2
Termosifon kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Demirdöküm (MONTAJ DAHİL) Dt4 Titanium 50 Lt. Elektrikli Termosi.

7.399 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.569 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.250 TL

Ürün Bilgileri

Demirdöküm (MONTAJ DAHİL) Dt4 Titanium 50 Lt. Elektrikli Termosi.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPATeknoloji Satıcı Ünvanı: EPA İNTERNET MAĞAZACILIĞI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336056737800019 Vergi Kimlik Numarası: 3360567378
    Bu ürün EPATeknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Gücü 1800 W
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 10-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Yapılarıyla Titanium Elektrikli Termos Modelleri

Su ısıtma cihazı denilince akıllara ilk olarak termosifon gelmektedir. Yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Birçok farklı malzemeden yapılmış ısıya dayanıklı termosifon vardır. Elektrikle çalışan ısıtma sistemleri çevre dostu yapısı ile dikkat çekiyor. Elektrikli termosifonlar, doğalgazın olmadığı evde sıcak suyun ısınmasına ve sıcak kalmasına yaramaktadır. Elektrik enerjisi, karbon üretmeyen doğal bir alternatif sunmaktadır. Karbondan elde edilen yakıtları kullanmak yerine elektrik enerjisi ile çalışan ürünler genellikle tercih edilmektedir. Su uzun süreler boyunca sıcak kalacaktır. Fonksiyonelliği sayesinde gün boyu sıcak suyu rahatlıkla kullanma imkanı tanımaktadır. Sıcak suya genellikle gün içinde duş almak, yemek pişirmek veya bulaşık yıkamak gibi birçok nedenden dolayı ihtiyaç duyulmaktadır. Bu zorunlu ihtiyaçlardan kaynaklı da çokça kullanılmaktadır. Demirdöküm 50 lt termosifon ile su sıcaklığını ayarlayarak istenilen sıcaklığa erişmek mümkündür.

  • Elektrik Tasarrufu
  • Geniş Su Haznesi
  • Ayarlanabilir Sıcak Su

Demirdöküm 50 LT Termosifon Özellikleri

Demirdöküm 50 LT Termosifon Özellikleri

Suyun belirli bir süre ısınmasına yardımcı olan bu cihazların direnci sayesinde sıcaklık yükselir. Su ısıtıldıktan sonra sıcaklığın sabit kalması için sabit bir sıcaklığa ayarlayabilirsiniz. Böylece istediğiniz zaman sıcak su kullanabilirsiniz. Sıcaklık ayarladığınız değerden düşer düşmez direnç yeniden devreye girecektir. Bu cihaz suyun istenilen sıcaklığa ulaştığını algılar, rezistansı kapatır ve suyu o sıcaklıkta tutar. Su ısıtıcısındaki suyu ısıtmak için gereken süre, güç kaynağına bağlı olarak değişir. Güçlü cihazlardan oluşan Demirdöküm DT4 50 LT suyu anında ısıtmaktadır. Cihazın kapasitesi kademeli olarak azaldıkça ısıtma verimi ve süresi de kademeli olarak değişir. Demirdöküm markası tarafında kullanıcıların beğenisine sunulan bu ürün geniş su alma haznesiyle uzun süreler sıcak su kullanımı sağlar. 50 lt elektrikli termosifon, Demirdöküm markasının en çok tercih edilen ürünleri arasında yer almaktadır.

Geniş Kapasiteli Demirdöküm 50 LT Termosifon

Geniş Kapasiteli Demirdöküm 50 LT Termosifon

Termosifon ürünlerinde suyu ısıtma ve depolama amacıyla bir tank kullanılmaktadır. Büyük depoları olan ürünlerin ısı kapasitesi de epey yüksektir. Termosifon boyutu, alışkanlıklara ve su kullanımına göre tercih edilmektedir. Demirdöküm markası tarafından geliştirilen son donanımlı termosifon ürünleri arasında en çok tercih edilen boyut ise 50 litre kapasitesi olanlardır. Ürünün boyutu ihtiyaçlara göre seçilmektedir. Güçlü ısıtma sistemlerine sahip büyük kazanlar, oldukça etkilidir. DT4 Titanium 50 LT orta boy bir su ısıtıcısı idealdir. Her ihtiyaca cevap vermeye hazır orta boy modeller genellikle tercih edilmektedir. Mutfak ve banyoda hiç bitmeyen sıcak su için doğru ürünü seçmek çok önemlidir. Demirdöküm DT4 Titanium 50 LT Termosifon ürünü her türlü ihtiyacı karşılayacak düzeydedir. Evin içerisinde suyun lazım olduğu her alana yetecek bir hazneye sahiptir. Siz de Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Demirdöküm 50 LT Termosifon Avantajları

Demirdöküm 50 LT Termosifon Avantajları

Uzun süreli kullanımlarda suyu sıcak tutmaya yardımcı olan bu ürünler, önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlamaktadır. Bununla beraber bu üründe yer alan özellikler arasında en sevileni, paslanmaz bir yapıya sahip olmasıdır. Uzun süreli kullanım, hijyen ve üst düzey performans için bu termosifonlarda titanyum kullanılmaktadır. ECO mod özelliği bulunan ürün, en elverişli sıcaklıkta çalışarak enerji tasarrufunu sağlar, kireçlenme miktarında azalma gösterir ve rezistans ömrünü uzatır. Demirdöküm (montaj dahil) DT4 Titanium 50 LT. Elektrikli Termosifon avantajları arasında mekanik kontrollü kontrol sistemi, yüksek basınç emniyet ventili, donma emniyeti, kuru çalışmama özelliği yer almaktadır. Demirdöküm markasının ürün gamında yer alan termosifon 50 lt fiyat bakımından da oldukça beğenilen bir cihazdır.