DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu

3.798 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barkodsan Satıcı Ünvanı: SAVUNMASAN ARGE SİLAH SANAYİ YAZILIM ROBOT TEKNOLOJİLERİ MOTORLU ARAÇLAR TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0753112293200001 Vergi Kimlik Numarası: 7531122932
    Bu ürün Barkodsan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 99 Ürün Barkodunu okutarak veya ürün resimlerine klavyeye dokunmadan hızlı bir şekilde satış yapma özelliği. En ideal ürünü en uygun fiyata alın.. BU PAKETTEKİ YAZILIM STANDART SÜRÜM ÖZELLİKLERİNE SAHİPTİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • HDMI Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu ABSYS3

Barkod okuma ve barkodlu satış sistemi bugün hemen hemen tüm işletmelerde kullanılmaktadır. Barkod sistemi fiyat olarak uygun aralıklarda olması sebebi ile çokça tercih edilmektedir. 99 ürünün barkodunu okutma ve ürünün görsellerini klavyeden herhangi bir müdahale yapmadan hızlı bir şekilde satış yapma özelliği sunulmaktadır. Demirsoft barkod ile barkod okuyucu yardımı ile ürünleri okutarak kolayca kasadan geçirebilirsiniz. Siyah renkte olan bu ürün oldukça ergonomik bir yapıya sahiptir. Ayrıca farklı sektörlere de hitap edebilmektedir. Barkodların okutularak elektronik ortamlara aktarılmasına olanak sağlayan barkod okuma sistemi bilgisayara ve terminale sonuç olarak yansımasını sağlamaktadır. Veri girişi bu sistem sayesinde son derece kolay olmaktadır. Hızlı ve pratik bir şekilde ürün girişi sağlamaya imkân tanıyan bu cihazlar barkodları siyah ve beyaz elektrik sinyallerine dönüşmektedir.

  • Hızlı Veri Girişi
  • Farklı Sektörlerde Kullanım
  • Doğru Gerçekleştirilmiş İşlemler

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu Kullanımı

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu Kullanımı

Demirsoft barkodlu satış programı son derece kullanışlı programlardan bir tanesidir. Özellikle bu tür bir sistemin olmadığı işletmelerde karşılaşılan sorunlar da büyük olmaktadır. Sürekli olarak depo sayımı yapılmakta ve çalışanların da bir sistem varsa satışı yapılacak olan ürünleri manuel olarak sisteme girmeleri gerekecektir. Okuyucu kod çözücüler sayesinde alınan ışınlar rakam ve karakterlere çevrilmektedir. Barkodlu satış sistemi büyük kolaylıkları da beraberinde getirmektedir. Işın ve barkod çubukları vasıtası ile elektronik sinyaller bilgisayarlarda rakamlar ve karakterler olarak algılanmaktadır. Koyu olan çubuklar ışığı emmektedir. Boşluklar ise ışığın geri yansıtılmasına yardımcı olmaktadır. Elektronik sinyaller oluştuğu için okuyucuların ara birimlere erişmesi de kolay olacaktır. Ayrıca bu sistemler seri portlar, USB ya da klavye sayesinde bağlantı da kolaylıkla yapılabilmektedir.

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu Özellikleri

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu Özellikleri

Demirsoft barkodlu satış pek çok işlemin daha hızlı yapılmasını ve aynı zamanda takibinin de kolay olmasını sağlamaktadır. Mağaza ya da marketlerde bulunan ürünlerin üzerini incelediğinizde bu ürünlerin üzerinde kalın ve ince siyah beyaz çizgilerin olduğu görülmektedir. Bu çizgileri barkod okuma makineleri okuyabilmektedir. 12 basamaklı olan bir kodu simgeleyen bu barkodların üzerinde yer alan çizgilerin her biri farklı bir basamağı ifade etmektedir. Lazer ışıkları sayesinde barkoddan gelen görüntü tarayıcı vasıtası ile geri yansıtılmalıdır. Aslına bakılırsa basit bir yapıda bulunmaktadır. Teknoloji arkasına bakıldığında harika bir mühendislik yatmakta ve öncelikle yayılan lazer ışını silindirler vasıtası ile geçerek bu çizgilerin okunmasını sağlamaktadır. Demirsoft barkod sistemi de son derece kullanışlıdır ve satış yapılan pek çok sektöre hitap etmektedir.

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu Yorumları

DemirSoft Barkodlu Satış Sistemi + Barkod Okuyucu Yorumları

Barkodlu satış sistemi + barkod okuyucu birlikte satışı yapılmaktadır. 99 adet ürünü bu sayede okunmasını sağlayan sistem standart bir sistemdir. Barkodlu satış sistemi + barkod okuyucu yorum kısmı incelendiğinde pek çok kişinin de memnun olduğu görülmektedir. Üretim esnasında ürün ambalajına basılan bu barkodlar marketlerde vb. alanlarda büyük kolaylık sağlayacaktır. DemirSoft barkodlu satış sistemi + barkod okuyucu ABSYS3 ürünler hızlı şekilde satış yapılmasına da imkân tanır. Ürünleri elle girmek ve tutarı bu şekilde hesaplamak yerine barkod okuyucular sayesinde hızlıca geçirebilir ve bir sonraki müşteriyi de çok bekletmemiş olursunuz. Sizler de Trendyol aracılığı ile bu sistem ve barkod okuyucu cihazı satın alabilirsiniz.