Delta Body Trimmer Jimnastik Egzersiz Mekik Kondisyon Kürek Aleti

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Delta Body Trimmer Jimnastik Egzersiz Mekik Kondisyon Kürek Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body trimmer ürün üzerinde 2 adet lastik bulunmaktadır.ürün boyutları: 45 cm’dir. body trimmer, ismine kondisyon küreği de denen, daha kolay mekik çekmek için tasarlanmış fonksiyonel bir üründür. bel, bacak, karın ve kolların şekillendirilmesi için kullanılmaya uygundur. Pedal ve tutma kısmı yumuşak, kayma yapmayan ve ter emici özelliğe sahip çevre köpükten üretilmiştir. Uzun süreli ve yüksek gerilmeye dayanıklı olarak üretilen 2 parça çekme halatına sahiptir. her yaş için kullanıma uygundur. Ergonomik tasarımı, kullanımı kadar muhafaza etmesini de kolaylaştırmaktadır. Hafif ve taşınabilir olması sayesinde her zaman ve her yerde kullanılmaya uygundur. body trimmer nasıl kullanılır?body trimmer temelde bölgesel fazlalıklardan kurtulmak için tasarlanmış bir spor aletidir. Kol, karın ve kalça bölgesini çalıştırır, bölgesel fazlalıkların erimesine yardımcı olur. Farklı aerobik hareketleri uygulamaya uygun olarak üretilmiştir. Dayanıklı elastik kauçuk sayesinde yüksek gerilme hareketlerine uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Body Trimmer Egzersiz Mekik Kondisyon Kürek Aleti ile Spor

Body Trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti koordinasyonlu bir şekilde mekik çekmeniz için özel olarak tasarlanmış bir egzersiz aracıdır. Body trimmer egzersiz aleti özellikle karın bacak ve kolların gelişimini destekleyerek vücudun sağlıklı gelişimine yardım eder. Pedal ve tutma kısmı yumuşak yapıda üretildiği için herhangi bir kayma yapmadan konfor deneyimi yaşatır. Emici özelliğinin yanı sıra tasarım kalitesi yüksek bir spor aletidir. Delta body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti uzun süre yüksek gerilim yaparak vücut kaslarınızı güvenli bir şekilde çalıştırır. 2 parça çekme halatı sayesinde aerobik yaparak forma girersiniz. Kullanıcıların geneline hitap eden bölgesel fazlalıklardan kurtulmak isteyen herkes için özel olarak tasarlanmış bir spor aletidir. Kol, karın ve kalça bölgesini sağlıklı bir şekilde çalıştırarak bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulmanıza yardım eder.

  • Forma Girmeniz İçin
  • Kaliteli Tasarım
  • Spor Alışkanlığınıza Uygun

Body Trimmer Jimnastik Egzersiz Mekik Kondisyon Kürek Aleti

Body Trimmer Jimnastik Egzersiz Mekik Kondisyon Kürek Aleti

Body Trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti dış kaplaması plastik kauçuk özelliği gösterdiği için uzun süre kullanım avantajı sağlar. Body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti gerilim hareketleri yaparak kürek eki çekmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Tutak kısmı yumuşak yapıda olup el ve vücut ergonomisine uygundur. Elastikiyet kazanacağınız rahat kullanım avantajı sağlayan yağ yakıcı bir üründür. Bd-trmmr-vbt6 hafif ve taşınabilir özelliği sayesinde istediğiniz her yere yanınızda götürerek güvenli bir kullanım deneyimi yaşarsınız. Uygun body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti fiyatı seçenekleriyle sahip olabileceğiniz bu ürün spor hareketlerini güvenli bir şekilde yapmanıza, elastikiyet kazanarak forma girmenize yardım eder. Kauçuk özelliği sayesinde sağlam yapı özelliği gösteren yüksek gerilim hareketleri için özel olarak yapılandırılan bir spor araç olarak kullanılır.

Body Trimmer Form Tutma Koordinasyon Aracı Özellikleri

Body Trimmer Form Tutma Koordinasyon Aracı Özellikleri

Body Trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti bölgesel yağlanmanın önüne geçerek sağlıklı gelişiminizi destekler. Body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti özellikleri bakımından zengin bir yelpazeye sahip olup yağ yakıcı özelliği ile dikkat çeken spor ve aktivite aracıdır. Spor yapmak için spor salonlarına gitme ihtiyacı duymadan vücudunuzdaki fazlalıklarınızdan kısa bir sürede kurtulabilirsiniz. Evinizin herhangi bir bölümünde rahat kullanım deneyimi yaşayarak vücudunuzu hızlı bir şekilde forma sokabilirsiniz. Az yer kaplayan yapısıyla alandan tasarruf edebileceğiniz, evinizin neredeyse her yerinde kullanabileceğiniz bir tasarım aracıdır. Body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti kullanımı oldukça pratik olup vücudunuzun özellikle kol, karın ve bacak bölgesi kaslarını çalıştırarak gelişimini hızlandırır. Güçlü kaslara sahip olmanın yanı sıra güne daha canlı ve zinde bir şekilde hazırlanırsınız.

Body Trimmer Kürek Aleti Kas ve Kemik Güçlendiricidir

Body Trimmer Kürek Aleti Kas ve Kemik Güçlendiricidir

Body Trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti vücudunuzu şekle sokarak hızlı gelişimine yardım eder. Sağlık onayından geçirilerek hijyenik ve sağlıklı bir kullanım garantisi sunar. Body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti kullananlar için özel olarak yapılandırılmış bir form tutma aracıdır. Dayanıklı yapı özelliği göstermekte olup uzun ömürlü bir kullanım avantajı sağlar. Kol ve vücut kaslarınızı oldukça güvenli bir şekilde çalışabileceğiniz vücut şekillendirici bir jimnastik aracıdır. Rahat ve sağlıklı kullanım deneyimi yaşayabileceğiniz mekik çekerek kol ve vücut bölgenizi çalışabileceğiniz fonksiyonel kullanım garantisi sunan yağ yakıcı bir spor aleti olmaktadır. Cihazın uzun ömürlü sağlam yapısının yanı sıra yüksek gerilim desteği sağlayan bir spor aktivite aracı olduğunu gösteren pek çok body trimmer jimnastik egzersiz mekik kondisyon kürek aleti yorumları yapılmıştır.