Delonghi Cgh1012.d Izgara Tost Makinesi

16.599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.184 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Delonghi Cgh1012.d Izgara Tost Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAR Home&Tech Satıcı Ünvanı: AYŞE PARLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7220632435
    Bu ürün PAR Home&Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2001 Watt ve Üzeri
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Gri
  • Izgara Özelliği Var
  • Ekmek Dilim Kapasitesi 6+
  • Isı Ayarı 5 Kademeli
  • Plaka Kullanımı Çift Yönlü
  • Çıkarılabilir Plaka Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Delonghi CGH912 Izgara ve Tost Makinesi

Delonghi CGH912 Izgara ve Tost Makinesi

Delonghi CGH912 pratik kullanımı, kolay muhafaza edilebilmesi, pişirme ve ısınma süresi gibi özellikleri ile son zamanların en çok öne çıkan küçük ev aletlerindendir. Delonghi CGH912 ızgara ve tost makinesi kullanılarak hem tost hem de ızgara çok sayıda gıda pişirilebilir. Aynı anda 3 tostun ve istenilen şarküteri ürünlerinin pişirilebilmesi ayrıca tercih edilme sebebidir.

  • 750 watt güç
  • Izgara şeklinde pişirme yüzeyi
  • Kablo saklama yuvası

Delonghi Izgara ve Tost Makinesi Teknik Özellikleri

Delonghi Izgara ve Tost Makinesi Teknik Özellikleri

CGH912 tost makinesi pişirme özelliklerinin yanı sıra sahip olduğu teknik özellikler ve kullanım kolaylığı ile de dikkat çeken bir üründür. 750 watt güç kapasitesine sahip olan Delonghi CGH912 tost makinesi alt ve üst tabakasının tamamen açılabilmesi sayesinde farklı besinlerin aynı anda ızgara yapılabilmesine olanak verir. Kaymaz ayak özelliği, ızgara olarak da kullanılan pişirme yüzeyi kullanımında kolaylık sağlar. CGH912 Delonghi hem ısıya dayanıklı hem de ergonomik özellikleri olan bir tutma sapına sahiptir. Delonghi CGH 912 ızgara ve tost makinesinin kompakt şekilde tasarlanması ayrıca pratik olma özelliğini sağlar. Kilitleme sistemi ve istendiğinde dik şekilde de muhafaza edilebilmesi, fazla yer kaplamasını engeller. Bir de kablo saklama yuvası olan tost makinesi kullanılmadığında istenmeyen bir kablo görüntüsüne de yol açmaz. Üzerinde bulunan termostatı ve ikaz ışığı ısı ayarlanması konusunda yardımcı ve gerektiği zamanlarda uyarıcı görevini üstlenir. Tüm bu özelliklerinden dolayı, muadillerine ve benzer güçte olan tost makinelerine göre oldukça iyi bir performansa sahiptir.

Delonghi CGH912 Hem Şık Hem Pratik

Delonghi CGH912 Hem Şık Hem Pratik

Delonghi CGH912 özellikleri ve kullanıcı memnuniyeti bakımından incelendiğinde oldukça yüksek puanlara sahip olduğu görülür. Deloghi’nin yıllardır süregelen tecrübesi ile ürettiği tasarım harikası olan küçük ev aletleri Delonghi CGH912 kullananlar için her zaman vazgeçilmez olmuş, kullanıcıların mutfaktaki en büyük yardımcılarından biri haline gelmiştir. Delonghi ızgara ve tost makinesi ile klasik tost yapılabildiği gibi farklı besinlerde ızgara şekilde pişirilebilir. Köfte, tavuk, balık, sabah kahvaltısı için küçük omletler hatta somon ızgara bile pişirebilme özelliğine sahip olan Delonghi, pişirme tabakalarının yapışmaz özelliğe sahip olması nedeni ile de kolayca temizlenebilir. Kullanıcıların en çok dikkat ettiği özelliklerden birisi olan yanmaz ve yapışmaz taban ve kolay temizlik özellikleri CGH912 tost makinesinde bulunur. Tost ve ızgara makinesinin çabuk ısınma özelliği ile hızlı bir kahvaltı ya da gün içinde istenilen atıştırmalıklar kolay şekilde hazırlanabilir. Pratik ve kolay yemek yapılabilmesine onay sağlayan Delonghi bu özelliği ile de mutfakta zaman geçirmeyi sevenlerin en sevdiği küçük ev aletlerinden birisi olmuştur.

Delonghi Tost Makinesi CGH912 Yorumları

Delonghi Tost Makinesi CGH912 Yorumları

Delonghi CGH912 çeşitleri ile de çok farklı seçenekler sunan bir üründür. Delonghi Multigrill CGH912 olarak da bilinen ve ızgara yapılabilen ürün sayesinde unutulmaz kahvaltılar ve akşam yemekleri hazırlamak mümkündür. Delonghi CGH912 kullanımı konusunda da çok sayıda yorum bulunur. Kullanıcıların en çok sevdiği özellik ise kapaklarının tamamen açılması ve bir tarafında ekmeğin, diğer yanında çeşitli sebze ve şarküteri ürünlerinin birbirine karışmadan ve aynı anda rahatlıkla hazırlanabilmesi imkânına sahip olmasıdır. Ayrıca hızlı şekilde ısınma, çabuk pişirme gibi özellikler de ayrıca pratiklik ekler. Bu nedenle Delonghi tost ve ızgara makinesi en çok satın alınan ve en iyi yorumlara sahip olan ürünler arasında öne çıkmaktadır. Oldukça şık bir tasarıma ve ergonomik bir yapıya sahip ürün ise cazip fiyat avantajları ile Trendyol kullanıcılarına özel fiyatlandırılmaktadır. Delonghi CGH912 fiyat konusunda özel kampanyalar ve fırsatları Trendyol sayesinde tüketiciye sunmaktadır. Ürünün aldığı iyi yorumlar, müşteri memnuniyeti puanları, Trendyol ile kolay ulaşılabilir olması, kalitesi ve uzun süre kullanılabilme özelliği ise tercih edilmesindeki en büyük sebeplerden olmuştur.