Delta Parlak Gri Döküm Plaka 15 Kg. Özel Çantalı Set DS 1015

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta Parlak Gri Döküm Plaka 15 Kg. Özel Çantalı Set DS 1015

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Plaka Özellikleri : Üst kalite “Deluxe Gri Döküm Plaka” kullanılarak üretilmiştir. Standart ebattaki barlara uyumlu olarak imal edilmiştir. Plakaların rahat kullanımı açısından dairesel şekil verilmiştir. Dairesel şekil, elleri spor yaparken olası çizilmelere karşı korur. Flanşların avuç içine, dolayısıyla insan sağlığına temas eden dış çeper kısmına extra özen gösterilerek pürüzsüz yüzey özelliği kazandırılmıştır. ” Dura-Strong ” özelliği sayesinde çok uzun ömürlüdür. Bar Özellikleri : İçi dolu kısa barlarla spor yaparken avuç içiniz ile kavradığınız bölgeleri, ellerinizde nasır oluşumunu engellemek amacıyla vücut sağlığınız düşünülerek özel kauçuk ile kaplanmıştır. Deluxe krom gövdeli, iki ucundaki boşluklara yerleştirilen ağırlık plakaları ile istenen egzersizlerin rahatlıkla uygulanabileceği, söküp takmasının çok kolay ve pratik olduğu bu krom barlar ile güven içinde ağırlık çalışabilirsiniz. Üst zemini özel kromaj kaplı bu barlar
  • evde, ofiste, spor salonunda keyifle ve uzun yıllar spor yapabileceğiniz kalitede ürünlerdir. Her iki tarafına ağırlık plakaları takılıp yıldız vidalarıyla sıkıştırılır ve kendiliğinden gevşeme yapmaz. İki ucundaki boşluklara ağırlık plakaları yerleştirerek istenen ağırlık elde edilebilir. Yanları yıldız vidalıdır. Her iki yana konan ağırlıklar bu vidalarla sıkıştırılarak sabitlenir. Uzun ömürlü & dayanıklıdır. Bar Ebatları : Çap : 1 inç ( 2.54 cm ) * içi tamamen dolu * Uzunluk : 36 cm Ağırlık : 1.750 Gram. Set İçeriği : DS 1015 çantalı sette şu ürün kombinasyonu bulunmaktadır : 4 adet ve her biri 1,5 ‘er Kg. ağırlığında deluxe gri plaka ( flanş ) 4 adet ve her biri 1 ‘er Kg. ağırlığında deluxe gri plaka ( flanş ) 2 adet krom bar : Özel kromaj kaplama, 36 cm uzunluğunda & 2,54 cm çapında, içi dolu, tutma yerleri özel & dayanıklı kauçuk kaplı. 4 adet yıldız vida (sıkıştırma vidası) 1 adet özel taşıma çantası. 1 adet mini kullanma kılavuzu. Paket Ölçüleri: AĞIRLIK: 15 KG EN: 25 CM BOY : 41 CM YÜKSELİK: 9.8 CM Bu dambıl çalışma seti sayesinde komple vücut çalışmalarınızı evinizde de rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu egzersiz setini kullanarak çalıştırabileceğiniz kas grupları şunlardır : Kol kaslarınız, Omuz kaslarınız, Sırt kaslarınız, Bacak kaslarınızı çalıştırabilir ve Kanat kaslarınızı da bu sayede geliştirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 15 Kg
  • Renk Gri
  • Ürün Tipi Dambıl Seti
Geri Bildirim Ver