8
Oto Boya kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Derby Siyah Oto Torpido Ve Iç Kapı Plastik Aksan Bakım Boyama Seti 100 ml

419,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
600 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
600 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL

Ürün Bilgileri

Derby Siyah Oto Torpido Ve Iç Kapı Plastik Aksan Bakım Boyama Seti 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İpek Arya Satıcı Ünvanı: ELİF İNANÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3936500194039365 Vergi Kimlik Numarası: 4760670237
    Bu ürün İpek Arya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Primer Multi Plastik Aksamlar İçim Boya Bağlama Aracı Kullanım: Plastik ve bakalit ( Torpido, iç kapı, tampon, her türlü plastik aksanlar için) Aksanları boyamadan önce Ucc Temizleme sıvısı ile silin. Boyanmadan önce sünger ile Primer Multiyi uygulayın. 1. Temizleme sıvısı ile plastik aksam kısımlarını sunger veya bir bezle iyice siliniz.
  • Boya bağlama sıvısını göndereceğimiz süngerle ince bir kat halinde sürünüz ve en az 12 saat kurumaya bırakınız .
  • 3 boyamayı yine ince astar şeklinde sürüp kurumaya bırakınız .en az 2 saat .ikinci katı sürüp kurumaya bırakınız ürünleri mutlaka bolca çalkalayınız
Geri Bildirim Ver

Derby Siyah Oto Torpido Ve Iç Kapı Plastik Aksan Bakım Boyama Seti 100 ml

Boyalar, belli yüzeylerin rengini değiştirmek başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda kullanılan ürünlerdendir. Boyamak istediğiniz yüzeyin yapısına göre ürün seçmek çok önemlidir. Derby siyah oto torpido ve iç kapı plastik aksan bakım boyama seti 100 ml, araçların iç kısmındaki plastik parçaları kusursuz bir şekilde boyama fırsatı sunar. Plastik yüzeye güçlü bir şekilde yapışan bu ürün, uzun yıllar ilk görünümünü kaybetmez. Boyama işlemi için gerekli olan tüm malzemeler paket içerisinde size sunularak tek alışveriş ile tüm ürünleri satın alabilmenize yardımcı olur. Pratik bir şekilde uygulanabilen bu ürün, tamirci ya da boyacıya gerek kalmadan araç içini yenilemenizi sağlar. Parlak yapısı sayesinde temiz bir görüntü elde etmenize yardımcı olur.

  • Pratik uygulanabilme
  • Farklı işlevlere sahip ürünler
  • Yüzeylere güçlü tutunan formül

Derby Siyah Oto Aksan Bakım Boyama Seti Özellikleri

Derby Siyah Oto Aksan Bakım Boyama Seti Özellikleri

Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip ürünler her zaman ön plana çıkar. Torpido bakım seti kaliteli formülü ile sizi her anlamda memnun eder. 3 adet şişenin bulunduğu bir paket ile satışa sunulan bu ürün, uygulama işlemi için gereken tüm malzemelerin tek seferde satın alınmasına olanak tanır. Boya öncesi temizlik sıvısı bulunan UCC şişe, boyanacak yüzeyin pratik bir şekilde temizlenmesine fırsat sunar. Yüzeyde hiçbir toz ve kir kalmamasına yardımcı olarak rengin pürüzsüz görünmesini sağlar. Yüzey temizlendikten sonra paket içinden çıkan sünger ile primer multi boya bağlama sıvısı yüzeye ince bir kat halinde sürülür. 12 saat kurumaya bırakılan plastik yüzey, boyama işlemi için hazır hale gelir. Siyah renge sahip boya da ince bir kat sürülerek kurumaya bırakılır. Eğer isterseniz 2 saat sonra ikinci katı uygulamaya başlayabilirsiniz.

Derby Siyah Oto Aksan Bakım Boyama Seti Avantajları

Derby Siyah Oto Aksan Bakım Boyama Seti Avantajları

Hızlı kuruyan boya çeşitleri sıklıkla tercih edilir. Derby siyah plastik parça boyası, 2 saat içerisinde tekrar boyanabilen yapısı ile büyük beğeni toplar. Tek kat boya ile istediğiniz görünümü elde edemediğinizde 2 saat sonra ikinci katı aracınızın plastik parçalarına sürebilirsiniz. Torpido, kapı kolları, dikiz aynasının arkası ve bunun gibi araç içinde bulunan tüm plastik parçaları yeni gibi gösteren bu ürün, sizi her anlamda memnun eder. Parlak siyah yapısı sayesinde arabanızda şık bir görüntü oluşmasına yardımcı olur. Temizlemek ve ürünü yüzeye kolayca bağlamak için gereken malzemelerin tek pakette gelmesi zaman kazanmanızı sağlar. Satın almadan önce Derby siyah oto torpido ve iç kapı plastik aksan bakım boyama seti 100 ml yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi ve kullananların tavsiyeleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Derby Siyah Oto Aksan Bakım Boyama Seti 100 ml Fiyatı

Derby Siyah Oto Aksan Bakım Boyama Seti 100 ml Fiyatı

Derby siyah oto torpido ve iç kapı plastik aksan bakım boyama seti 100 ml fiyatı belirlenirken ürünün tüm kaliteli ve dayanıklı özellikleri göz önüne alınır. Tüm plastik yüzeylere kolay bir şekilde tutunan bu ürün boyama sırasında zaman kazanmanıza olanak tanır. İç plastik aksam boyama sayesinde arabanın ilk günkü haline dönmesini sağlayabilirsiniz. Kaliteli formülü ve parlak rengi, boyama sırasında üst düzey performans sergiler. Siyah renge sahip bu ürün plastik yüzeylerde pürüzsüz bir katman oluşturarak büyük beğeni toplar. Hızlı bir şekilde kuruyarak parçaları hemen kullanabilme avantajı sağlar. Rengi solan plastik parçaları bu ürün ile boyayarak temiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Araba bakımına önem veren arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Hem kaliteli hem de pratik uygulama avantajı sunan bu ürünü, Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.