LarinHome Yapışkanlı Metal Kapaklı Tuvalet Kağıtlık Lrn467

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

LarinHome Yapışkanlı Metal Kapaklı Tuvalet Kağıtlık Lrn467

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LarinHome Satıcı Ünvanı: VİLDAN ÖZKARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2765041731600001 Vergi Kimlik Numarası: 6980562615
    Bu ürün LarinHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tuvalet kağıdı rulosunu saklamak için tasarlanmış yapışkanlı bir tuvalet kâğıtlığıdır. Yapışkanlı kısmı sayesinde kolayca duvara monte edilebilir. Ürünü kullanmadan önce, yapışkan kısmın etkili olması için yüzeyin temiz, kuru ve düzgün olması gerekmektedir. Yapışkan kısmı duvara yapıştırıldıktan sonra, ürünün güçlü yapışması için 6 ila 12 saat beklenmelidir. Bu süre boyunca, yapışkanın tam olarak etkili olması için dokunmamaya özen gösterilmelidir. Bu tuvalet kâğıdı rulosu tutucusu, şık ve modern bir tasarıma sahiptir ve tuvaletinizdeki dekorasyonunuza uyum sağlayacak şekilde siyah renkte üretilmiştir. Ürün, tuvalet kağıdı rulolarınızı düzenli bir şekilde saklamak için ideal bir yüzey sunar. Ayrıca, yapışkanlı olması sayesinde, duvarlara delik açmadan kullanabilirsiniz. Ürün, dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve suya ve nemli ortamlara karşı dayanıklıdır. Bu nedenle, tuvaletinizde uzun süre kullanabileceğiniz bir aksesuar olarak hizmet verecektir. Tuvalet kağıdı rulosu tutucusu, kullanımı kolay ve bakımı basittir, ayrıca tuvaletinizin daha düzenli ve estetik görünmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Yapışkanlı Metal Kapaklı Tuvalet Kağıtlık

Ev ve iş yerlerinde tuvalette hijyen sağlamak için pek çok ürün kullanılır. Bu ürünler arasında bulunan tuvalet kağıtları oldukça önemlidir. Banyo ve tuvalet gibi alanlarda kullanılan ürünlerin hem hijyen hem de dağınıklık açısından muhafaza edilmesini sağlayan eşyalar oldukça önemlidir. Ayrıca tuvalette kullanılan bazı aksesuarlar, alanın işlevsel kullanılması için gereklidir. Yaşam alanlarında tuvalet ile banyo genellikle aynı alan içerisinde bulunur. Tuvalet ihtiyacı sonrasında tuvalet kağıdına gerek duyulur. Tuvalet kağıdı ise hoş ve düzenli görünüm açısından önemli bir dizayn gerektirir. Banyo ve tuvaletlerde birçok düzenleyiciler kullanılır. Bu düzenleyiciler arasında Yapışkanlı metal kapaklı tuvalet kağıtlık tam olarak ihtiyacı karşılar. Tuvalet kağıdının daha güzel bir şekilde durmasını sağlar ve dağılmasını önler.

  • Metal krom kapak
  • Güçlü ve dayanıklı yapışkan
  • Vida ve montaj gerektirmez

Yapışkanlı Metal Tuvalet Kağıtlık Avantajları

Yapışkanlı Metal Tuvalet Kağıtlık Avantajları

Yapışkanlı metal kapaklı tuvalet kağıtlık kullananlar ürünün kullanımının kolay ve boyutunun oldukça uygun olmasından memnun olduklarını paylaşırlar. Ürün, kullanılmak istenen alana hoş, zarif ve şık görünüm sağlar. Modern duruşu ve metal rengi ile her türlü alana yakışır. Vida ve montaj gerektirmeden kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü güçlü yapışkanı sayesinde kısa bir süre içinde istediğiniz alana konumlandırabilirsiniz. Kabartmalı ve düz fayans kullanılmış olan evlerde güçlü yapışkanı sayesinde rahatlıkla kullanım sağlanabilir. Ürün söküldüğünde sabitlenmesini sağlayan yapışkanı, fayans veya duvar üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Kullanılan yüzeyde leke bırakmaması ürünün tercih edilirliğini artırır. Kullanım açısından vidasız olması ve herhangi bir montaj gerektirmemesi evine değer veren kişilerin memnun olmalarını sağlar. Gri metalik rengiyle farklı aksesuarlarla uyum sağlaması da ürünün bir diğer avantajıdır. Ürünü inceledikten sonra dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.

Yapışkanlı Metal Tuvalet Kâğıtlık Yorumları

Yapışkanlı Metal Tuvalet Kâğıtlık Yorumları

Yapışkanlı metal kapaklı tuvalet kağıdının birçok önemli özelliği bulunur. Ürünün dikkat çeken özellikleri arasında güçlü ve dayanıklı yapışkanı bulunur. Bu sayede kullanım ömrü uzun olur. Metal kapağı sayesinde zarif ve şık görünümüyle dikkat çeken bir üründür. Yapışkanlı metal kapaklı tuvalet kağıtlık yorumlarına bakıldığında ürünün kapak kısmının krom metal özelliği sayesinde kolayca silinebilir olduğuyla ilgili olumlu dönüşler bulunduğu görülebilir. Ürün temizlendikten sonra üzerinde iz kalmaz. Bu da ürünün beğenilen özellikleri arasındadır. Paslanmaz yapısı sayesinde tuvalet gibi su bulunan bir alanda kullanılmasını mümkün kılar. Hem sabit hem de istendiği zaman kolayca çıkarılabilecek bir ürün olması avantaj sağlar. Krom kaplama, metal görüntüsüyle oldukça dikkat çeker. Farklı stilde dekore edilmiş tuvaletlere uyum sağlaması da taşınma durumunda kullanmaya devam etmenizi mümkün kılar.

Yapışkanlı Metal Tuvalet Kâğıtlık Fiyatı

Yapışkanlı Metal Tuvalet Kâğıtlık Fiyatı

Evde, iş yerlerinde ve birçok yerde kullanılan yapışkanlı metal kapaklı tuvalet kağıtlık fiyatı oldukça uygun bir aralıkta tutulur. Bu sayede isteyen herkes ürünü satın alabilir. Her daim kolaylık sağlayan ürün pratik ve rahat kullanım avantajı sağlar. Ayrıca ürünün üzerinde bulunan metal kapağı sayesinde tuvalet kağıdına gelebilecek zarara karşı koruma sağlar. Vida ve montaj gerektirmeyen bu ürünün yapıştırma işlemi kolay olduğu için zamanınızı almaz. Modern tasarımı ve boyutu küçük ölçülü tuvaletlerde de kullanılmasını sağlar. Ürünün sağlam olması dayanıklılığını arttırır. Banyo ve tuvalete yakışan şık bir aksesuar ve iyi bir düzenleyici olarak kullanılır. Avantajlı boyutu ve hafif yapısıyla kısa sürede ve zahmetsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Her bütçeye uygun olan, kaliteli ve kullanışlı yapışkanlı metal kapaklı tuvalet kağıtlık satın almak istiyorsanız bu işlemi Trendyol’dan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.