Delta Transparan Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay - VCT 4657

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta Transparan Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay - VCT 4657

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı malzemeden imal edilmiştir
  • Zımparalı Kaymaz ayak basma yeri
  • Kaliteli rulmanlar sayesinde rahat sürüş sağlayan tekerler
  • Tek taraf desenli
  • Ürünün ölçüsü : 31" * 8" * 11mm (79 cm x 20 cm x 11 mm)
  • Tekerlek : 54*36mm
  • Aliminyum şase
  • Abec 1 bearing
  • Max.kullanıcı ağırlığı: 100 kg
  • Ürün üstü zımparalı kaymaz yüzeye sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Delta Vct 4657 Transparan Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay

Kaykay kullanmak heyecanlı ve keyifli bir aktivitedir. Güvenli bir şekilde ve keyfini çıkararak kaykay sürebilmek için Delta transparan silikon teker üstü zımparalı kaykay vct 4657 modelini alabilirsiniz. Delta tarafından üretilen bu kaykay güvenli bir kullanım sağlar. Ürünün 10 yaş ve üzeri bireyler için uygundur. Ancak 10 ve 14 yaş arasındaki kişilerin yetişkinlerin gözetiminde kullanması tavsiye edilir. Ayrıca şık ve havalı bir görünüme sahiptir. Heyecanı doruklarda yaşarken güvenli bir sürüş yapmak için Delta transparan silikon teker üstü zımparalı kaykay vct 4657 ürününü satın alabilirsiniz.

  • 54*36 mm tekerlek
  • Alüminyum şase
  • 100 kg taşıma kapasitesi

Delta Silikon Teker Zımparalı Kaykay Ölçüleri Nelerdir?

Delta Silikon Teker Zımparalı Kaykay Ölçüleri Nelerdir?

Delta Transparan Silikon teker üstü kaykay, sağlam ve dayanıklı bir üründür. Ölçüleri, uygun yaş grubundaki kimseler tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Bununla birlikte kaymaz ayak basma yeri sayesinde güvenli bir sürüş sağlar. Üst kısmı zımparalıdır, bu sayede üzerine bastığınızda kayma gibi bir problem olmadan iyi bir yol tutuşu gerçekleşir. Delta Transparan silikon teker üstü zımparalı kaykay ürününü kullanırken vücudunuzla denge sağlayarak sorunsuz bir biçimde ilerleyebilirsiniz. Yol tutuşu ve kaymaz yüzeyi sayesinde kaza riskini en aza indiren bir yapıya sahiptir. Ürünün güvenli olmasının sebeplerinden biri de ölçüleridir. Delta tarafından üretilen bu kaykay 79 cm uzunluğa ve 20 cm genişliğe sahiptir. Kalınlığı ise 11 mm’dir. Uzun ve geniş yapısı sayesinde ayaklarınızı üzerinde konumlandırabilir ve kaza olasılığını en düşük seviyeye indirerek güvenle kullanabilirsiniz.

Delta Silikon Teker Zımparalı Kaykay Her Yaş İçin Uygun mu?

Delta Silikon Teker Zımparalı Kaykay Her Yaş İçin Uygun mu?

Kaykay, birçok yaşa hitap eden bir tutkudur. Vücudun esnekliğini ve konsantrasyonu arttırdığı için yararlı bir spor olarak kabul edilebilir. Delta transparan silikon teker üstü zımparalı kaykay 4657 vct 14 yaşından itibaren her yaş için uygun bir üründür. Bu ürün, 100 kg’ya kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılabilir. Ancak 14 yaşının altındaki kişilerin çocuk kaykayı olarak bilinen ürünleri kullanması gerekir. Delta Silikon Teker üstü zımparalı kaykay vct 4657 yetişkin modelidir ve 14 yaşından itibaren kullanılabilir. 14 yaşından küçük çocukların bu üründe hakimiyet sağlaması zor olabilir fakat bu yaşın üzerindeki kişiler için de uygundur. Bu ürün istenildiği takdirde 10-14 yaş grubundaki çocuklar tarafından ebeveyn gözetiminde kullanılabilir.

Delta Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay Dayanıklı mı?

Delta Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay Dayanıklı mı?

Kaykay satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri ürünün dayanıklılığıdır. Kaykayın güvenli bir şekilde kullanılabilmesi için vücut ağırlığını taşıyabilecek dayanıklılıkta olması gerekir. Delta silikon teker üstü zımparalı kaykay vct 4657 sağlam ve kaliteli bir üründür. Bu araç 100 kg ağırlığına kadar taşıyabilen bir yapıdadır. Farklı yaş grupları ve vücut kütleleri için uygundur. Ancak ürünün dikkatle kullanılması ve kaykay sürmeye yeni başlayanların kısa mesafelerde, tehlikesiz sürüşler yapmaları tavsiye edilir. Ayrıca hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılabilir. Ürünü dayanıklı kılan tek unsur ağırlık taşıma kapasitesi değildir. Kaliteli rulmanlar sayesinde tekerlekler aşınma, kopma gibi durumlar olmadan hareket edebilir. Bu sayede sürüş esnasında bir dağılma riski olmadan uzun süre kullanılabilir. Dikkatli kullanıldığı takdirde güvenli ve keyifli bir sürüş sağlayacaktır. Ayak basma yeri zımparalı olduğu için yol tutuşu kolay sağlanır. Delta transparan silikon teker üstü zımparalı kaykay vct 4657 yorum ve önerilerinde aracın sağlamlığından, kalitesinden bahsedilir. Bu kaykayı dilerseniz Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.