Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Ayakkabı

270 TL
Son 2 ürün!
Beden: 18
14
15
16
17
18
19
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Honeysuitcase Satıcı Ünvanı: BİLAL POLAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7310552064
    Bu ürün Honeysuitcase tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 numara - 36 numaraya olmaktadır
  • 16 numara - 37
  • 17 numara - 38
  • 18 numara - 39
  • 19 numara - 40

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliüretan
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Ayakkabı

Dağ, tarla ve bahçe gibi yerlerde kolay şekilde hareket edip rahat olabilmek için Derby kadın siyah parlak lastik ayakkabı sıklıkla tercih edilir. Kaymaz ve aynı zamanda sağlam yapıya sahip olduğu için tarla ve dağ gibi yerlerde konforlu ayrıca güvenli olmanıza yardımcı olur. Genel olarak kırsal kesimde yaşamını sürdüren kişiler tarafından tercih edilir ve son derece rahattır. Derby lastik ayakkabı; dış kısmı plastik yapıya sahip olduğu için kirlendiğinde rahat bir şekilde temizleme imkanı sunar. Nemli bir bez yardımı ile sildiğinizde ayakkabı temizlenir. Bunun yanı sıra dış kısmının malzemesinden dolayı su geçirmez özelliği mevcuttur. Bahçe ve tarlada günlük olarak işi olan kişiler kullanım kolaylığı sebebiyle genellikle bu ayakkabı türünü tercih eder. Konforlu olmak isteyen kişilerin ilgi odağıdır.

  • Su geçirmez özelliği
  • Kolay temizleme imkanı
  • Konforlu ve rahat tasarım

Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Ayakkabı Avantajları

Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Ayakkabı Avantajları

Derby kadın siyah parlak lastik ayakkabı fiyatı da son derece uygundur. Ürün, konforlu bir şekilde yürümeyi sağlar. Dış bölgesinin malzemesi plastikten yapıldığı için suya karşı koruyucu özelliği vardır. Yani kolay kolay iç bölgeye su geçirmez. Tarla, dağ ve bahçe gibi yerlerde kolay hareket etme imkanı sağlar. Tabanı düz ve aynı zamanda incedir. Bu sebebe bağlı olarak da insanlar daha kolay bir şekilde hareket eder. İçerisinde bulunan malzemelerin yanı sıra yapısı gereği ayak sağlığını olumsuz bir şekilde etkilemez. Geçmiş dönemden beri bu lastikler sıklıkla kullanılır. İster bahçede ister tarla da hatta günlük yaşantıda bile çok fazla tercih edilir. Çünkü inanılmaz konforlu bir yapısı mevcuttur. Uzun süre ayakta kalsa bile yormaz ve ağrıtmaz. Siz de ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Özellikleri

Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Özellikleri

Derby kadın siyah parlak lastik ayakkabı kullananlar, ürünün sağlam yapıya sahip olduğunu söyler. Rahat ve konforlu olan bu ayakkabı çoğu zaman yaz mevsiminde kullanılır. Modelin su geçirmez özelliği mevcuttur. Bahçe ve tarla gibi yerlerde kolay kullanım imkanı sağlar. Yüksek konfora sahip olan bu ayakkabıların giyilmesi ve aynı zamanda çıkarılması da son derece basittir. Rahat bir kullanım imkanı tanıdığı için insanların ilgisini çekmeyi başarır. Bu sebepten dolayı da sıkça tercih edilir. Uygun fiyata satın alabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz gibi giyebilirsiniz. Giydiğiniz süre zarfında da rahat hareket edebilirsiniz. Bu ayakkabı sayesinde özgür bir şekilde hareket imkanı mümkün olur. Lastik yapılı olduğu için yağışlı havalarda da kullanımı uygundur. Dış kısmında mevcut olan plastik sebebi ile su ve soğuğa karşı da dayanıklıdır. Bu ayakkabılar sayesinde rahat ve güvende olabilirsiniz.

Kaliteli Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Fiyatı

Kaliteli Derby Kadın Siyah Parlak Lastik Fiyatı

Derby kadın siyah parlak lastik ayakkabı yorumları son derece olumludur. Giyilmesi ve çıkarılması çok basit bir ayakkabı türüdür. İnce tabanlı ve konforlu olan bu ayakkabı bahçe tarla işi ile uğraşan kişilerin gözdesidir. Ayrıca gündelik yaşamda da kullanılabilir. Düz taban ve yumuşak oluşuyla ayaklar rahat bir şekilde hareket edebilir. Eğer bahçe işleri ile uğraşıyorsanız bu ayakkabı sizin daha rahat bir gün geçirmenize yardımcı olur. Konforlu yapısından dolayı sıkça tercih edilir. Nefes alabilen bir yapısı mevcuttur ve dolayısı ile ayak sağlığına olumlu etkide bulunur. Temizliği ise çok basittir. Kirlendiği zaman direkt olarak yıkanabilir ya da bir bez ile kısa bir süre içerisinde temizliği yapılabilir. Derby kadın siyah parlak lastik ayakkabı satın almak için Trendyol’un sunduğu avantajlı fiyatları inceleyip buna göre sipariş verebilirsiniz.