Delonghi Sw12ac.s Multigrill Easy Izgara ve Tost Makinesi

5.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299 TL5.886,94 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.749 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.995 TL

Ürün Bilgileri

Delonghi Sw12ac.s Multigrill Easy Izgara ve Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Premium Sepet Satıcı Ünvanı: KIYANUS EV ALETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642004911000018 Vergi Kimlik Numarası: 6420049110
    Bu ürün Premium Sepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri: Gerilim 220-240 v güç 800 w plaka döküm ısıtıcı plakalar yapışmaz kaplama yapışmaz yüzey waffle özelliği var garanti 2 yıl garantiaçıklama model kodu sw12ac.S entegre ısı fonksiyonları entegre ısı fonksiyonları sayesinde ısı çabuk ve eşit şekilde yayılarak mükemmel pişirme performansı sağlar. 2 plaka seti 2 plaka seti ile her yemekte mükemmel pişirme:Izgara plakalar et, balık ve sebzeler için idealdir, tuzlu ya da tatlı waffle yapmak için waffle plakalarını kullanabilirsiniz. Kolay ve hızlı temizleme yağ damlatmaı haznesi ve tüm plakalar tamamen çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Entegre yağ damlatma haznesi entegre yağ damlatma haznesi pişirme sırasında damlayan yağı toplayarak sağlıklı pişirme sağlar. Ekstra derin ızgaralar derin ve birbirine bağlı waffle plakaları ile taşma olmadan daha kalın wafflelar tarif kitabı uygulaması ıphone ve android uyumlu tarif kitabı uygulaması sayesinde cep telefonunuzdan veya tabletinizden yeni tarifler keşfedin. Kompakt tasarım küçük ve kompakt : Ürün kolayca kaldırılabilir ve toplanabilen güç kablosu ile kolaylıkla saklanabilir. 2 set plaka ile farklı yemek opsiyonu: Izgara ve waffle entegre ısı fonksiyonları ile eşit ısıda hızlı pişirme kompakt tasarımı ile mutfakta yer kaplamaz. Çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar ile kolay temizleme entegre yağ damlatma haznesi sayesinde sağlıklı pişirme voltaj/frekans (v~hz): 220-240 v / 50-60 hz giriş gücü (w): 800 plaka malzemesi: Döküm kontrol: mekanik tepsi boyutları (exb) (cm): 270x140 kapesite : 2 tost veya 2 waffle

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 4
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Plaka Kullanımı Tek Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy Izgara Ve Tost Makinesi

Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy Izgara Ve Tost Makinesi

Delonghi SW12AC.S çalışmaya başladığı hızlı şekilde ısınması ve tost pişirmenin yanı sıra gıda pişirmede büyük kolaylık sağlama özelliği ile kullanım kolaylığı sağlar. Üretiminde tabi tutulan dayanıklılık testleri nedeni ile kullanım ömrü uzundur ve diğer tost makinelerinden bu özelliği ile ayrılır. Multigrill özelliği ile ise çok sayıda besini kısa sürede pişirir.

  • 800 Watt
  • Çıkarılabilir ızgara tabanları
  • Granit plaka özelliği

Delonghi Multigrill Izgara ve Tost Makinesinin Teknik Özellikleri

Delonghi Multigrill Izgara ve Tost Makinesinin Teknik Özellikleri

Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy ızgara ve tost makinesi oldukça pratik ve sadece birkaç dakika ısınma süresi sonrasında pişirmeye hazır hale gelir. Delonghi’nin SW12AC.S modelinin tercih edilmesindeki en büyük sebep hızlı ve pratik olmasıdır. Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy 800w olmasına rağmen, tostu oldukça iyi şekilde pişirebilir. Çoğu insanın tercih ettiği gibi kenarlarının çıtır çıtır, ortasının ise yumuşak olmasını sağlar. Ayrıca Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy ızgara özelliği ile sabah kahvaltılarında omlet yapılabilmesini mümkün kılıyor. Omlet dışında salam, sucuk, sosis ve jambon gibi şarküteri ürünleri de kolaylıkla pişirilebilir. Bu nedenle hem tost yapmak için hem de ızgara özelliği için rahatlıkla faydalanılabilir bir üründür. İdeal olan boyutları nedeniyle tezgâh üzerinde çok fazla yer kaplamaz, modern tasarımı ile mutfakla bütünleşir ve şık bir görünüm verilmesine sebep olur. Oldukça kaliteli granitten yapılan ızgara kısmı ise birbirinden kolayca ayrılabilen parçalardan oluşur. Bu nedenle kolayca ve zahmetsiz şekilde temizlenebilir.

Delonghi SW12AC.S Multigrill Granit Kaplama Özellikleri

Delonghi SW12AC.S Multigrill Granit Kaplama Özellikleri

Delonghi SW12AC.S Multigrill özelliklerinden biri de granit kaplaması. Granit kaplama adının çağrıştırdığı şekilde doğal bir taşla yüzeyin kaplanması anlamına gelmiyor. Ana madde olarak yine teflon yapımında kullanılan PTFE’den elde edilen granit kaplama ürüne hem ekstra dayanıklılık hem de daha modern bir görünüm verir. Teflon kaplamanın granit görünümlü şekilde kaplanması ile oldukça şık bir tasarım elde edilir. Aradaki en büyük fark Delonghi SW12AC.S tost makinesi kaplamasında kullanılan teflonun katmanlarının normalden daha fazla olmasıdır. Bu da Delonghi SW12AC.S kullananlar için uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Hem şık tasarımı hem de uzun süreli dayanıklılığı ile Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy 800w tost makinesi sıklıkla tercih edilen ızgara özellikli tost makinelerindendir. Ayrıca tost makinesinin plakalarının kolaylıkla çıkması, temizliği açısından da ayrı bir avantaj sağlar. Üst kapağının hareketi için tasarlanan eksen, pratik kullanımı artırmak için özellikle eklenmiştir. Izgara fonksiyonu için de pişirme kalitesi ve hızı muadillerine göre oldukça iyidir. Delonghi SW12AC.S Multigrill Easy tost makinesi yorum yapılması gerekirse hem kaliteli, hem pratik hem de oldukça uzun ömürlüdür denebilir.

Delonghi ve Trendyol İşbirliği

Delonghi ve Trendyol İşbirliği

Trendyol bünyesinde bulunan Delonghi SW12AC.S çeşitleri tüketiciye oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunar. Delonghi SW12AC.S kullanımı açısından kolay olduğu kadar uygun fiyatlarıyla da ayrı avantajlar sunar. Trenyol üzerinde bulunan ürünün sayfasında görülebilen Delonghi SW12AC.S yorum memnuniyet oranları ve puanları da oldukça yüksektir. Çok sayıda kişinin kullandığı ve ardından yüksek memnuniyet yorumu yaptığı Multigrill Easy SW12AC.S tasarımı, pratik oluşu ve kalitesi ile kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünler arasındadır. Delonghi SW12AC.S fiyatları oldukça ekonomiktir, sadece Trendyol müşterilerine özel düzenlenen kampanyalar ve sürpriz indirimlerle de adından sıkça söz ettirir. Bilinen ve güvenilir mutfak aletleri markaları arasında üst sıralarda bulunan Delonghi ve Trendyol işbirliği ile tüketiciye en avantajlı kampanya ve fiyatlar sunulur. Her zaman tüketicinin yanında olan Trendyol, ürünü almadan önce de aldıktan sonra da sağladığı garanti ve güven şartları ile firmalar ve tüketiciler arasındaki en güvenli köprü görevini görmektedir. Tüm Delonghi ürünleri, en cazip fiyatlar, kampanyalar ve indirimler için Delonghi Trendyol işbirliğini takipte kalın! Trendyol müşterilerine özel ayrıcalıklardan haberdar olmak için beğendiğiniz ürünü favorilerinize ekleyin ve cazip kampanyaları bekleyin!