10
Emekleme Oyuncakları kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı Yürüteç + Işıklı Oyuncak Telefon + Geometrik Bultak Küp

859 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı Yürüteç + Işıklı Oyuncak Telefon + Geometrik Bultak Küp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEPOMİKS AVM Satıcı Ünvanı: DEPOMİKS AVM OYUNCAKÇILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292132592400001 Vergi Kimlik Numarası: 2921325924
    Bu ürün DEPOMİKS AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk Adım Yürüme Arkadaşı Yürüteç + Işıklı Oyuncak Telefon + Geometrik Bultak Küp

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı

Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı, çocuklarınızın hareket kabiliyetini ve fiziksel gelişimini destekleyen bir üründür. Son derece kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Boyutları ve şekli sayesinde farklı yaş grupları için uygun özellikleri taşır. Hem eğlenceli hem de faydalı bir ürün olduğu için rağbet görür. Söz konusu ürün, güvenilir materyallerden üretilir. İlk günkü canlı renklerini uzun süre korumayı başarır. Bu ilk yürüme arkadaşını çocuklarınız için gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz.

 
  • 12 ve 36 ay yaş aralığındaki çocuklar için uygun tasarım
  • 25 x 52 x 42 cm boyut
  • Turuncu renkli

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı Kalitesi

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı Kalitesi

Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı kaliteli materyallerden üretilir. Sahip olduğu renkleri daima koruduğu için uzun ömürlü kullanım şansı verir. İlgili üründe sağlam tekerler kullanılır. Bu tekerler farklı zemin türlerine uyum sağlar. Sert yüzeyde dahi rahat hareket ettiği için konforlu bir kullanımı mümkün hale getirir. Bu ilk adım yürüme arkadaşını dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı, oldukça uzun ömürlü bir üründür. Direksiyonunda, koltuğunda ve diğer bölümlerinde yıpranma meydana gelmez. İlk günkü özelliklerini korumaya devam eder. Söz konusu ürünün oturma bölümü çocuklarınızın rahat etmesi için özel olarak tasarlanır. Boyutu ve şekli sayesinde konforlu bir kullanım şansı verir. Bu ilk adım yürüme arkadaşını çocuklarınız için tercih edebilirsiniz.

 

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı Hangi Yaş Grubu için Uygundur?

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşı Hangi Yaş Grubu için Uygundur?

Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı, ölçüleri sayesinde belirli bir yaş grubu için uygun olur. Söz konusu ürün 12 ve 36 ay aralığında olan çocukların kullanımı için gerekli olan özellikleri taşır. İlgili yaş grubunun fiziksel yapılarına göre özel olarak tasarlanır. Sahip olduğu ölçüler sayesinde son derece konforlu bir kullanım sağlar. Bu ilk adım yürüme arkadaşının oldukça ergonomik bir tasarımı bulunur. Çocukların fizyolojik gelişimini destekleme görevi üstlenir. Hem kol hem de bacak bölgesini hareket ettiren bir üründür. Kuvvet uygulandığında hareket ettiği için çocukların ilgili kaslarının gelişimine olanak tanır. Söz konusu ilk adım yürüme arkadaşı çocukların kendi dengelerini koruyabilmelerini de mümkün hale getirir. Birden fazla faydayı aynı anda sunan bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

 

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşının Yorumları Nasıldır?

Depomiks Avm İlk Adım Yürüme Arkadaşının Yorumları Nasıldır?

Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı, kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. Tasarımı ve özellikleri sayesinde ebeveynlerin tercihi olur. Bu ilk yürüme arkadaşının üretiminde zararsız ham madde ve boyalar kullanılır. Son derece güvenilir bir ürün olduğu için gönül rahatlığıyla tercih edilir. Böylece uzun süre keyifli bir kullanım olanağı tanır. İlk adım yürüme arkadaşı, çocukların ilgisini çeken bir tasarıma sahiptir. Renkli bir ürün olduğu için hem eğlenceli hem de kullanışlı bir özellik taşır. Çocuklarınızın keyifle kullanabileceği bir üründür. Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı, ilk günkü kaliteli görünümünü uzun süre korumayı başarır. Kullanıcıların sağlamlık beklentisini fazlasıyla karşılar. Dilerseniz Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’da Depomiks Avm ilk adım yürüme arkadaşı kampanyalı fiyatlarına ulaşmak mümkündür.