1
Yoga Blok kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Delta Yoga Blok Yoga Köpüğü Eva Yoga Bloğu Yoga Block

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta Yoga Blok Yoga Köpüğü Eva Yoga Bloğu Yoga Block

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DELTA YOGA BLOK / YOGA KÖPÜĞÜ
  • Eva meteryalden yapılmıştır.
  • Yoga Blok, yoga duruşlarında destek olarak kullanılmaktadır.
  • Özellikle bir elin yerde durduğu, ayakta yapılan duruşlarda faydalıdır.
  • Bedenin hizalanması ve dengenin sağlanması için yoga blokları kullanılmaktadır.
  • Uzunluk: 23 cm
  • Genişlik: 15 cm
  • Yükseklik: 7.5 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Delta Eva Yoga Bloğu

Yoga yaparken belli pozisyonlarda dengeyi sağlamak için blok adı verilen destekleri kullanmak gerekir. Delta yoga blok, yoga uygulamalarında, farklı pozisyonlarda ve asanalarda vücut dengesinin sağlanmasına yardımcı olan bir üründür. Kullanımı oldukça kolay olan blok köpüğünü başta yoga olmak üzere diğer spor aktivitelerinde de kullanabilir ve beden dengenizin sağlanmasına yardımcı olabilirsiniz. Yoga ile birlikte pilates egzersizlerinde ve buna benzer vücudu dengede tutmayı gerektiren uygulamalarda delta yoga blok köpüğünü kullanabilirsiniz. Kaliteli malzemeden imal edilen bu ürün gündelik egzersizlerinize yardımcı olacak bir yapıdadır.

  • Eva materyal
  • 7,5 x 15 x 23 cm
  • Farklı renk seçenekleri
  • Basınca dayanıklı
  • Konforlu
  • Antibakteriyel

Delta Yoga Blok Köpüğünün Özellikleri Nedir?

Delta Yoga Blok Köpüğünün Özellikleri Nedir?

Delta yoga blok köpüğü, vücut dengesinin sağlanmasına yardımcı olan bir üründür. Ürünün sertlik derecesi, vücut direncinin kaldırabileceği düzeydedir. Köpük, üzerine baskı uygulandığında sıkışarak direnç gösterir ve bu sayede vücudun sağlam bir biçimde durmasına yardımcı olur. 7,5x15x23 cm ölçülerinde olan bu ürün farklı pozisyonlar ve asanalarda kullanılmak için uygundur. Dikdörtgen şeklinde olan yoga bloğu, vücudun farklı bölümlerini desteklemek için üretilmiştir. Eva materyalden üretildiği için uzun süre kullanılabilecek bir yapıdadır. Eva materyal, antibakteriyel bir yapıya sahiptir dolayısıyla delta yoga blok hijyen kaygısı olmadan kullanılabilir. Hem yoga derslerinde eğitim malzemesi olarak hem de kişisel kullanım için uygun bir üründür. Canlı ve parlak renklere sahip olduğu için dekoratif açıdan da tercih edilebilir. Vücut dengesine yardımcı olurken rahat bir kullanım sağlar.

Delta Yoga Blok Köpüğü Ne İçin Kullanılır?

Delta Yoga Blok Köpüğü Ne İçin Kullanılır?

Yoga yaparken, seviyelere göre yapılması gereken çeşitli hareketler vardır. Her pozisyonun bir amacı bulunur. Fakat bu pozisyonların yapılabilmesi için vücudun dik durabilmesi gerekir. Bağdaş kurma gibi durumlarda dik duruş gösterebilmek her zaman mümkün olmayabilir. Eğik ve yanlış duruşlar ise vücutta ağrılara sebep olacaktır. Delta yoga blok tam olarak bu dik duruşu sağlamak için kullanılan bir üründür. Örnek olarak, bağdaş kurarken omurgayı dik bir biçimde tutmak zor olabilir. Eğik durmak ise omurga bölgesinde ağrıya sebep olur ve omuzlara yük bindirerek vücuda zarar verebilir. Bunu önlemek için kalçanızın altına delta yoga blok yerleştirerek dik bir duruş sağlayabilirsiniz. Bu ürün aynı zamanda asana olarak bilinen ve farklı seviyelerdeki pozisyonlara yardımcı olur. Yoga öğreniyorsanız veya düzenli olarak yoga egzersizleri yapıyorsanız bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Delta Yoga Blok Köpüğünün Yapıldığı Materyal Nedir?

Delta Yoga Blok Köpüğünün Yapıldığı Materyal Nedir?

Delta yoga blok, eva malzemesi olarak bilinen etilen vinil asetattan imal edilmiştir. Polimer içerikli bir malzeme olan eva esasında bir köpük çeşididir. Bu malzemenin temel özelliklerinden biri, esnek bir yapıda olmasına karşın darbelere ve basınca direnç gösterebilmesidir. Yüksek direnç özelliği sayesinde vücut basıncına maruz kaldığında formu bozulmaz; beden dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Dirence dayanıklı olmasına karşın vücudu rahatsız edecek bir sertliğe sahip değildir. Esnekliğinin en büyük avantajı temas hâlinde rahatsızlık vermemesi ve yumuşak bir dokunuş sağlamasıdır. Delta yoga blok yapımında kullanılan eva aynı zamanda antibakteriyel özelliğe sahip bir malzemedir. Kolay temizlenebilir ve bakteri birikimi yapmayacağı için hijyen sorunu olmadan uzun süre kullanılabilir. Delta yoga blok köpüğü yorum ve önerilerilerini okuyarak ürünün tüm özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanıcıların görüşlerini öğrenerek ürünün size uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Trendyol üzerinden satışa sunulan ürün, hızlı ve sorunsuz bir şekilde adresinize teslim edilir.