Delta 25 cm Dura-Strong Mini Pilates Topu Denge Egzersiz Topu

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Delta 25 cm Dura-Strong Mini Pilates Topu Denge Egzersiz Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Delta Spor Satıcı Ünvanı: DELTA SPOR DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062543600010 Vergi Kimlik Numarası: 2740625436
    Bu ürün Delta Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Delta 20, 25 ve 30 cm arasındaki pilates toplarını iç bacak, sırt egzersizi ve ısınma egzersizleri için kullanabilirsiniz.
  • Vücudunuzun egzersiz ve spor yapma ihtiyacının önemli bir kısmını bu pilates topu ile kolayca karşılayabilirsiniz.
  • 160 – 170 cm boyu olanlar için ideal top büyüklüğü 25 cm'dir.
  • Ürün Çapı: 25 cm
  • Ağırlığı: 128 gram
  • Malzeme: PVC
  • Paket Ölçüleri: 24 cm x 30 cm + 5
  • Renk: Siyah
  • Pilates topunu kuru, temiz, ılık bir ortamda saklamanızı ve ısıya maruz kalabileceği ortamlardan (radyatör, ısıtmalı parke, güneş gören pencere, lake veya vernikli yüzeylerden vb.) uzak tutmanızı tavsiye ederiz.
  • Kargo esnasında zarar görmemesi için havası inik bir şekilde gönderilmektedir.
  • Ürünümüzün temizliği nemli bir bezle silinerek yapılmalıdır.
  • Not: Şişirme pompası dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 25 cm
  • Renk Siyah
  • Tip Pilates Topu
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver

Delta 25 cm Dura-Strong Mini Pilates Topu Denge Egzersiz Topu

Pilates, birçok kişinin etkin şekilde yaptığı egzersizlerden biridir. Bu egzersiz hem sizi zinde tutar hem de fit kalmanız konusunda yardımcı olur. Ayrıca meditasyon gibi rahatlatıcı egzersizlerle birlikte yapabilme imkanı da vardır. Uygulama yaparken birkaç ekipmana ihtiyacınız olabilir. Bu ekipmanlardan en önemlisi pilates topudur. Bu araçlar vücudunuzun fitliğini daha rahat ve eğlenceli biçimde koruyabilirsiniz. Bu ekipmanın da iyisini almak oldukça önemlidir. Delta 25 cm pilates topu bu ekipmanın kaliteli olanlarındandır. Toplamda 25 cm ene sahiptir. Rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Şişirilebilir. Birçok renk seçeneği mevcuttur. Mor, yeşil, mavi, pembe, turuncu, siyah ve gri renklerinden istediğinizi seçebilme fırsatını size sunar. Çok kullanışlı bir modeldir. Renkleri de oldukça canlıdır. Delta markasından bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Şişirilebilir top
  • Birden fazla renk seçeneği
  • Rahat hareket imkanı

Kaliteli Delta 25 cm Dura Strong Pilates Topu

Kaliteli Delta 25 cm Dura Strong Pilates Topu

Pilates topları, egzersizlerin vazgeçilmezlerindendir. Yapılan aktiviteye daha çok eğlence katar. Böylece daha akıcı bir şekilde sıkılmadan egzersiz yapabilirsiniz. Delta 25 cm Dura-Strong Mini Pilates Topu Denge Egzersiz Topu siyah da bu egzersiz için rahatça kullanabileceğiniz pilates topu modellerinden birisidir. Bu top ağırlık yapmaz ve kolay hareket imkanını müşterilere sunar. Dura Strong özelliğe sahip olan ürünler kasların daha fazla çalışmasına, buna bağlı olarak da daha fazla güçlenmelerine yardımcı olur. Özellikle ana kaslarınızı güçlendirmek isterseniz bu ürün grubunu kullanabilirsiniz. Üründe dikkat edilmesi gereken önemli nokta 25 cm olmasıdır. Alırken istediğiniz ebatın bu olduğuna emin olduktan sonra almanız daha iyi olacaktır. Her egzersiz için olan ebatlar farklıdır. 25 cm topun da kullanılacağı yer ayrıdır. Buna göre seçim yaparsanız uygun ve etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Daha Kolay Egzersizler İçin Delta Pilates Topu

Daha Kolay Egzersizler İçin Delta Pilates Topu

Delta pilates topu ile egzersizlerinize farklı bir soluk getirebilirsiniz. Pilates topları egzersizlerde başlıca yer kaplar. Ürünün kalitesi ise ürün seçiminde önemli bir yere sahiptir. Delta pilates topu, elinize hem şişirme hortumu hem de yedek tıpası ile birlikte ulaşır. Bu yedek ekipmanlar ile top hakkında bir sorun yaşadığınızda, tıpası çıktığında veya kaybettiğinizde, topun şişkinliğinde azalma olduğunda hemen sıkıntıyı kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Delta 25 cm Dura-Strong Mini Pilates Topu Denge Egzersiz Topu siyah yorumları ürün hakkında müşteri memnuniyetini gösteren en önemli unsurlardan biridir. Bu yorumları okuyarak da bizzat alan kişilerden ürünün nasıl oluğu hakkında bilgi alabilirsiniz. Ürün yorumları tamamen objektif ve ürünü satın alan kişiler tarafından oluşturulur. Delta ürününü tercih eden birçok müşteri de memnuniyetini dile getirir. Bu markanın ürününü rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Delta 25 cm Mini Pilates Topu Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Delta 25 cm Mini Pilates Topu Uygun Fiyatlarla Trendyol’da

Pilates egzersizini omuz ve sırt ağrılarına sahip olanlar da yapabilir. Böylece ağrılarındaki azalmayı göreceklerdir. Aynı zamanda hamileler de rahatlamak için yapabilir. Bu egzersiz sizi rahatlatır ve fit kalmanız konusunda da size yardımcı olur. Delta pilates ve egzersiz topu da bu egzersizi yaparken size yardımcı olabilecek ekipmanlardan biridir. Ürünün birçok renk seçeneği vardır. Siyah renk normalde çok bulunmayan bir pilates topu olduğundan dolayı bu havalı rengi de tercih edebilirsiniz. Bu top ile egzersizlerinize daha farklı hareketler katabilir, egzersiz planınıza da farklı bir soluk getirebilirsiniz. Ürün, hem pilates yaparken hem de normal egzersiz rutininde rahatça kullanılabilir. Çok amaçlı bir üründür. Birçok ihtiyacınıza uygun olarak kullanabilirsiniz. Delta 25 cm Dura-strong Mini Pilates Topu Denge Egzersiz Topu siyah fiyatı hesaplı bir şekilde müşterilere sunulur. Sıralama ve filtreleme yöntemlerini kullanarak kolayca sipariş verebilirsiniz.