DENİZ Pudra 100 gr Talk Dermolıfe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DENİZ Pudra 100 gr Talk Dermolıfe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAVDAR TİCARET Satıcı Ünvanı: MERVE BENLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1539440817200001 Vergi Kimlik Numarası: 2310770946
    Bu ürün ÇAVDAR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PUDRA 100 GR TALK DERMOLIFE
Geri Bildirim Ver

Deniz Dermolife Talk Pudra (100 gr)

Günlük yaşantıda kolaylık sağlayan bakım malzemeleri son derece önemlidir. Rahatlatıcı etkisi bulunan talk pudra birçok kullanım alanına sahiptir. Beyaz renkte nem emici özelliği olan malzeme bir metamorfik mineral olarak bilinir. Çeşitli alanlarda kullanılan bu mineral faydalı özellikler sergiler. Bu ürün, bazı durumlarda kurtarıcı niteliğindedir. Beyaz tabakalar halinde bulunan ve oldukça yumuşak bir yapıya sahip olan bakım malzemesi sevilerek kullanılır. Dermolife talk pudra estetik olarak tasarlanan ambalajıyla dikkat çeker. Kapağını açtıktan sonra ideal boyutta tasarlanan deliklerden ihtiyacınız kadar ürün almanız mümkündür. Bu sayede gereğinden fazla tüketimin önüne geçilir. Bununla beraber ince tasarlanmış kutusu birçok yere rahatlıkla sığar. Fazla yer kaplamayan tasarım, çanta içerisinde taşınmaya da uygundur. Bu bakım ürününü acil durumlar için yanınıza alabilirsiniz.

  • Yumuşak yapı
  • Estetik ambalaj
  • Nem emici özellik

Deni̇z Dermolife Talk Pudra Kullanım Alanları

Deni̇z Dermolife Talk Pudra Kullanım Alanları

Beyaz renkli pudra sağladığı faydalar sebebiyle çeşitli alanlarda kullanılır. Yumuşak yapısı sayesinde kullanıldığı alandan rahatça kazınarak fazlalıklar alınabilir. Çok ince öğütülerek hazırlanan malzeme genellikle kişisel bakım amacıyla tercih edilir. Aşırı sıcak havalardan kaynaklı pişik oluşumu durumlarında hastalanan bölgeye uygulanır. Bununla beraber bazı yaraların üzerine de pudra serpilir. Ani gelişen alerji durumlarında vücudu rahatlatmak amacıyla harici olarak uygulanan ürün, kaşıntıyı önlemeye yardımcı olur. Özellikle bebeklerin hassas cildinde meydana gelen pişiklerde oldukça etkilidir. Çocuklar ve bebekler için banyo sonrası pişik oluşumunu önlemek amacıyla kullanılan pudra koruyucu özelliğiyle ön plana çıkar. Bu işlevsel özelliklere sahip ürünün kişisel bakımın sağlanması dışında da farklı kullanım alanları bulunur. Siz de müşterilerin yaptığı Deni̇z Dermolife talk pudra 100 gr yorumlarını inceleyebilir, çeşitli kullanım alanları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Deni̇z Dermolife Talk Pudra Özellikleri

Deni̇z Dermolife Talk Pudra Özellikleri

Deni̇z Dermolife talk pudra 100 gr ambalajlarda özenle hazırlanır. Kozmetik dışında birçok kullanım alanına sahip olan bu malzeme oldukça işlevseldir. Çeşitli kullanım alanları arasında seramik sanayisi, boya sanayii, haşerelerle mücadele, kauçuk ve kağıt üretimi ve ilaç sanayisi bulunur. Pudra yapısı itibarıyla istenilen boyuta getirilebilen bir mineral olduğu için özellikle çeşitli ilaçların formülasyonuna eklenebilir. Kimyasal saflığa sahip olan malzeme kozmetik alanında güvenle tercih edilir. Mineral oranı yüksek olan kayaların çeşitli işlemler uygulanarak kırılıp parçalanması sonucu elde edilen talk, zengin içeriğiyle dikkat çeker. Doğal bir madde olmasından dolayı insan cildiyle temas etmesinde sakınca olmayan ürün, rahatlatıcı etkisiyle sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda talk, bebek pudrasının da ana bileşenidir. Uygulandığı alanda hızlı bir şekilde rahatlama hissi oluşturur. Siz de bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Uygun Deni̇z Dermolife Talk Pudra 100 gr Fiyatı

Uygun Deni̇z Dermolife Talk Pudra 100 Gr Fiyatı

Kozmetik ve bakım amacıyla kullanılan birçok maddesinin fiyatı formülasyonuyla doğru orantılıdır. Kullanışlı özelliklere sahip olan malzemeler günlük hayatın bir parçasıdır. Beyaz pudra nem çekme özelliği sayesinde vücudun çeşitli bölgelerine uygulanır. Özellikle koltuk altında etkili sonuçlar elde edilmesini sağlayan ürün, sıcak yaz ayları için kurtarıcı niteliktedir. Rahatlatıcı etkisiyle ön plana çıkan mineral içerikli malzeme sıklıkla tercih edilir. Kaliteli bir ürün olan pudra uzun süre güvenle kullanılabilir. Deni̇z dermolife talk pudra 100 gr fiyatı malzemenin miktarı ve kimyasal değerleriyle orantılı olarak belirlenir. Temas ettiği bölgede kayganlık hissi oluşturan malzeme bu özelliği sayesinde hissedilmez. İnce tanecikli yapısı sayesinde uygulandığı alanda rahatsızlık hissi oluşturmayan ürün, hızlı bir şekilde işlevini yerine getirir. Siz de bu kullanışlı bakım malzemesini Trendyol’da inceleyebilir, ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.