DENEYKİMYA Deney Kimya- Gets Clean Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu- 20 Kg

650 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DENEYKİMYA Deney Kimya- Gets Clean Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu- 20 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deney Kimya Satıcı Ünvanı: GÖRKEM ERASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3370358965
    Bu ürün Deney Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gets Clean Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ev ve endüstriyel kullanımda tuvalet, mutfak, lavabo, bulaşık bezleri yer ve yüzeylerde hijyen sağlar. Mutfaklarda: Sararmış bardaklarınızı bir leğende 5 lt suya 20 ml Gets Clean Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu koyarak hazırladığınız karışıma daldırınız. 15-20 dakika sonra çıkartıp makinede ya da elde yıkayınız. Lavabolardaki deliğe ve yakın çevresine dökünüz 5-10 dakika sonra bol su ile yıkayınız. Yüzeylerde: 5 lt suya yarım çay bardağı Gets Clean Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ilave ediniz ve mob ile yüzeyleri siliniz. Daha sonra temiz su ile aynı yerleri durulayınız. Banyolarda: Sarı kalıntı veya kenarlarda biriken yüzeylerin üzerine direk dökünüz. Fırça ile ovalayınız, 5-10 dakika sonra su ile durulayınız. Tuvaletlerde: Lavabo ve taşların sarılıklarının giderilmesi için sürekli olarak kullanınız. Tuvalet taşının iç dip kısımlarına dökünüz, gerekirse fırça ile ovalayınız. 5-10 dakika sonra durulayınız. Çamaşırlarda: Beyaz renkli çamaşırlarınızın lekelerini çıkartmak ve beyazlatmak için makine ile yıkamada makineyi ön yıkama programına alınız, çamaşırlarınızı makineye atıp çalıştırınız, çamaşırlar su ile ıslandıktan sonra 1 çay bardağına kadar (yaklaşık 100 gr) ürünü ilave ediniz. Makineyi durdurup 10-15 dakika bekledikten sonra normal yıkamaya devam ediniz. Çamaşırlar leğende bekletilecek ise, 5 lt suya kirin yoğunluğuna göre 20-30 ml Gets Clean Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu ekleyiniz. 30-45 dakika bekledikten sonra normal yıkama işlemi yapınız.
Geri Bildirim Ver