DEKORAKS Akordeon Kapı, Akağaç Ahşap Desenli, 87x200cm

3.950 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

DEKORAKS Akordeon Kapı, Akağaç Ahşap Desenli, 87x200cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKORAKS AKORDEON KAPI Satıcı Ünvanı: DEKORAKS DEKORASYON VE İNŞAAT SANAYİ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166030205100015 Vergi Kimlik Numarası: 1660302051
    Bu ürün DEKORAKS AKORDEON KAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.Sınıf ve %100 yerli üretimdir. Yedek parça ve ilave malzeme tedariği çok kolay ve uygun fiyatlıdır. Kaliteli sert pvc den üretilen ana panel kalınlığı dıştan dışa 12mm ve genişliği 15cm dir. Katlanmayı sağlayan ara bağlantı profilleri (menteşe), ana paneller gibi sert pvc profil olduğundan yumuşak conta cinsi bağlantılardan çok daha sağlamdır. Plastik anahtarlı kol & kilit standarttır. Kol & kilit aksesuarında görsellere göre farklılıklar olabilir. alternatif ahşap desenli renkleri mevcuttur, düz renklere göre %10 civarında fiyatları artış gösterir. Sağlam ve kalın ray profili içerisinde hareket eden, her yöne serbest dönebilen büyük tip tekerlekler sayesinde çok daha rahat çalışır ve büyük özel ölçülerde yapılabilir. Genişlik ( en ) olarak 87cm, 102cm gibi her bir ana panel ilavesinde artan 15cm aralıklı ölçülerde düze yakın bir şekilde kapanır. Genel olarak akordeon kapılar az veya çok kapandığında potlu durur. isteğe bağlı olarak üst rayı ve tekerlek bağlantılarını gizlemek için, kapıda kullanılan dar panel ve menteşe profili ile üst pervaz yapılır. Akordeon kapıların alt kısmı normalde boştur fakat istenirse, özellikle çok geniş ölçülerde kapının altına gümüş veya altın rengi alüminyum alt ray yapılabilir. akordeon kapılar beton, fayans, ahşap veya metal yüzeylere kolayca monte edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Boyut/Ebat 87x200-87x250
Geri Bildirim Ver