9
Yağlı Radyatör kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Delonghi Radıa S Comf Radyator Trrs1225

8.589 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.949 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.999 TL

Ürün Bilgileri

Delonghi Radıa S Comf Radyator Trrs1225

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstereyon Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ZORTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6636414501600013 Vergi Kimlik Numarası: 9990370324
    Bu ürün İstereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · 12 Dilimli Yağlı Radyatör · 2500 Watt – 1400 Watt – 1100 Watt Olmak Üzere 3 Farklı Isıtma Gücü · Güvenlik Termostatı · Oda Termostatı · Kablo Sarma Bölümü · 75 m° Alanı Isıtabilir

Ürün Özellikleri

  • Güç 2500 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Delonghi Trrs1225 12 Dilim Yağlı Radyatör

Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak özelliklere sahiptir. Kullanılan odanın havasını kurutmadan ideal ısıya ulaşmasını sağlar. Elektrik ile çalışan bu ürün, klasik kalorifer sisteminden farklı olarak içerisinde ısıyı yayması için su yerine yağ bulundurur. Delonghi TRRS 1225 12 dilim yağlı radyatör, gelişmiş petek tasarımı sayesinde muadillerine göre %35 daha fazla ısıtma olanağı sunar. Bu ürün, güvenlik sınırlarını aşmadan, aldığı tüm enerjiyi ısı elde edilmesi için kullanır. Geliştirilmiş özellikleri sayesinde bulunduğu kapalı mekânı hızlı bir şekilde ısıtır. Soğuk günlerde sağlıklı ve zahmetsiz ısınma imkânı verir. Yaşadığınız alanın görüntüsünü bozmadan, konforlu bir şekilde kullanmanız için biçilmiş kaftandır.

  • Radyatör üzerindeki petek sisteminde 12 adet dilim bulunur.
  • Kapalı alanda kullanımı uygundur.
  • Orta ölçekli odaların ısıtılması için kullanılabilir.

Delonghi Yağlı Radyatör Teknik Özellikleri Nelerdir?

Delonghi Yağlı Radyatör Teknik Özellikleri Nelerdir?

Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, beyaz rengi ile kullanılan her alana uyum sağlar. Üzerinde bulunan üç farklı güç ayarı ile odanızın sıcaklığını dilediğiniz gibi kontrol etmenize imkân verir. Isıtma gücü 1100 ile 2500 W arasında kullanılabilir. Orta ölçekli odalar için kullanımı uygun olan bu ürünün kapasitesi ise 75 m³ olarak belirlenmiştir. Delonghi 12 dilim yağlı radyatör boyutları 16 x 59,2 x 65 cm’dir. Ağırlığı ise 9,9 kg’dır. Anti-frost özelliği sayesinde çok düşük sıcaklıklarda bile kullanım imkânı sağlar. Radyatör üzerinde bulunan 6 kademeli ve ayarlanabilir olan termostatı sayesinde oda ısısını incelikle ayarlayabilirsiniz. Bu termostat sayesinde oda sıcaklığı tam olarak sizin istediğiniz seviyede olacaktır. İdeal ölçülerde olan kablo uzunluğu ile kullanım pratikliği sunar. Kablo saklama haznesi ürünün üzerindedir.

Delonghi Yağlı Radyatör Comfort Temp Nedir?

Delonghi Yağlı Radyatör Comfort Temp Nedir?

Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, comfort temp özelliğine sahiptir. Bu özellik, tek tuş ile kontrol edilen radyatörün yüksek ısıyı düşük enerji ile üretmesine imkân verir. Yağlı radyatör, altında kolay taşınmasını sağlayan 4 adet tekerlek barındırır. Bu tekerlekler, ürünün sabit bir şekilde kullanılması istenildiği takdirde katlanabilme özelliğine sahiptir. Radyatörün devrilme, düşme ve çarpma riskine karşı güvenlik mandalı bulunur. Bu sayede ürünü, güvenli bir şekilde, hiçbir endişe yaşamadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, yüksek performanslı ve sessiz çalışan bir ısıtıcıdır. Kısa süre içerisinde düşük enerji sarfiyatı ile yüksek ısı elde edilmesine yardımcı olur. Soğuk günlerde odanın hızlı bir şekilde ısınmasını sağlayarak hasta olmanızı engeller. Ergonomik tasarımı sayesinde rahat kullanım olanağı sunar. Mevsim geçişlerinde odanızın ideal sıcaklıkta kalmasına yardımcı olur.

Delonghi Yağlı Radyatör İlk Nasıl Çalıştırılır?

Delonghi Yağlı Radyatör İlk Nasıl Çalıştırılır?

Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, çalıştırılması oldukça kolay ve pratik bir ısıtıcıdır. İlk kullanım esnasında radyatörden çatırdama seslerinin gelmesi doğaldır. Bu sesler çalıştırılmasından sonra 15-20 dakika devam edebilir. Radyatörü kullanmadan önce, ısıtılacak olan odaya taşınmasının ardından 24 saat boyunca çalıştırılmaması önerilir. Radyatördeki yeni ürün kokusunu gidermek için ilk kullanım sırasında maksimum güçle, 2 saat boyunca çalıştırmanız tavsiye edilir. Ayrıca, radyatörü prizin yakınına yerleştirmeniz tavsiye edilmez. Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, yenilikçi ve ileri teknolojik özellikleri sayesinde oldukça ilgi çekici bir üründür. Delonghi TRRS 1225 12 dilim yağlı radyatör yorumları kullanıcıların bu ürünü beğendiklerini kanıtlar niteliktedir. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları sipariş vermeden önce detaylı bilgiler bulabileceğiniz bir kaynaktır. Bu bölümü okuyarak ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Delonghi 12 dilim yağlı radyatör, güvenli alışveriş noktası olan Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Çeşitli kategorilerde yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek alışverişlerinizi uygun fiyatlı olarak tamamlayabilirsiniz.