Derby Siyah Mont Direksiyon Koltuk Deri Boyası

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
109,90 TL
150 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
150 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL
150 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Derby Siyah Mont Direksiyon Koltuk Deri Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMİR HOBBY Satıcı Ünvanı: EMEL TUNCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8640327884
    Bu ürün EMİR HOBBY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN DETAYI GİYSİLİK DERİ MONT BOYASI SU BAZLI Giysilik derilere uygun formüle edilmiş su bazlı deri boyasıdır.
  • Sünger uygulaması ile tatbik edilir oluşturduğu film yumuşak ve hoş tutumludur.
  • Ayakkabı, deri mont, çanta, cüzdan, kemer, deri koltuk ve araç direksiyonu gibi tüm deri ürünlerinde kullanılabilir.
  • Çabuk kurur.
  • Suya karşı mukavemetlidir.
  • Ürün parlaktır cila gerektirmez
  • Boyanacak deri yüzeyini iyice temizleyiniz.
  • Şişeyi en az 1 dk çalkaladıktan sonra DERBY deri boyasını ince bir şekilde deri yüzeyine yediriniz.
  • Ürünü kullanmak için yumuşak bir sünger gerekir.
  • Renkler biribiriyle karıştırılıp sınırsız renk elde edilebilir.
  • Ürün renk tonuyla, boyanacak ürünün renk tonları arasında hafif farklılıklar olabilir
  • Siyah ve Beyaz ile renk ton ayarlaması yapılabilir.
  • %100 Müşteri memnuniyeti ve Kaliteli hizmet güvencesiyle satışlarımız gerçekleştirilmektedir.
  • Tüm ürünlerimiz orijinaldir.
  • Saat 14.00'a kadar olan siparişleriniz aynı gün ARAS KARGO aracılığıyla tarafınıza kargolanmaktadır.Türkiyenin her yerine kargo hizmeti sunulmaktadır.
  • Ürünlerimizin tamamı faturalı olarak tarafınıza gönderilmektedir.
  • Soru,görüş ve önerileriniz tarafımızca değerlendirilecektir.Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,LostraMarkett Ekibi.
Geri Bildirim Ver

Derby Siyah Mont Direksiyon Koltuk Deri Boyası

Günlük yaşantıda kullanılan çoğu ürünün yıprandığı ve boyasının çıkmaya başladığı görülebilir. Böyle durumlarda yenisini almaktan ziyade onarmaya yönelmek ekonomik bir yöntem olarak öne çıkar. Onarmak için ise ilk başvurulan yöntemlerden biri boyama işlemidir. Derby siyah mont direksiyon koltuk deri boyası neredeyse her üründe kullanılabilecek nitelik taşır. Böylelikle her ürün için ayrı boyaya ihtiyaç duymayıp tasarruf etmenizi sağlar. Çabuk kuruyan siyah mont boyası sizler için vazgeçilmez bir ürün haline gelir. Deri mont, çanta, ayakkabı, cüzdan, deri koltuk, kemer ve araç direksiyonu gibi tüm deri ürünlerde tercih edilebilir. Siyah mont direksiyon koltuk deri boyası ürününün geniş kullanım yelpazesiyle almak istediğiniz yüksek verimi karşılar. Siyah renk, deri ürünlerde çok tercih edildiği için bu ürün çoğu ihtiyacınızı karşılar niteliktedir.

  • Geniş kullanım alanı
  • Çok tercih edilen renk
  • Çabuk kuruma

Geniş Kullanım Alanıyla Derby Deri Boyası

Geniş Kullanım Alanıyla Derby Deri Boyası

Her dışarı çıktığınızda üzerinize giyip yanınıza aldığınız ürünler göz önüne alındığında hepsinin bakıma ihtiyacı olduğu görülür. Sürekli kullanımda ister istemez cebe girip çıkmaktan, açılıp kapanmaktan aşınan cüzdan derisinin boyasının çıkması çok normaldir. Cüzdanınızı boyayıp yeni gibi bir hale getirmek için yapmanız gerekenler oldukça basittir. Öncelikle cüzdanınızı iyice temizlemeniz gerekir. Sonrasında Derby siyah deri boyası şişesini 1 dakika boyunca çalkalamanız gerekir. Bu aşamalardan sonra tek yapılması gereken deri boyasını yumuşak bir sünger yardımıyla ince bir şekilde deri yüzeyine sürebilirsiniz. Ürün, çabuk kuruduğu için kısa süre içinde yepyeni bir görünüme kavuşan cüzdanınızı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Diğer eşyalar için de deri mont boyası siyah ürününün kullanımı aynıdır. Tek dikkat edilmesi gereken uygulama yaptığınız yüzeyin deri olmasıdır. Suya karşı mukavemeti yüksek olan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Derby Siyah Deri Direksiyon Koltuk Boyası Kullanım Avantajı

Derby Siyah Deri Direksiyon Koltuk Boyası Kullanım Avantajı

Kış mevsiminin zorlu koşullarında montlar kolayca yıpranıp renkleri solabilir. Bu durumu siyah deri mont boyası ile kolaylıkla çözüp montunuza eski görünümünü sağlayabilirsiniz. Boyanın parlak yapısı sayesinde ek bir ürün ile cila yapmanıza gerek kalmadan parlak görüntüsüyle sizleri tatmin eder niteliktedir. Ürünlerinizdeki ton farklarını eşitleyecek şekilde kullanmanız genel görüntüde bozukluk olmasını engeller. Özellikle yaz aylarındaki yoğun sıcaklarla mücadele ederken elleriniz nemlenip terleyebilir. Bu durumdan dolayı sürekli elinizin altında olan direksiyonun boyası aşınıp rengi solabilir. Sorunu gidermek için siyah deri direksiyon boyası, tercihlerinizin üst kısımlarında yer alır. Aynı sıcaklık sorunu bir tek direksiyonu değil deri koltukları da etkileyebilir. Güneşin altında kalan arabalarda bu tip sorunlar olabilir. Siyah deri koltuk boyası imdadınıza yetişip aracınızın güzel görünümde olmasına yardımcı olur.

Derby Siyah Mont Direksiyon Koltuk Deri Boyası Fiyat

Derby Siyah Mont Direksiyon Koltuk Deri Boyası Fiyat

Derby siyah mont direksiyon koltuk deri boyası fiyat aralığı, gerek kullanım alanının genişliğiyle gerek içerdiği özelliklerle evinizde ve arabanızda daima barındırmak isteyeceğiniz bir ürün olmasıyla belirlenir. Bu ürünün kullanım kolaylığı ve uygulanma şekli ile bu tip bir malzemeye ihtiyaç duyanların öncelikleri arasında yer alır. Evde; çanta, cüzdan, ayakkabı ve kemer boyanabilir. Arabada ise elle temastan dolayı yıpranıp boyası aşınan direksiyonun yeni gibi olmasını sağlayan siyah direksiyon boyası yüksek performansıyla ihtiyacınızı karşılar. Ürünü uyguladıktan sonra suya karşı dirençli olması kolay aşınma durumunu önleyerek uzun süreli kullanım imkan sunar. Boya, su bazlı olup çabuk kurur. İnce bir şekilde deri yüzeyine yedirmeniz yeterli olur. Parlak yapısıyla cila gerektirmeyerek tek üründe çoklu özellik barındırır. Geniş kullanım yelpazesiyle sizlere sayısız rahatlık sağlayan bu ürünü Trendyol’da inceleyip güvenle satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Derby siyah mont direksiyon koltuk deri boyası yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.