Dekor Boya Rulo 25cm

130 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (56)
1.500 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dekor Boya Rulo 25cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mordus Yapı Market Satıcı Ünvanı: MORDUS İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623089716300001 Vergi Kimlik Numarası: 6230897163
    Bu ürün Mordus Yapı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25 cm rulo

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dekor DHKLQRX4 Eksport Saten 25 cm Rulo

Dekor Eksport 25 cm saten rulo, boya badana işlemlerini gerçekleştirirken kullanıcılara pratiklik sağlayan bir araçtır. Ürün kaliteli ham maddelerle üretilmiştir. Dekor 25 cm rulo hem profesyonel boya ustalarının hem de amatörlerin kullanımına uygundur. Üzerindeki saten yapı boyanın pürüzsüz bir şekilde sürülmesini sağlar. 25 cm genişliğindeki fırça hem dar hem de geniş alanların boyanması için idealdir. Ergonomik yapısı kenar ve köşelerde de yüksek performans sunar. Dekor marka kalitesiyle imal edilen ürün uzun süreli kullanım sağlar. Sapı, gövdesi ve rulo kısmı son derece sağlamdır. Rulo duraksama yapmadan akışkan bir şekilde yüzey üzerinde hareket ettirilebilir.

  • Ölçü: 25 cm
  • Tip: Rulo
  • Uygunluk: Saten ve su bazlı boyalar

Dekor 25 cm Eksport Saten Rulo Özellikleri Neler?

Dekor 25 Cm Eksport Saten Rulo Özellikleri Neler?

Dekor Eksport 25 cm köşe rulosu kalitesi ve dayanıklılığıyla bilinen üst düzey bir üründür. İdeal genişliği duvar, pencere, kapı gibi alanlarda hızlı sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ergonomik tasarımı daha dar alanlarında boyanmasına imkân verir. Tutma sapı el anatomisi düşünülerek geliştirilmiştir. Dekor Eksport 25 cm rulo sağ veya sol elle rahatça kullanılabilir. Uzun sapı ekstra bir aparata ihtiyaç duymadan boyayı yeterli yüksekliğe kadar ulaştırmanızı sağlar. Kaliteli rulosu boyaya etkin bir şekilde tutunur ve akmadan duvara sürülebilir. Rulonun hareket kabiliyeti rahat bir şekilde zemin üstünde ileri geri hareket ettirilebilmesini sağlar. Ürün bu anlamda amatörlerin olduğu kadar boya profesyonellerinin ihtiyaçlarını da fazlasıyla karşılar. Saten rulo fırça izi bırakmadan yenilemek ya da renklendirmek istediğiniz alanlarda değerlendirebileceğiniz bir araçtır.

Dekor 25 cm Eksport Saten Rulo Kullanımı Nasıl?

Dekor 25 Cm Eksport Saten Rulo Kullanımı Nasıl?

Dekor Eksport 25 cm saten ruloyu kullanmak için öncelikle boyayı rulo ağzının sığabileceği bir kaba aktarmak gerekir. Ardından rulo kap içerisine daldırılır. Sonrasında boyanacak alana sürülür. Rulo ergonomik tasarımı sayesinde kenar ve köşelerin de kusursuz bir biçimde renklendirilmesini sağlar. Dekor Eksport 25 cm saten rulo özellikle su bazlı boyaların sürülmesi için tasarlanmıştır. Ürün düz zeminlerde leke veya iz bırakmadan kusursuz sürüm gerçekleştirir. Profesyonellerin elinden düşürmediği bu rulo fırça, kendi işini kendisi yapmak isteyen bireylerinde üst düzey iş çıkarmasını sağlar. Ürün her yönüyle kullanıcılardan tam not alır. Dekor Eksport 25 cm saten rulo yorumları incelendiğinde birçok tüketicinin fırçadan memnun kaldığı açıkça görülür. Solventten etkilenmeyen bu fırça oldukça uzun süre yıpranmadan kullanılabilir.

Dekor 25 cm Eksport Saten Rulo Nasıl Temizlenir?

Dekor Eksport 25 cm saten rulo, çözücü herhangi bir madde kullanılarak temizlenebilir. Bu tür maddelerin ruloya sürülmesinin ardından mutlaka durulama yapılması gerekir. Aksi takdirde fırça yüzeyindeki özücü kalıntıları bir sonraki işlemde boyanın yoğunluğunu bozabilir. Dekor Eksport 25 cm saten rulo düzgünce temizlendiği ve iyi durulandığı sürece uzun yıllar kullanılabilir. Ürün boya uygulaması için elverişli olmayan kör noktaların da düzgün bir şekilde renklendirilmesini sağlar. Bu rulo çeşidi özellikle su bazlı, mat, yarı mat boya türleri ile iyi sonuçlar elde etmenize imkân verir. Ayrıca silikonlu ve ipek mat boya çeşitleri ile birlikte de değerlendirilebilir. Temizliği esnasında da bu boyaların çözünmesini sağlayan kimyasallar tercih edilmelidir. Trendyol pek çok zeminin rahatça boyanmasını sağlayan bu verimli ürünü avantajlı fiyatlarla tüketicilerin ayağına getirir. Siz de boya badana işlerinizi hızlı, kolay ve güvenilir alışveriş imkânıyla halletmek için Dekor Eksport 25 cm saten ruloyu satın alabilirsiniz.