2
Kombi kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Demirdöküm Nitromix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

24.894,99 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Demirdöküm Nitromix 24/24 Kw (20.000 KCAL) Tam Yoğuşmalı Kombi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEMİRCANTİCARET Satıcı Ünvanı: DEMİRCAN ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0280137428500001 Vergi Kimlik Numarası: 2801374285
    Bu ürün DEMİRCANTİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Demirdöküm Nitromix 24 Kw Kombi İle İlgili Sık Sorulan SorularBaca dahil mi? Evet, tüm kombi grubu ürünlerinde dirsek ve bacadan oluşan baca seti dahildir, ürünle birlikte gönderilir.Bu kombi ERP'li mi? Evet, Demirdöküm Nitromix 24 Kw modeli yeni nesil ErP (Enerji Uyumlu Ürün) pompalıdır.Yerden Isıtma Uygun mu? Evet, servis ilk açılışı esnasında belirtmeniz yeterlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm kombi alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.Kombi Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır... %108 VerimNitromix kombiler %108'lik verim değeri ile son derece ekonomik olarak çalışmaktadır. Nitromix'in yüksek verim özelliği ile gerçekleşen yüksek enerji tasarrufu, hem tüketicileri hem de doğayı korumaktadır.4 Yıldız Verim SınıfıMaksimum ve minimum çalışmada yüksek verimlilik zorunluğu getiren 92/42/EEC standartlarına göre 4 yıldız verim sınıfındadır.Paslanmaz Çelik Premix Eşanjör SistemiUzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjör sayesinde yüksek yakıt tasarrufu ve verim sağlanmaktadır.Akıllı Isıtma SistemiAkıllı ısıtma sistemi sayesinde ortamın anlık kapasite ihtiyacına bağlı olarak gidiş ve dönüş NTC sensörler ile alev modülasyonu sağlanır. Bu sayede yüksek verim ve yakıt tasarrufu sunar.Dijital Ekran ve Kumanda PaneliDijital ekran sayesinde tesisat ve kullanım suyu sıcaklık değerleri, tesisattaki su basınç değeri ve hata kodları izlenebilmektedir.OPF Üretim TeknolojisiÜretilen her kombiyi üretim hattı boyunca tek bir operator takip eder. Ürünlere yapılan yakın takip, kalitenin maksimum seviyeye yükselmesini sağlamaktadır.Demirdöküm Nitromix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Montajı ve Garanti İşlemleri- Kombiniz size ulaştıktan sonra çevrenizde bulunan tesisatçı kişi veya firmalardan ücreti karşılığında montaj hizmeti almanız gerekmektedir. Yetkili servisler montaj hizmeti VERMEMEKTEDİR.- Yoğuşmalı kombilerde montaj mahalinde yakın konumda pis su gideri olmalıdır.- Kombinizin montajını yaptırdıktan sonra +90850 2221833 Demirdöküm Müşteri Hizmetleri'ni arayarak devreye alma işlemi ve garanti başlangıcı için randevu talebinde bulunabilirsiniz. Yetkili servis geldiğinde 5 durumun hazır olması gerekmektedir:1- Kombi montajının yapılmış olması2- Kombinin yanına kadar çekilmiş 2 amper sigortalı elektrik bağlantısının yapılmış olması3- Kombi montajı sonrası kalorifer peteklerine yada tesisata su verilmiş olması4- Doğalgaz dağıtım şirketinden alınmış CİHAZ DEĞİŞİM onay belgesi yada GAZ UYGUNLUK belgesi5- Kombi yoğuşma suyunun rögara bağlı bir gidere bağlı olması gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Demirdöküm Nitromix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Demirdöküm Nitromix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi P-24 modeli A sınıfı enerji sınıfında olup yüksek ısıtma verimine sahiptir. Kombiler ev ya da iş yerlerinde kullanılan iklimlendirme cihazıdır. Yaz ve kış aylarında devamlı kullanılır. Kışın ısınma ihtiyacı, yaz-kış sıcak su ihtiyacı kombilerden sağlanır. Kombili olan mekanlar her zaman tercih edilmektedir. Kullanılan kombinin de hem verimli bir ısıyı kişilere sunması hem de az enerji harcıyor olması önemli bir konudur. Demirdöküm nitromix 24 kw hermetik baca tipine sahiptir. Yani çift hava akım borusu temiz ve kirli havanın sirkülasyonunda kullanılır. Bacalı sistemli kombilerde durum böyle değildir. Bacalı kombiler hava akışını bağlı bulunduğu bina bacası ile yapmaktadır. Bu da hava kirliliğine neden olmaktadır. Hermetik kombiler havayı kirletmeyen özelliği ile dikkat çekmektedir. Demirdöküm nitromix 24 kw kombi A sınıfı ısıtma verimliliğinde olduğu için az doğalgaz sarfiyatı da yapmaktadır.

  • Hermetik Baca Sistemi
  • Tam Yoğuşmalı Kombi
  • Yüksek Isı Düşük Enerji

Demirdöküm Nitromix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi P-24 Özellikleri

Nitromix 24 kw çevre dostu bir ürün olarak dikkati çekmektedir. Yoğuşmalı olduğu için çevre kirliliğine sebep olmamaktadır. Yoğuşmalı kombilerde atık gaz sisteminin önünde ısı eşanjörü bulunur. Böylelikle gaz bacadan çıkmadan önce gazda bulunan su buharı enerjiye dönüşür ve yeniden kullanılır. Bu durum da çevre kirliliğini önlemektedir. Demirdöküm nitromix 24 kw tam yoğuşmalı kombi paslanmaz çelik eşanjöre sahiptir. Paslanmaz eşanjör yüksek ısı transferi de sağlamaktadır. Böylelikle kombi hem yakıt tasarrufu yapar hem de uzun yıllar boyunca kullanımı kişilere sunar. Akıllı ısıtma sistemi de kombide mevcuttur. Kombinin altında dört adet boru bulunur. Bunlardan ikisi suyu alırken diğer ikisi ısınan suyu peteklere ve çeşmelere iletir. Akıllı ısıtma sisteminde gidiş dönüş sıcaklık sensörleri suyun sıcaklığını kontrol ederek gerekli gördüğü zamanlarda kombinin ateşleme yapmasını sağlar. Bu sayede ekonomik bir ısınma sağlanabilir.

Demirdöküm Nitromix 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi P-24 Kullanım Avantajları

Demirdöküm nitromix 24 kw tam yoğuşmalı kombi yorumları okunduğunda kullanan kişilerin üründen memnun kaldığı ve sorunsuz kullandıkları görülmektedir. Kombi markaları içerisinde mükemmel bir ürün olduğu ve tasarruflu çalıştığı da yorumlarda belirtilmektedir. Ev ya da iş yerlerinde konforlu bir kullanım bu modelle sağlanmaktadır. Dijital göstergeye yani LCD ekrana sahiptir. Kombinin suyu ısıtma derecesi düğmeleri ile ayarlanabilir ve göstergeden kontrol edilebilir. Beyaz renkte ve şık bir tasarımda üretilmiştir. Demirdöküm nitromix 24 kw ölçüleri; 740 mm yükseklik, 425 mm genişlik, 310 mm derinlik ve 32,3 kg ağırlık olmaktadır. 7 litrelik genleşme tankı kapasitesine sahiptir.

Demirdöküm Nitromix 24 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi Fiyatları

Demirdöküm nitromix 24 kw özellikleri bakımından diğer kombilere nazaran avantajlı bir ürün olarak kendini göstermektedir. Sessiz çalışan, çevre kirliliğine neden olmayan, yüksek enerji elde edilen bir üründür. Hızlı sıcak su konforu ile gereksiz su sarfiyatını önleyerek sudan da tasarruf yapmaktadır. Hem doğalgaz hem elektrik hem de su tasarrufunda bulunmak isteyenler cihazı tercih edebilir. Demirdöküm nitromix 24 kw tam yoğuşmalı kombi fiyatları benzerlerine kıyasla uygundur. Yüksek fiyatlara sahip değildir. Kaliteli bir kombiyi uzun süre kullanmak isteyenler hemen ürünü satın alarak verimli bir ısınmayı ekonomik olarak elde edebilir. Demirdöküm nitromix 24 Kw ürününü daha yakından görmek ve özelliklerini incelemek için hemen Trendyol'a göz atabilirsiniz. Ürünü satın alarak size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.