Demko Domates Salçası 4400 gr

289 TL
(0,07 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.200 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
359,90 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,63 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Demko Domates Salçası 4400 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TRN GROSS Satıcı Ünvanı: MUHAMMED TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8680824849
    Bu ürün TRN GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demko domates salçası 4400 GR

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Salça - Domates
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Demko 8681277194320 4400 g Domates Salçası

Domates salçası hemen hemen tüm yemeklere giren bir malzemedir. Mutfağınızda adeta olmazsa olmaz bir üründür. Domates salçası olmadan yapılan yemeklerin adeta tadı olmaz veya istenen tadı yakalayamazsınız. Salçasız yapılan yemeklerde besleyicilik oranı da bir hayli düşmektedir. Ayrıca yemeklerde alışmış olduğumuz salça oranı olmazsa beklenen tat gerçekleşmemektedir. Domates salçası satın almak isteyenler için Demko domates salçası 4400 gr ürünü tuzsuz olduğu için tavsiye edilmektedir. Demko domates salçası 4400 gr ile yemeklerinizde tuzsuz bir salça kullanmanın tadını alacaksınız. Tuzsuz olduğu için yemeklerde ekstrem bir tuz oranıyla karşılaşmazsınız. Yemeklerinizin tadı artık daha iyi bir seviyeye gelecektir.

  • Tuzsuz domates salçasıdır
  • 4400 gr ekonomik büyük paket
  • Teneke kutu

Demko Domates Salçasının Özellikleri Nelerdir?

Demko Domates Salçasının Özellikleri Nelerdir?

Demko tuzsuz domates salçası 4400 gr teneke kutuda gönderilmektedir. Ürünün tuzsuz olması en büyük özelliklerinden birisidir. Tuzsuz yemekler yemesi gereken kişiler için vazgeçilmez bir salçadır. Çünkü diğer tür salçalarda tuz bulunmaktadır. Diğer salçalarda çok fazla tuz bulunması, tuzsuz yemek yemesi gereken kişiler için sorun oluşturmaktadır. Demko domates salçası 4400 gr tuzsuz ve konsantredir. 4400 gram olduğu için uzun süre kullanılabilir. İçine ıslak kaşık veya ıslak bir malzeme girmediği sürece bozulmaz. Kolayca bozulmadığı ve 4440 gr olduğu için ekonomik bir üründür. Ayrıca teneke kutu olması sayesinde kolay saklanabilir. Konsantre olduğu için yoğun bir üründür. Tuzsuz ve kaliteli bir salça arayanlar için Demko domates salçası 4400 gr tavsiye edilmektedir.

Demko 4440 g Domates Salçasının Avantajları Nelerdir?

Demko domates salçası oldukça kaliteli bir şekilde üretilmiştir. Salçalar arasında tuzsuz ve kaliteli bir salça bulmak zordur. Demko domates salçası 4400 gr tuzsuz olmasıyla ön plana çıkmıştır. Ayrıca kaliteden ödün verilmeden üretilmiştir. Kaliteli olması, tuzsuz olması ve iyi seviyede saklanabiliyor olması ürünü ön plana çıkaran özellikleridir. Demko domates salçası 4400 gr perhizde olanlar için de kullanılabilir bir salçadır. Yemeklerde tuz kullanması yasak olan kişiler için Demko domates salçası 4400 gr ürünü kullanılabilir. Tuzsuz yemek kullanan kişilerin salçasız yemesi oldukça zor olacaktır. Bu nedenle tuzsuz salça kullanmak hayli önemlidir. Tuzsuz salçalar arasında kaliteli ve kullanışlı olanı ise Demko domates salçası 4400 gr ürünüdür. Demko domates salçası 4400 gr fiyatı sunduğu özelliklere göre oldukça ideal seviyelerdedir.

Demko Tuzsuz Domates Salçası ile Neler Yapılabilir?

Perhizde olan kişiler için mutlaka yemeklerde tuzsuz salça kullanılmalıdır. Tuzlu olan salçalar yemekte ekstrem bir tuz ortamı oluşturur. Bu da diyet yapan kişilerde fazla tuz yüklenmesine neden olur. Tuzdan arınmak ve kullanmamak için yemeklerinizde Demko domates salçası 4400 gr kullanabilirsiniz. Bu salça ile; makarna, ızgara, köfte, kuru fasulye, çorba gibi yemekler yapılabilir. Özellikle köfte yaparken tuzsuz salça kullanmak oldukça iyi bir tercih olacaktır. Çünkü tuzsuz yemek yemesi gereken kişiler köftelerde tuzlu salça ile yerse faydasından çok zararına olacaktır. Çorba da perhizde olan kişiler için önemli bir yemektir. Çorbalarda Demko domates salçası 4400 gr ürünü kullanabilirsiniz. Demko domates salçası 4400 gr yorumları ürün sayfasında yer almaktadır. Ürün yorumlarından daha önce kullanan kişilerin değerlendirmelerini ve nasıl kullandıklarını kolayca okuyabilirsiniz. Bu salçayı Demko domates salçası 4400 gr Trendyol ürün sayfası üzerinden birkaç tuşlamayla sepete ekledikten sonra adres bilgilerinizi girerek satın alabilirsiniz.