Delonghi Kg79 Kahve Öğütücü

3.499 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.539 TL
10 saat 55 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.799 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.259,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Delonghi Kg79 Kahve Öğütücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Partcaci Satıcı Ünvanı: ROKS OTOMOTİV YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735067432100020 Vergi Kimlik Numarası: 7350674321
    Bu ürün Partcaci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnceden iriye istenen ayarı seçmek için öğütme derecelerine sahip dişli öğütücü. En çok 12 fincan yapar. Açma/Kapatma düğmesi. Fincan seçme düğmesi. Çekirdek kabı kapasitesi: 120 g. Şeffaf çekirdek kabı ve üst kapak. Şeffaf ve çıkarılabilir toz kabı. Kolay kavramak için kauçuk düğmeler. Bağımsız kablo saklama. Ünitenin yerinde durması için kauçuk Teknik Özellikler Boyutlar (gxdxy) (mm):160x130x260 Ağırlık (Kg): 1,5 Maksimum Giriş Gücü (W): 110 Gerilim/Frekans (V-Hz) : 220/240-50/60 Gövde: siyah plastik Ekran/Kontroller: Açma/Kapatma düğmesi Öğütme Mekanizması: paslanmaz çelik düz dişli öğütücü Ayarlanabilir Öğütme: 1 ila 16 Çıkarılabilir dişliler: ? Maks. öğütülmüş fincan sayısı: 12 fincan Çekirdek haznesi kapasitesi: 120 Öğütülmüş kahve kabı(g): 150 Temizleme fırçası: ?

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Delonghi KG79 Kahve Öğütücü

Teknoloji gelişirken insanların yaşamında arz talep durumuna bağlı olarak birbirinden farklı ürünler çıkar. Kahve, yediden yetmişe dünyanın birçok yerinde vazgeçilmez olan bir içecek türüdür. Nitekim özellikle son yıllarda çeşitliliğin artması, beraberinde yeni bilgileri de getirir. Bunların başında açık olan kahvenin alındıktan sonra hızla tüketilmesi gerektiğidir. Aksi halde özellikle doğru saklanamaması durumunda hem bayatlar, hem de lezzetini kaybeder. Bu noktada da özellikle kendi kahvelerini kendilerini öğütmek isteyenler için Delonghi KG79 kahve öğütücü ideal bir tercihtir. Son sistem teknoloji ile tasarlanan bu ürün, sıcak içecek hazırlamak için uygundur. Kaliteli öğütme performansı ile beğeni toplayan bu modeli gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Çift yönlü özel güvenlik sistemi
  • Isınma yapmayan özel tasarım
  • Öğütme işlemi sırasında kaybolmayan kahve çekirdek aroması

Beğenilen Delonghi KG79 Kahve Öğütücü Özellikleri

Beğenilen Delonghi KG79 Kahve Öğütücü Özellikleri

Kahve öğütücü Delonghi güvencesi ile satışa sunulan bir üründür. Standartlarına uygun bir biçimde üretilerek tüm testlerden geçtikten sonra satışa sunulur. Konik öğütme sistemi, öğütme derecesi ayarlayıcısı bulunur. Öğütülecek kahve miktarı sorun sıkıntı olmadan rahatlıkla ayarlanır. Normalde bu öğütücü, 2 bardak ile 12 bardak arasında kahve öğütme miktarına sahiptir. Kişiler, diledikleri miktarda kısa bir sürede kahve öğütülerek tüketebilir. Çift taraflı olan güvenlik sistemi her türlü riske karşı gerekli tüm önlemleri alır. Şeffaf kapak hem göze hoş gelir hem de yapılan öğütmeyi izlemenin keyfinin çıkarılmasını sağlar. Kahve öğütücünün önemli özelliklerinden bir tanesi, hafif olmasıdır. Kahve öğütüldüğü zaman otomatik olarak başka bir işlem yapmaya gerek kalmadan makine durur. Maksimum fincan sayısı 12’dir. Delonghi KG79 kahve öğütücü KG79 toplamda 120 gr çekirdek haznesi olan bir kahve öğütücüsüdür.

Delonghi Kahve Öğütücü Kullanmanın Avantajları

Delonghi Kahve Öğütücü Kullanmanın Avantajları

Kahve öğütücü Delonghi KG79 bilhassa kahvesini bayatlamadan içmek isteyenler için son derece doğru bir tercihtir. Bunun yanı sıra ergonomik tasarımı ile ilk defa böylesi bir ürünü kullanacak olan kişiler bile rahatlıkla sorun sıkıntı olmadan kullanabilir. KG79 kahve öğütücü kullanıldıktan sonra parçalarından kolayca çıkarılarak rahatça yıkanabilir. Elde yıkamaya da bulaşık makinesinde yıkamaya da son derece uygun olan bir üründür. Yanlışlıkla kahve haznesi yerinden çıksa bile herhangi bir sorun oluşmaz. Dual safe system kahve temizleme fırçasının olması, ürünün işleri kolaylaştıran yönlendiren özelliklerinden bir tanesidir. 13x16x26 boyutlarında olan ürün, fazla yer kaplamaz. Aynı zamanda sadece 1.5 kg ağırlığı vardır. 110 Watt giriş gücü vardır. Tüm parçalarında üst segmentte yer alan birinci sınıf malzeme kullanıldığı için evlerde ve işyerlerinde güvenle kullanılabilir.

Bütçe Dostu Delonghi KG79 Kahve Öğütücü Fiyatları

Bütçe Dostu Delonghi KG79 Kahve Öğütücü Fiyatları

Delonghi KG79 kahve öğütücü fiyat olarak bakıldığında bütçe dostu bir üründür. Satın alındıktan sonra uzun zaman performans sergileyen bir modeldir. Müşteri yorumlarına bakıldığında yıllarca kullanıp sorun yaşamadığını söyleyenlerin sayısı bir hayli fazladır. Kahve tutkunları için ideal olan üründür. Yaz tatillerinde dahi yanınızda götürebileceğiniz bir makinedir. Aynı zamanda uygun fiyatı ile birden fazla satın alınabilir. Kullanılmadığı zaman bile dekoratif olarak ortaya son derece hoş bir görüntü çıkar. Tüm mutfakların vazgeçilmez bir parçasıdır. Leke tutmaz, kolay kirlenmez ve hem elde hem makinede yıkanabilir. Sıcak ve aromasını sonuna kadar içeceğiniz eşsiz kahve deneyimi sunar. Kişinin bu deneyimi, kendi mekanında dilediği zaman yaşamasını sağlar. Bu çok özel öğütücüyü Trendyol’dan dilediğiniz zaman sipariş vererek keyifle kahve içmenin tadını çıkarabilirsiniz. Hakkında yapılan müşteri yorumlarından yararlanarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.