldığı yerler:derby tüp,saya derisi, tekstil, kösele, neolit taban yapıştırma işlemlerinde uygulanabilen bir yapıştırıcıdır.uygulama:yapıştırılacak malzemenin her iki yüzeyi zımparalanır. Zımparalamadan dolayı hasıl olan tozlar dikkatle temizlenir. Temizleme solventi ile malzemenin üzerinde olması muhtemel yağlar ve pislikler temizlenir. Derby tüp neolit malzemeye 1 defa deri veya gözenekli malzemelere 30 dakika arayla 2 defa temiz bir fırça ile sürülür. Oda sıcaklığında 15-30 dakika bekletilerek malzemenin yüzeyindeki solventin uçması temin edilir. Malzeme yapıştırıldıktan sonra en az 3 bar’da preslenmelidir. Preslenme zamanı en az 10 saniyedir. Derby tüp bütün neopren esaslı yapıştırıcılar gibi 0°’nin altında kalınlaşma gösterir. Bu durumdaki yapıştırıcı 1 gün oda sıcaklığında tutulursa tekrar eski haline gelir. Kesinlikle ateşte ısıtılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver