DENKO Girne 90 Banyo Dolabı Alt Modülü Ve Ideal 45x90cm Lavabo

11.631 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DENKO Girne 90 Banyo Dolabı Alt Modülü Ve Ideal 45x90cm Lavabo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BanyoLine Satıcı Ünvanı: ÖZ ATA PLASTİK KALIP İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097053913400001 Vergi Kimlik Numarası: 0970539134
    Bu ürün BanyoLine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CREAVİT İdeal Etajerli Damlalıklı Lavabo 45*90cm. ve DENKO Girne 90 cm MDF Banyo Dolabı Takımı Alt Modül - VİZON Gövde: VİZON MDF Lam Kapaklar: VİZON MDF Lam Creavit İdeal Lavabo Fiyata Dahil Olan Ürünler
  • Alt Dolap Seramik Lavabo Fiyata Dahil Olmayan Ürünler
  • Aynalı Üst Modül Boy Dolabı Armatür Lavabo Sifonu Montaj Fotoğrafta Görünen Diğer Aksesuarlar Ürünlerimiz için, taşıma sırasında oluşabilecek tüm olumsuzluklar göz önüne alınarak paketlemesi yapılmaktadır. Lojistik firmasına verilen ürünlerin sizlere ulaşma süresi bulunduğunuz il ve ilçelere göre değişiklik göstermektedir. Ürünleri teslim aldıktan sonra, hasarlı ürün ile ilgili hasar tespit tutanağı tutulması durumunda ürün değişimi ve iadesi yapılmaktadır. Aksi takdirde ürünlerin iadesi ve değişimi yapılmamaktadır.
Geri Bildirim Ver